22 Nisan 2009 Çarşamba

AVON Facial Mud Mask Planet Spa



Normalde AVON cilt ürünleri ile hiç aram yoktur. Pek kullanmam neden derseniz cilt ürünleri konusunda daha organikçi olduğumdandır. Ancak bu maske MUA'daki yorumlarda da olumlu izlenimler bırakmış çoğu kullananların üstünde. Bu maskeyi özgüşümle birlikte aldık ve ikimiz de memnun kaldık. Tabi memnuniyet neyle ölçülür, beklenti ve sonuç karşılaştırmasına göre.

Bu maske haftada 1-2 kez derinlemesine temizlik ve yumuşaklık verme konusunda güçlü rakiplerinden geri kalmıyor. Ölü deniz mineralleri içeren çamur maskesi gözenek problemi olanların da başvurabileceği bir maske. MUA'daki yorumları için buraya tıklayın.

Özetle bence bu maske herkesin kolayca bulabileceği kötü anılar edinmeyeceği bir maske. Özellikle çamur maskesi sevenlerin bu maskeyi seveceğine eminim. Benim yüzüm yağlı değil ama yağlı olsaydı daha da çok sevebilirdim çünkü fazla yağı emen bir yapısı var, düzenli kullanımda gözenekleri de küçültüyor. Benim cildim normale yakın bir cilt olduğundan beni kurutacağını düşünmüştüm ama tam tersine hiç bir kuruluk yapmadı. Kokusu müthiş, çamur maskesi ama müthiş kolay sürülüyor, en önemlisi de ılık suyla hemen çıkıyor. Tabi bu maskeyi en çok sevme nedenim bu değil; bu maske 15 dakika yüzümde kaldıktan sonra temizlediğimde kendimi çoook rahatlamış hissediyorum. Bir kaç ayda bir fiyatı 7.5 TL'ye düşüyor. O yüzden alınası, denenesi ve yorumları bu blogta paylaşılasıdır haberiniz ola...
Pin It

8 çok değerli yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Maskelere heves ediyorum,alıyorum.
Sonra temizleme faslına sinir oluyorum.:))
En güzeli kuruyunca ucundan tutup komple soyulan maskeler bence.Var mı o tip maske önerin canım?

Özge dedi ki...

Bu maskeyi ben de seviyorum, yüzü yumuşacık yapıyor. Haftada bir düzenli olarak kullandım aldığımızdan beri. Kolayca sürülüp temizlendiği ve bu özelliklerine göre ucuz olduğu için sevdim ben de.

SaR dedi ki...

Ebvatacım mendil maskeler var. Hatta sipariş verdim deneyip yazıcam. Mendili koyuyosun yüzüne (yüz şeklini alıyor ağız ve göz kısımları delik) ve diğer maskelerin zahmetinden kurtuluyosun
Özgecim senin gözenek problemin var mıydı bu üründen nasıl sonuç aldın?

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ben de çok seviyorum bu maskeyi. favorilerimden bir tanesi, bir ara yazmıştım blogda ve forumda sanırım.. ebvata elizabeth ardenin Peel & Reveal Revitalizing Treatment maskesi var çok severim onu da.. gül kokulu hatta tam senlik :P

Unknown dedi ki...

ben daha önce MONTAGNE JEUNESSE mendil şeklinde olan maskesii kullandım.tek kötü yanı sadece bir seferlik kullanılabiliyor olması.Birde benim kullandığım deniz mineralli inanılmaz yaktı yüzümü.bu yanmadan fresh bir duygu içinde deriye nüfus edip eyvah yüzüm elden gidiyor panik haliydi.

bir kere kullanıncada insan yorumlayamıyor:((
deneyin şekerler:)))

avonun bu maskeside evde kenarda bakliyor.banyoda işe yarasın diye vücuduma falan sürüp biraz telef ettim.Şimde birazcık daha ön yargımdan arınıp kullanıyım.

hatta aldığım maskeleri sıraya diziyim:)))

SaR dedi ki...

Marjocum senin gözeneklerde işe yaramış mıydı cnm? Sunshine bu maskeye fazla kötü davranmışsın :)

Özge dedi ki...

Saro'şum gözenek problemim pek yok, o yüzden işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Ama genel olarak sevdim;)

lady Odeur dedi ki...

bu maskeyi ben de kullanıyorum ve çok memnunum :) planet spa serisi oldukça başarılı

Blog Widget by LinkWithin