8 Mart 2009 Pazar

SiLk NaturaLS




Silk Naturals da Everyday Minerals gibi bir mineral makyaj markası. Bu markanın en önemli özelliği tüm ürünlerde gerçek ipek tozunun kullanılması. İpek tozu cildin nem dengesini ayarlamaya yardımcı oluyor diğer bir deyişle cildin ihtiyacına ne olursa olsun cevap veriyor. 100den fazla renk seçeneği olan markanın diğer bir özelliği de Ünlü Renklerin klonlarının olması (Örneğin NARS orgasm renginin tıpkısı bu markada mineral formda mevcut). http://www.silknaturals.com/ sitesinden renklere bakıp alış-veriş yapabilirsiniz.

Biz tüketim çılgınlarının en çok sevineceği nokta ise bir çok ürün için deneme boylarının çok düşük fiyatlara satışta olması. Dilediğiniz kadar rengi satın alıp deneyebilirsiniz.
Bir çok markanın kargo ücretine göre de çok uygun kargo ücreti olduğunu söyleyebilirim. Kargosu da çok hızlı bazen 3-4 gün içinde elime ulaşan kargosu oluyor ve paketi büyük sevkle açıyorum çünkü siyah şifon bir kesenin içinde geliyor ürünler :)




Bu markayı diğer markalardan ayıran en önemli özellik ise kendi fondöteninizi kendiniz yaratmanız. 5 alt tondan size en uygun olanı seçip, beyaz fondöten ile karıştırdığınız zaman teninize en uygun fondöteni seçebilirsiniz. Örneğin ben Buttery Gold setini aldım. Kendi ölçümü kendim belirledim. Benim ölçüm 1 scoop beyaz 5 scoop buttery gold. Bu arada scoop dediğim şey ne derseniz setin içinde size gelen minik kaşık, ölçünüzü bununla belirliyorsunuz. Buradaki resimde görüldüğü üzere :) Bunun yanında kapatıcılık olarak formülleri 3 farklı şekilde. Açık (hafif ışıltılı), Orta ve Yoğun olmak üzere 3 seçeneği var. Bendeki formül orta olan. Bir sonraki siparişimi orijinal formül olandan vermeyi planlıyorum. Kapatıcısı ile birlikte kullanıldığında diğer mineral markalara göre daha kalıcı olduğunu farkettim. Özellikle sivilce problemi yaşadığın dönemlerde SN kullanıyorum ve sivilcelerin daha erken iyileştiğini hissediyorum (tabi psikolojik de olabilir :D ). Kendi tonumuzu buluyor olmamız harika bir seçenek çünkü yaz ve kış aylarındaki ten rengimiz yarım ton da olsa oynayabiliyor.

Silk Naturals (Pudralar) ve Allıklar
Bu markada aşık olduğum bir ürün var Tempt Tryst. Fondöten üstünden sürüldüğünde hangi cil tonu olursa olsun harika bir etki bırakıyor. NARS'ın Gold Rush pudrası ile kardeş olan bu ürünün hastasıyım. Hem gündüz hem de gece için ideal. Altın ışıltılı ama doğal herkese yakışacak bir ürün. Ne olursa olsun deneyinnnn.


Eğer hem mineral makyaj bazı hem de fondöten rengini bozmadan makyajın kalıcılığını sağlamak isterseniz bu markada önerim Perfecting Powder bu pudra içinde minik uygulama süngeriyle geliyor ama yine de çantada taşımak veya süngerini kullanmak pek de ideal uygulama değil. Ancak ne olursa olsun iddia ettiği şeyi kesinlikle gerçekleştiriyor. C vitaminli pudra da bir nevi baz veya sabitleme pudrası C vitamini içeriyor. Ancak deneme boyunu verdikten sonra satışa çıkarmadılar.


