13 Mart 2009 Cuma

Paraşüt Cevaplarıyla Mimli bir Blogger

Canım ebvatamın paraşüt sorularını cevaplarken inanılmaz eğlendim. Çok teşekkür ederim. İşte benim cevaplarım.

1-Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... Aklınızdan neler geçiyor?

cvp: Allaım kimbilir ne kadar zevklidir. Keşke kanatlarımız olsaydı da daha kontröllü uçsaydık.

2-Sıranız geldi ve uçak üç bin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. Arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz.Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?

cvp: Önce "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" sonra keşke kameramı da yanıma alsaymışım :D

3-Güvenli bir biçimde yere indiniz.Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor.Eğitmen ne söylüyor?

cvp: "Bunca yıllık eğitmenim havada bu kadar güzel süzüleni hiç görmemiştim. Önünüzde saygıyla eğiliyorum. Lütfen eğitmenlik teklifimi kabul edin".

Benim cevabım: Dolgun bir maaş ise neden olmasın. Derken annem koşturarak gelir ve beni saçlarımdan sürüyerek arabaya sokar. Eğitmeni haşlamayı da ihmal etmkten geri kalmaz. Neden derseniz bundan 15 yıl önce pilot olmaya karar vermiştim. Annem de cesedimi çiğnersen neden olmasın demişti. Yükseklikle ilgili problemi var da. Beni de bu zevkten mahrum etti. Günün sonunda deli bir akademisyen doğdu.

Ebvatama sevgiler mujjjjxxxx

Pin It

2 çok değerli yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Çok güzel olmuş Saroşum,kelimelerine sağlık:*

SaR dedi ki...

Canım benim çok teşekkür ederim

Blog Widget by LinkWithin