16 Mart 2009 Pazartesi

Montagne Jeunesse Maskeler



  • Hayvanlar üstünde test yapmıyorlar
  • Paraben İçermiyor
  • Vegan
  • Gluten veya Süt Ürünlerine karşı allerjik yapı gösterenler için
  • Gluten ve Dairy Free
Bu önemli özelliklerin hepsi Montagne Jeaunesse Maskeler için geçerli. Her maskesinde tüm bu özellikleri içermese de ürünler asla hayvanlar üzerinde denenmiyor ve paraben içermiyor. Ben de şimdiye kadar sadece 2 maskesini denedim ama hayatımın sonuna kadar almaya devam edeceğim süper pratik ve ucuz olan bu maskeler sadece ucuz değil üstelik de işe yarıyor. Bende olan ürünü en çok satan maskelerinden biri olan Apricot & Almond Oil Hot Masque. Nerdeyse her gün uyguluyorum. E malum kış zamanı, hava kirliliği Ankara'da olmanın yarattığı stres (tüm büyükşehirlerde olduğu gibi) ve bu stresin yaşlanma üzerinde olan etkilerini azaltmak adına her gece bu maskeyi yapmaya gayret ediyorum.

Derinlemesine temizlik ve stres etkilerini giderici bu maskeyi temiz cilde sürmeden önce 1 dk boyunca sıcak suda bekletiyorum. Yüzümde 10-15 dk bıraktıktan sonra ılık suyla temizliyorum. Tonikle yüzümü silerken pamuk yüzümden kayıyor resmen. O kadar yumuşak ve ipeksi oluyor ki anlatamam. Nemlendirmesi de harika, o yüzden kuru iklimli bir bölgde yaşayan herkese özellikle kış aylarında tavsiye ederim. geri dönüşümlü paketlerin içinde satılan ürünle ilgili tek şikayetim saklama koşulları. 20 mL lik bu ürünü her gün uygularsanız 1 aya kadar kullanabilirsiniz ancak paketi yırttıktan sonra hava geçirmeyen kilitli poşetlerde ve güneş ışığından koruyarak saklamanız lazım. Yine de almama engel değil. :D

Bir diğer denediğim ürünü ise bacak ve ayak jeli Relaxing Tired Leg Gel. Bu maske ile yorulmuş bacak ve ayaklarınızı muhteşem kiraz kokularıyla şımartabilir ve inanılmaz ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturabilirsiniz. Sürdüğüm andan itibaren kiraz kokularıyla birlikte hafif bir karıncalanma oluşuyor. 10 dk sonra ise müthiş yumuşak bacaklar. Özellikle kısa etek veya elbise giyeceğiniz günlerde kullanabileceğiniz süper eğlenceli bir ürün.



Özellikle tavsiye edilen ürünleri

Chocalate Mud Mask; gözenek küçültücü derin temizlik ve çikolata kokouyor :)

Montagne Jeunesse Vitamin Maskesi; nar, havuç, Vitamin A, B5 & C içerdiğinden sağlıklı hücre büyümesini hızlandırıyor

Montagne Jeunesse Overnight Disappearing Fine Line Face (Tek Gecede ince çizgileri azaltan maske); 2 günde 1 uygulanıyor ve siz uyurken çizgilerle savaşıyor. Sabaha müthiş nemlendirilmiş bir ciltle uyanıyorsunuz (deneyenlerin yorumu)

Nerede Bulabilirim?

Carrefour
Migros
Watsons
Kipa bu maskeyi bulabileceğiniz yerler ama size güzel bir haberim var. Tüm bu marketlerde bu maskeleri 4.75 ile 5.75 TL arasında bulabilirken
http://www.efiyat.com/ sitesinden http://www.adresimegelsin.com/pinfo.asp?pid=67017&ref=efiyat a tıklayıp envayi çeşidi olan bu maskeler sadece bu haftaya özel kargosuz ve dışarıdan alabileceğiniz fiyatın çok daha altında edinebilirsiniz.

Ya deneyin işte söyletmeyin beni...
xoxo













Pin It

12 çok değerli yorum:

didem dedi ki...

ben bu maskelerı capıtol watsonsta gormustum defalarca baktım ama bılmedıgımden almamıstım:)

Özge dedi ki...

Ben bu maskeleri bayıla bayıla kullanıyorum;)) Hem pratik hem ucuz hem de her yerde satılıyorlar. Ama bacak için olanı denememiştim, onu da bir deneyeyim;)

Eline sağlık, yine müthiş bir yazı Saro'şum;)

didem dedi ki...

kızlar tek kullanımlıkmı bunlar?

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

saroşşş kız ne güzel bakıyosun kendine benim mantığımda maske haftada bir gün yapılır :) çeşit çeşit yapmak hiç aklıma gelmez ama bundan sonra yapacağım hepppp :)

SaR dedi ki...

Soruları tek tek cevapliim

Özgüşüm çok teşekkür ederim canım
Didoş 1 kullanımlık değil cnm yazıyı dikkatli okumamışsın lol
Esoş kendime bakım yapmaya daha yeni başlıyorum cnm, son 4-5 aydır maskelere merak saldım da :) Öncesi yok yani :p

Adsız dedi ki...

ah ah cildimle aram hiç ii değil bu aralar bu kış hiç yaramadı bana.gözlerimin altında kuruluk başgösterdi kızarıklıkta çabası.ne yapsam yaranamıyorum cildime:(kullandığım herşeyi bıraktım makyajda yapamıyom allık bile... süremiyom pütür pütür cildim küçük küçük sivilce gibi.şaşırdım valla.belki bu maskeler ii gelir ama adresimegel sitesinde 60 tl üstüğ kargo ücretsiz diyo:(ayy içimi dökmüşüm:)başını ağırttım sağol ya güzin ablam gibi oldun:)

SaR dedi ki...

Ruşen naber cnm? 60 TL üzeri kargo bedava her zaman geçerli cnm ne alırsan al, kargo ücretsiz 22 Marta kadar. Teyit ettim ben ödeme sayfasında görüyosun zaten :)

Adsız dedi ki...

sağol canım ya iidir sen nasılsın gerçi ii görünüyosun hergün işte sayfana girip yeni postunu bekliyorum:)everyday siparişlerimide istedim dört gözle bekliyorum tavsiyelerini dinledim dedikelrinden istedim umarım beğenirim. gelsin başını ağırtacam gibi:)tozlara etrafa sıçratarak.öpüyorum canım sağol tekrar

SaR dedi ki...

Ruşencim heycan yaptım demek sipariş verdin? İnşallah beğenirsin cnm benim. Başımı asla ağrıtmazsın :) her zaman seve seve yardım ederim

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

aaaaaa neler öğreniyorum senden saro yahu.. sağol tatlım ya, şu maskelerle beni çok mutlu ettin :D

SaR dedi ki...

Biliyodum Marjom, biliyodum seni mutlu edeceğimi :)

Unknown dedi ki...

bende aldım 2 tane bekliyorum. bakalım kargo ülke içinde kaç günde gelecek.bedbah talihim yüzüme gülecek mi?
kaybolon kargolarıma yenisi eklenecek mi?
kabuslarıma postacının benim eşyalarımı sağa sola attığı girecekmi?

teşekkürler sarem yeni maskelerle tanıştırdığın için

Blog Widget by LinkWithin