25 Şubat 2009 Çarşamba

Rimel Bazları ve Kirpik Kıvırıcısı

Rimel bazları rimelin kalıcılığını artırır ve kirpiklerin olduğundan daha uzun ve gür görünmesine yardımcı olur. Bazı kirpik bazlarının kirpiği besleyici özellikleri de vardır. Ben bugüne kadar 6 tane rimel bazı denedim ve en çok Stila Lash Boost ve Shiseido The Mascara Base'i beğendim. Şimdilik bu dosyayı 3 rimel bazı ile açalım, tabi ki de gerisi gelecek ;)






Stila Lash Boost,

Zarif ambalajı, uygun fiyatı ve gerçekten söz verdiğini her zaman yapmasından dolayı hep 1 numaram. Fırçasını kullanmak öyle kolay ki,




MAC prep+prime

Seksi ambalajlı, değişik fırçası olan prep prime'ın kirpikleri besleme özelliği onun en önemli özelliği. Kirpikleriniz kısa ve güçsüz ise MAC prep+prime dan yardım alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 30 lira civarında




Autograph (Marks and Spencer)

Türkiye'de şimdiye dek raslayamadığım Marks and Spencer rimel bazını değerlendirecek olursak fırçası sayesinde kirpiklere ekstra hacim verme konusunda iyi ancak ekstra uzunluk vermiyor. Eğer yurtdışında rastlarsanız zaten 1 Euro olan bu bazdan mutlaka alın.




Günümüzde rimel bazı ile birlikte satılan bazı rimeller mevcuttur. Bu bazlar sadece baz olarak satın alacağınız bazlar kadar iyi olmasa da yokluktan daha iyidir :D

Özetle, eğer kaliteli bir rimel bazı denemek istiyorsanız Shiseido veya Stila önerilerim. Stila www.strawberrynet.com da 16.5 TL üstelik kargo da ücretsiz.

Kirpik Kıvırıcısı

Piyasada envayi çeşit olan kirpik kıvırıcılarının bazıları işe yarıyor bazıları da çok çok az işi yarıyor gerçekten. Bendeki ısıtıcılı kirpik kıvırıcısından bulursan mutlaka denemlisiniz hem rimel sürümünü kolaylaştırıyor hem de dümdüz kirpikleri çok güzel kıvırıyor. On düğmesine bastığınızda 10 saniyede ısınıyor. Her gözünüzde 10 saniye kadar tutun ve ardından rimeli sürün. Rimel sürmeden de kıvrık kirpiklere sahip olabileceğinizi unutmayın ama. Herhangi bir watsonsda 19 liraya bulabilirsiniz.
















Pin It

4 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

MAC'in rimel bazından memnun kalmadın mı? Yakın zamanda almayı düşünmekteydim de;)

SaR dedi ki...

Canım Stilanın çok daha iyi bence. Üstelik yarı fiyatında önce stilaya şans ver bence. Performansını beğenmezsen MAC alırsın. Shiseidoyu da düşünebilirsin. Büyük indirim günü geliyor ne de olsa :)

RaheL dedi ki...

ben stila'nın bazını almayı cok istiyorum.Burdaki yorumlarıda okuyunca dogru bir tespit yaptıgımı anlamış oldum..cok güzel anlatmışsın canım,ayrıntılı bir şekilde..:)
ayrıca şu büyük indirim gününü bende sabırsızlıkla bekliyorummmm..

Özge dedi ki...

Benim rimel bazlarım da var üstelik; ama yine de gönlüm alışverişten yana;))))Stila'nınkini ben de deneyeceğim sanırım;)

Blog Widget by LinkWithin