17 Mart 2009 Salı

Shiseido Purifying Mask

Şu anda ne dediğinizi duyar gibiyim. Aaa yine bir maske yorumlamış çok sıktı artık ama !+*%&^....

Peki o zaman bir süre ara veririm maske yorumlamaya; ama kil maskesini sevenler bu yazıyı iyi okusunlar.

Cildiniz süper hassas ve hangi maskeyi denediyseniz alerji yaptı veya geri tepti. Shiseido The Skincare Purifying Mask'ı denememiş olmalısınız o zaman. Shiseido benim en sevdiğim Japon markalarından biri. Şimdiye kadar alıp da memnun kalmadığım herhangi bir shiseido ürünü olmamıştır. Cildimin yağlı olduğu dönemde pureness serisini kullanmıştım ve gerçekten faydasını görmüştüm. İşte o zaman shiseido standındaki kız bana bu maskeyi önermişti. Fiyatını hatırlayamıyorum ama 70 TL civarıydı sanki. Bu süper kil maskesi özellikle yağlı ciltlerin nem dengesini ayarlayıp yağlamayı kontrol altına alıyor. Yani eğer parlama probleminiz varsa bu maske tam size göre. Fazla sebumu emip, cildi matlaştırıyor. Aynı zamanda kısa bir kullanımda cildi aydınlatıyor.

Özellikle akne meyilli birisiyseniz, düzenli kullanımda sivilce oluşumunun önlediğini görebilirsiniz. Diyelim ki yeni bir sivilce çıkacağını hissettiniz bu maskeyi yapın ya hızlıca geçmesini sağlar ya da sabaha çoktan geçmiş olur. Üstelik derinlemesine temizleme işini de çok iyi yapıyor. Yumuşak ve tek tona ulaşmış bir cilt oluşuyor.

Tabi terazinin diğer ucunda pahalı olduğu gerçeği var. Gerçi biraz ürün ile tüm yüzü kaplayabilirsiniz ve kremsi yapısı da çok güzel kokuyor. Yine de kuru veya kurumaya meyilli ciltlerin kullanımı için pek uygun değilmiş gibime geliyor.

Bu maskeyle ilgili bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri de asla ve asla maskeyi yüzünüzde 5 dakikadan fazla bırakmamanız gerektiği. Maskeyi ılık suyla yıkayın ve maskenin tamamen temizlendiğine emin olun. Mutlaka tonikle devam edin ve nemlendirici kullanmayı unutmayın. Kullanmazsanız kurutucu bir etki yaratabilir. Bu maske ince bir tabaka halinde sürülmeli, Mint Julep veya Montagne Jeunesse'den çok daha ince bir tabaka ile işinizi görecektir.

Dip Not: İlerleyen günlerde içinde samplelar olan bir minik hediye paketi hediye edeceğim. İçinde bu maskenin deneme boyundan da var haberiniz olsun, beni takip etmeye devam edin lütfen :)
Pin It

11 çok değerli yorum:

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

saroşş yine süper bir maske daha tanıttı aslında kil maskesine ihtiyacım var ama mint julep benim işimi görecek gibi :)

SaR dedi ki...

Esoş tam olarak istediğin şey gözenek küçültmekse bence mint julep. Özellikle yağlanma problemin varsa shiseido derim

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

yağlanma problemim yok saroşşş cildim organiklerden sonra ne kuruyor nede yağlanıyor gayet normal yani :)) gözeneklerimde çok problemli sayılmaz :)

SaR dedi ki...

Problem yoksa Montagne al bebişşş :)

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

evet saroşum öle yapıcam :)
bu arada scrubları bekliyorum 4 gözle :):):):)

Özge dedi ki...

Saro'şum bayılıyorum maskeleri tanıtmana;))) Bu serinin temizleyicisi de(senden aldığım) cildi müthiş temizliyor ve dediğin gibi tüm yağı alıyor.

Bu arada, yaklaşık iki gün sonra yeni bir maske tanıtacaksın; ürünler geldi;))))

SaR dedi ki...

Özgüşşş yaşasın yaa yeni maskeler gelsin oooh şöyle sefamız olsun :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

yine harika bir maske tanıtmışsın saroşum :)

SaR dedi ki...

Marjom aslında senin istediğin maske bu olabilir cnm bi düşün bunu :)

Adsız dedi ki...

Saroşum,bu maskeyi ben de 3-4 yıldır kullanıyorum,yalnız kullandığım sivilce ilacından dolayı bu sene, bu maske bana çok fazla geldi, yani cildim kurudu, kuru cilde iyi gelmiyor,çok geriyor.Şimdi şimdi cildim yine kendini toparlamaya başladı,geçen hafta sürdüm,iyi geldi :)
Zeynoş

Yasemin Öndar dedi ki...

An itibariyle maskemin kapağını açmaya hazırlanıyorum, faydalı bilgiyi buldum... Deneyip göreceğim :) Sevgiler!

Blog Widget by LinkWithin