Allık çeşitliliği ve ünlü renklerin klonlarını barındırması çok cazip. SN allıkları pek pigmentli olmadıklarından doğal bir görüntüden hoşlananlar için ideal. Kalıcılıktan yana o kadar da başarılı değiller bence ama ilginizi çekecek olan renkler mutlaka var












Silk Naturals Rujlar


Ruj meraklısıysanız ve rujları yemek gibi değişik huylarınız varsa SN rujları sizin için fenomen olabilir. Kimyasal herhangi bir madde içermiyor ve renkleri manyaaaak güzellll. Türkçe mealiyle ruj çılgınının aklını başından alacak kadar güzel. Rujların da çeşitleri var tabi likit, organik ve krem yapıda dudak parlatıcıları ve organik rujlar. Genel olarak kremsi veya daha da yumuşak yapılar var. Kiss'n' Tell ise favorim. Yapı olarak da kremsi yapıda olanlar yumuşak yapıda olanlara oranla çok daha kalıcı.












Silk Naturals Farlar



SN farları çok fazla renk seçeneği içeriyor ve benim favori pigmentlerim arasındalar, eğer MAC pigmentler sizlere çok pahalı geliyorsa SN'i denemelisiniz. Örneğin kolumdaki Bare, MAC Retrospeck klonu. Diğer klon far ve allık resimleri için buraya tıklayınız. Kaş pudralar ise eğimli ucu olan fırçalarla kullanıyorum. Tüm gün kalıcı oluyor. Tam benim gibi kaç fakirleri için yapılmış bir ürün.


SN'dan mutlaka alın dediklerim;


Seçtiğiniz bir renge göre ruj

Tempt Tryst

Fondöten kiti


Özel Not: SN ile yaptığınız her 100 dolarlık alış-veriş için 5 dolar kazanıyorsunuz. 20 dolarda kazandığınız 1 doları My Accountsa girerek "Shoping Points Balance" dan anında kullanabilirsiniz.
İlk veya 2. kez sipariş verecek olanlar hesaplama kısmına "friend" yazarlarsa % 5 indirim yapılıyor. Benden söylemesi











































































Pin It

10 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

Saro'ş müthişsin;)) Harika bir yazı olmuş.

Silk'in en sevdiğim şeyleri pudraları ve allıkları. Onun allıklarının duruşlarını EDM'de bulamıyorum mesela.

Bir tek rujlarını deneyemedim; ama mutlaka almalıyım bu fotoğraflardan sonra;)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Saroş'um harikasın! Tam anlamıyla referans bi yazı olmuş silk naturals için :) rujlarına sen onay veriyosan mutlaka denicem :))) bu arada unutmuştum hatırlattığın süper oldu, silk naturals babydoll allığımı çıkardım, yarın onu kullanıcam.. ayy bi an önce sabah olsun :Ppp

SaR dedi ki...

babydoll allık süper bir renk marjo bir arkadaş benden beğenip gaspetmişti yoksa burda onu tanıtırdım. Rujlar çok güzel.

Özgüş, allıklar çok doğal duruyor gerçekten ama NARS kadar kalıcılık beklememek lazım :)

Adsız dedi ki...

hep bekledigim konu idi Silk Naturals.özellikle rujları..hepsini okudum yaladım yuttum.en yakın zamanda sipariş vecrcem SN 'den.saroşhum tabiki siparişimi verirken senin bu müthiş kaynağından faydalanacağım..muck!

SaR dedi ki...

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana mujx

LenOosh~ dedi ki...

Saremcim bayıldım,ama bende hiç böyle durmaz nedense allıklar :s
bir de rujun çok güzel durmuş,markası ne acaba??

SaR dedi ki...

Canım çok teşekkür ederim. Allıklar niye öyle durmasın ki? Ben mutlaka pudranın üstüne kullanıyorum allığı böylece daha rahat sürüyorum ve doğru miktarı daha rahat yakalıyorum. Orda sürdüğüm ruj MAC Lustering

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

SN'den allık almak isteyenlere benim önerim babydoll, MAC'in dollymix allığının klonu. bugün onu kullandım ve çok memnun kaldım. saroşuma da beni SN ile tanıştırdığı için çooook teşekkür ederim. yarın ise EDM'den nick nack allığı çıkardım ki unutmiyim sürmeyi. bu allık için teşekkür ederim saremcim tekrardan, çoook beğeniyorum :)

SaR dedi ki...

Marjom rica ederim ne demek. Önerine katılıyorum eğer bitirmeseydim dollymix i ben de önerecektim ama 3 ayda bitti :)
Bu arada her zaman :))

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blog Widget by LinkWithin