29 Mart 2009 Pazar

Everyday Minerals Natural Reflections & EDM Pearl Beige

EDM Natural Reflections

Everyday Minerals'in ürettiği Natural Reflections serisindeki 6 ürün bir çok isteğe veya ihtiyaca cevap verecek türden. Mineral makyaj yapıyorsunuz ve durun tahmin edeyim....


3 saat sonra yüzünüzde makyajın "M"si kalmıyor

Parlamaya devam ediyorsunuz

Makyaj bazınız size sivilce yapıyor siz suçu mineral makyaja atıyorsunuz.

O zaman baz olarak EDM Natural reflections kullanın veya makyajınızı EDM Natural reflections ile sabitleyin üstelik Zinc Oxide i yoğun olarak içerdiğinden güneş koruması içeriyor doğal olarak. Transparan yapıdaki bu ürün mineral makyajı seven insanların yapışmak ve hep almak isteyeceği türden bir ürün. NR Light içinde hafif bir ışıltı barındırıyor. Fondöten üstüne sürüldüğünde makyajın kalıcılığını artırıyor ve hafif bir ışıltı kazandırıyor.



EDM Pearl Beige

İşte ben bu ürüne hastayım. Aydınlatıcı, Far, Kapatıcı 3 şekilde de kullanılabiliryor. Tek başına aydınlatıcı olarak kullanmaktan çekiniyorsanız bunu mutlaka fondöteninize katarak kullanın gözlerine inanamayacaksınız. Ama katacağınız miktar sanki bir damla damlatıyormuşsunuz gibi olmalı, fazlası sizi disko topuna döndürebilir. Aydınlatıcı olarak mı kullanmak istediniz? Büyük pudra fırçasını 2 damlacık ürüne daldırın iyice fırçayla kapağın içindeki iyice alın, pudra fazlasını döktükten sonra aydınlatmak istediğiniz bölgelere hafifçe sürün ve ışıldayın...


Far olarak kullanımı ise benim tam favori yaz görüntümü anlatıyor. Işıl ışıl gözler, göz pınarlarına veya tek renk olarak göz kapağına kullandığınızda memnun edecek bir görüntüyle karşılaşacaksınız, garanti veriyorum :)




Not: NR Bronze tonlarını bronzer olarak da kullanabilirsiniz...
































Pin It

9 çok değerli yorum:

didem dedi ki...

sarosum supersıın senın sayende neler neler ogrenıoruzzz:)
ben mesela natural reflections gıbı bısey bılmıodum alabılırım aslında yanı eger makyajı kalıcılastırıosa

didem dedi ki...

sarosummmm bıde su var benım aldıgım samplelardan nıck nack cok mat photo albumde cok sımlı bunları karıstrsam nasıl olsun.sen olcu olarak ne kullanıosun?

benım soru bankam sarosummm:):)

Adsız dedi ki...

ben edm pearl beigei hiç sevmedim be Saroşum, acaip parlıyo,gözleri yorgun gösteriyor,yüze süreyim desen,parlama yapmış gibi duruyor,highlighter olarak da çok daha güzel ürünler var kullanacağım,bence EDMnin benim en kullanamadığım ürünlerinden biri.
Zeynoş

orchide dedi ki...

ben edmden rice powder almak istiyordum ama anlattıklarına göre nr light da tam istediğim gibi bişi saroşummm.peki bana lightmı tavsiye edersin fairmi?
benim oceanmistte kullandığım beyaz renksiz mat sadece pürüssüzleştirmeye yarıyan bişiydi.yani fair olanın tek farkı renk açıklığımıdır?

SaR dedi ki...

Didoşum eğer allıkları karıştıracaksan 1 ölçü simli 3 ölçü simsiz ürün kullan :)

Zeynoş multi-tasking kapatıcısına çok minik bir miktar katınca müthiş bir efekt yaratıyor. Göz altlarına sürersen yorgun gösterebilir ama göz pınarları ve yanak üstleri ideal bence. Burdaki esas hint minimum miktarı kullanmak. Bu ürünü kullanırken en çok hata yapılan nokta bence dozunu kaçırmak.

Naciş bence fair sana uyar, cool tondaysan cool pink bile olabilir gibime geliyor

orchide dedi ki...

teşekkürler saroşummm fair olur sanırım bencede :) onu alayım ben.

Adsız dedi ki...

everyday minerals NR serisinin medium bronzerını kullanıyorum gören herkes ilk sürdğümde cildin harika olmuş ne kullanıyorsun demişti turuncu yapmadan doğal bir bronzluk veriyor asla vazgecemeyeceğim bir üründür hemde cok bereketli az sürmek yetiyor.
ceren

icey dedi ki...

ben edm den fondoten olarak;
golden light, golden winged butter ve warm- buttered tan karısımını kullanıyorum.
yanı cıldımı bu sıtelerdekı gıbı belırtmek gerekırse, light to medıum dıyebılırim
bu NR lerden light mı yoksa tan mi bana olabılır?
light ın rengı cok mu acık

SaR dedi ki...

Icey bence NR light senin için uygun cnm :)

Blog Widget by LinkWithin