22 Şubat 2009 Pazar

Eyes Lips Face (ELF)

ELF (eyes, lips, face); Türkçe adıyla gözler, dudaklar ve yüz. ELF markasının en önde gelen misyonu her kadının bütçesinden taviz vermeden güzelliğini doyasıya yaşaması üzerinde kurulu. ELF'in yaratıcıları çok düşük fiyatlara ( en ucuz ürünü 3.5 TL ve en pahalı ürünü 36 TL) ürünlerini sunabilmek için sadece internet aracılığıyla ürün satışı yapıyor. Düşük ürün fiyatları ve yüksek performansı özellikle Amerika ve İngiltere'de çok yoğun ilgi görüyor. Ambalajları ise son derece kullanışlı ve şirin. Özellikle dudak ürünleri çok popüler. Tabi ki ben de bu güzel ürünlere kayıtsız kalamayarak http://www.eyeslipsface.co.uk/ sitesinden kendime sipariş verdim. Kargo ücreti 3.95 sterlin (şimdiki kura göre yaklaşık 10 TL) Umarım bu fotoğraflar işinize yarar.

Yanda gördüğünüz yukarıdan aşağıya doğru ilk üç dudak parlatıcısı dudaklara yoğun bir parlaklık veriyor. Üstelik renkleri çok güzel, vanilya kokulu ve en önemlisi yapış yapış değil. Sondan itibaren gördüğünüz 3 parlatıcı da iki taraflı ve dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor. Önce renkli tarafını ardından beyaz tarafını sürerseniz dudaklarınızda nane ferahlığı hissediyorsunuz ve dolgun dudaklara sahip oluyorsunuz.





Eğer ELF ürünlerinden denemeye karar verirseniz mutlaka almanız gereken ürünlerden biri de mineral rujları. İçeriğinde herhangi bir kimyasal boya bulundurmayan rujları kremsi formülüor ve müthiş renkleriye makyajınızı tamamlayacak ve sizi zararlı kimyasallardan uzak tutacak. Yine yaz kış kullanabileceğiniz dudak parlatıcısı özellikle dudakları korumaya yönelik 15 güneş koruma faktörü (SPF) içeriyor. Stick şeklinde yanak, dudak ve göz için tasarlanmış çok kullanımlı ürünü ise yazın makyajım akıyor diyenlere bire bir. Resimdeki küçük sevimli kutu ise mis gibi çilek kokulu bir dudak kremi var (krem bitince kutuyu değerlendirmek çok keyifli :) )


Kremsi yapıda far kullanabilenler için ikili farları da oldukça pratik. Renkli nemlendiricisi ise hem 15 koruma faktörlü hem de makyaj çantanıza sığacak kadar hafif ve küçük. Özellikle seyahatlerde vazgeçilmeziniz olmaya aday.






























































Pin It

2 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

ELF ürünleri gerçekten kaliteli. Yüz aydınlatıcısı profesyonel ve fotoğraftaki Candy lipgloss da şahane kokuyor;)
Siparişlerimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum;)Aldığım ruj da çok güzelmiş Saro'ş, fotoğrafta görmüş oldum.

Bu arada, kaç günde geliyordu siparişler?

SaR dedi ki...

Canım bir haftada gelio

Blog Widget by LinkWithin