28 Şubat 2009 Cumartesi

Makyaj Fırçaları 3

Makyaj fırçaları ne kadar kaliteli olursa o kadar iyidir demiştim. Hala bu sözün çok arkasındayım :) Özellikle yüz fırçalarının kaliteli olması çok önemli. Göz makyajı için de aynı şeyi düşünmekle birlikte, ten makyajı kadar elzem olmadığını düşündüğümden geçen yıl ebayden fırça sipariş ettim. Kargosuyla birlikte 22 dolar verdiğim bu fırça setinin içinde yok yok. Özellikle göz makyaj fırçaları için almıştım ama pudra ve allık fırçasını da çok severek kullanıyorum. Üstelik hiç bir dökülme problemi de yaşamadım. Pudra fırçası yeterince yumuşak olmasa da günü tamamlamaya yetecek kadar başarılı. Bu fırçalarını aynısı veya farklı renkte olanları halen ebayde aynı fiyata satılıyor.


Pin It

6 çok değerli yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

saroo hangi marka ama yazmamışsın :'(

SaR dedi ki...

Marjom markası yok ki :D

Begüm dedi ki...

Ben de alacağım makyaj fırça seti. Gitti gidiyorda gördüm bir tane çok hoş 22 parça makyaj fırça seti.Acilen para biriktirip almam gerek :)


http://urun.gittigidiyor.com/22-Parca-Makyaj-Firca-Seti_W0QQidZZ32216747

SaR dedi ki...

Begümcüm aynı setten 17 dolara ve bedava kargo opsiyonuyla ebayde var bilgine...

Begüm dedi ki...

ebaye baktımda göremedim 22 dolara var.Ondada sadece amerika içi 4,5 dolar kargosu. Türkiyeye göndermeleri en az 30,40 doları bulur. Yani ben inanmıyorum eğer bedava kargo yapıpta 17-22 dolara verebileceklerine.Hangi kargo firmasına sorsak aşağı yukarı 30,40 dolar maliyet çıkarır en düşük. Ki bu fiyatla kargoyu bedava yapmaları imkansız.Artı yurtdışından gelen ürünler gelecek mi gelmeyecek mi diye şüpheli.Vede 1 ayda anca geliyorlar.Yok bu kadar strese katlanamam :) Daha iyi gittigidiyordan alırım

SaR dedi ki...

Sen bilirsin tabi ki :)

Ben ebayden almıştım ve 16 dolara almıştım güzelim eğer ilgilenirsen link atabilirim

Blog Widget by LinkWithin