26 Şubat 2009 Perşembe

Özge ve RimeLLeri

Canım arkadaşım Özge'm rimelleriyle ilgili yorum yapmış blog için. Canım Türk Lokumum, ellerine, yüreğine sağlık. Sensiz bu blog çok anlamsız. Öptüm yanaklarından mujjjxxx








Flormar Selection Waterproof Maskara: Bu maskarayı tatile giderken almıştım, malum denizde de Türkan Şoray kirpikli görünelim diyeJ)))) O zaman kendileri 5 tl idi. Fırçası kirpikleri uzatma amacı olduğunu gösteriyor. Memnun kaldım mı, hayır;)) Üstelik, denizde- hafifçe de olsa- akabiliyor.

Avon Uplifting Maskara: Avon maskaraları konusunda ihtisas yapmış sayılırım;) Ucuz diye her çıkanı denedim çünkü. Bu, Super Full’a benzeyen fırçası olan bir maskara. Yani amacı dolgunluk vermek. Ama Super Full’un daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu, lacivert renkte; ama en ufak bir lacivertlik verdiğini söyleyemem;)))

Avon Marimekko Maskara: Bu, üzerinde çiçekler bulunan şipşirin bir maskara gördüğünüz gibi. Kendisi aslen Avon’un Super Shock adlı maskarası olur. Bu maskara, fırça olarak Dior Show’un aynısı; oldukça olgun ve dolgun bir fırçaya sahip;) Ben beğeniyorum, uzunluk ve dolgunluk vermede başarılı. Kısa kirpiklere sahip tüm tanıdıklarım bu maskaradan memnun kaldı. Uzun kirpiklere sahip olanların ise, en sevdiği maskara değil.

Yves Saint Laurent Faux Cils Maskara: Karşınızda efsane bir maskara. Zeynep, bize bu maskarayı övüp dururdu, ki şu an kendisine tamamıyle hak veriyorum: Takma kirpik etkisi diye buna denir! Bunu sürdüğüm ilk gün, ablam başıma gelip: “Takma kirpik mi taktın?”demişti;))))) Bu, siyah olmakla birlikte başka renkleri de var.

Sevdiğim yönleri, ilk katta da dolgunlaştıran ve uzatan bir etkisi olması ve şık ambalajı. Bu ambalaj kendimi iyi hissettiriyor;) Olumsuz yönü ise, çabuk kuruması ve suyla hemencecik çıkmaması. Bir de, kısa kirpiklere sahip hiç kimse bu maskaraya bayılmadı, söyleyeyim; uzun kirpiklerin maskarası Faux Cils. Kısa kirpikler, Hypnosedan hep daha çok memnun kalmıştır;)

Avon Longest Lash Ever Maskara: Bu maskarayı Avon teee yıllar evvel çıkarmıştı. Bir tarafı baz görevi görüyor, diğer tarafı- fırçasına bakarsak- uzatan etkiye sahip. Benim için çok özellikli değil. Ama ucuz işte, güzel yanı bu.

Avon Kirpikleri Uzatan Maskara: Bunu da çok uzun zaman önce almıştım ve hâlâ kurumadı, bu rimele bir alkış;)) Avon’un en sevdiğim ikinci rimeli. Genelde memnun kalmış ve dördüncü, beşinciyi almışımdır.

Scott Barnes Maskara: Türkiye’de olmadığı için Strawberrynet.com’dan 20 civarı fiyata aldığım bir maskara. Kirpikleri uzatıyor ve bu konuda çok da başarılı buluyorum. Ambalajı da beni cezbediyor. Ben çok memnun kalmıştım. Ama çabuk kurudu, bunu da göz önünde bulundurmak gerek; tabii bu Strawberrynet’in eski ürünler satmasından da kaynaklanabilir;)

Avon Super Full Maskara: Bu, benim en sevdiğim rimel. Fırçası dolgunluk verme amacı olduğunu gösteriyor ve fırça olarak- tam benzemese de- Lancome Fatale’a benzetiyorum. Kısa kirpiklerde işe yaramayacak; fakat uzun kirpiklilere çok hoş bir dolgunluk ve uzunluk verecek bir maskaradır ve benim vazgeçilmezim. Kaçıncıya aldığımı hatırlamıyorum. 10 tl gibi bir fiyatı var. Herkese övüp dururum; ama bu zamana kadar çoğu kişiye de beğendiremedim, bu yönü de var tabii;))) Bu arada çabuk kuruyor.

M.A.C Zoomlash Maskara: M.A.C’i çok seviyorum ve yıllarca da M.A.C’in rimel konusunda başarılı olmadığını okuduğumdan pek yanaşmıyordum rimellerine. Bunu da denemek için aldım. Kirpikleri uzatmaya yönelik bir fırçası var. İlk sürdüğümde pek de memnun kalmamıştım; çünkü kirpikleri gerçekten çok uzatsa da, dolgunluk vermediğinden kirpikler ayrık duruyordu, onu da Super Full’le çözünce benim için harika bir rimel oluverdi. Bir kere simsiyah; sürünce kirpikler simsiyah oluyor, vaooov;)))) Ve ben gerçek anlamda memnun kaldım. YSL’nin üstüne bunu sür ve takma kirpiği unut;))

Son Söz: Rimellerime bakınca, kirpikleri kıvıran bir rimelim olmadığını görürsünüz. Gerçi onu da kullandım; ama çok da gerekli görmüyorum; çünkü kirpik kıvırıcısı kullanıyorum(Shu Uemura).

Özge'm çok teşekkür ederim yeniden harikasın diyorum başka bişey demiyorum

Pin It

8 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

Canımsın;))) Çorbada bir tuzum oldu, ben de mutlu oldum;) Öpüyorum seni kocaman;)

RaheL dedi ki...

bir sürü rimel.gözlerim şenlendi valla,özgüşüm seninde cephane iyiymiş canımcım..
bobbie brownu merak ediyorum..

Özge dedi ki...

Bobbi Brown denedim, güzeldi Gülsüm'üm;) Ama tabii evde denemeden bilemiyor insan.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

kızlar siz bana zorla YSL aldıracaksınız bu gidişle :P

SaR dedi ki...

Marjom bu rimelden mutlaka edinmelisin. Çok erken kuruyor ama ömrünü uzatarak kullanabilirsin

RaheL dedi ki...

bobbie brown demişim megersem scott barnes'miş:))) bakan kör derler bnm gibilere..
özgüşüm en çok hangisinden memnunsun merak ettim.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

saroşum sen de onay verdiysen kesin alınacak demektir :)) teşekkürler kızlar ya, iyi ki varsınız :)))

Özge dedi ki...

Marjo'm mutlaka YSL denemelisin, bayılacaksın;))

Gülsüm'üm, Scott Barnes çok iyiydi; ama çok çabuk kurudu:((
Benim en sevdiğim rimeller: YSL, Zoomlash ve Super Full. Hypnose ve High İmpact'i deneyeceğim bunlardan sonra da;))

Blog Widget by LinkWithin