15 Nisan 2009 Çarşamba

EDM Fondöten Rehberi Esmerler İçin (Everyday Mineral Foundations for Medium/Dark/Tanned Girls)


Kızlar kayınvalidem (müstakbel) için EDMden sipariş vermiştim 8 günde geldi ben de sizlerle bu fotoğrafları paylaşmak istedim. Özellikle esmer kızların kendilerin uygun bir ton bulacağını düşünüyorum. Resimleri alt alta verdim.

Resimlerden önce bir kaç küçük bilgi vereyim. Bu fondötenleri her gün kullandığınızda yaklaşık 5-6 ay kullanabiliyorsunuz. Altına veya üstüne kapatıcı kullanıyorsanız (şiddetle tavsiye ederim) hem daha tek ton bir görüntü elde edersiniz hem de daha uzun süre kullanabilirsiniz, tabi ki gün içinde kalıcılığı da artmış olur. Siparişi nasıl verebilirim sorusunun cevabı için buraya tıklayın.







Cilt problemlerinize göre EDM'nin sunduğu kapatıcılardan kullanabilirsiniz. Ben k.validem için Multitasking ve Intensive Medium istedim. Bu ikisi benim en çok sevdiğim kapatıcılardan. Intensive kuru veya ıslak kullanılabiliyor. Sarı alttonlu bayanlar için uygun, kırmızı ve siyahlıkları sivilceleri kapatma konusunda çok iyi. Özellikle gözaltı morluklarını kapatmak için öneriliyor. Multi-tasking ise adı gibi işlevsel. Far bazı, göz altı ve kaş altı aydınlatma, sivilce ve akne izlerini kapatmada çok başarılı. Bir çok sarı alt tonlu kişi de kullanabilir. Ben hep bunu kullanıyorum, benden daha koyu tenli kişiler de (çok koyu tenli biri olmadığı sürece) kullanabilir. Bir çok cilt tonunda başarılı sonuçlar elde edilebilir.





Ürünlerin yanında bir de baby kabuki almıştım. Yanında gelen 2 ruj da hediyesi. İl resimdeki Pink Lemonade ve 2.si Coffee Shop.





Eğer dikkat ettiyseniz iğrenç kahverengi kutularından sıyrılmışlar ve yerine bembeyaz kutulara geçmişler çok beğendim açıkçası. Üstelik artık içinde kullanmadığınız zaman kapatabileceğiniz kapağı da var. Yapışkan bantlardan iyice sıkılmıştım zaten :)





xoxo







Pin It

10 çok değerli yorum:

rusen dedi ki...

tam benlik olmuş esmer olarak mükemmelsin canım ellerine sağlık:)

SaR dedi ki...

rica ederim ruşencim sen de öylesin mujx

orchide dedi ki...

ambalajın içindeki sıyrılan kapak süper olmuş yaa yapanın düşünenin ellerine sağlık:D
seninde eline sağlık tabi saroşumm:)

SaR dedi ki...

Nacişş, saol cnmm benim. Bence de süper kullanışlı xxx

Özge dedi ki...

Everyday'in beyaz kapaklarına ben de bayıldım;))
Bu, tam bana göre bir rehber olmuş; kapatıcılar dışındaki tonları hiç kullanmamıştım.Ellerine sağlık bitanem.

Bu arada, kayınvaliden çok çok çok şanslı;)

SaR dedi ki...

Beğenmenize çok sevindim özge hanım. Uzun zamandır kayıptınız yine :)

Özge dedi ki...

Her gün sayfanızı yoklamadan uyumuyorum Sarem Hanım;)))Bağımlılık yaptınız bana;)

Unknown dedi ki...

malesef kapaklar göründüğü kadar muhteşem değil.Ya tam kapanmıyor yada kayıp yine çantada taşırken çok fazlası dışarı çıkıyor.Bu arad bende buğday tenli olarak olive kısmından fondoten almıştım.Fotoğraflarını site açılırsa oaraya yükleyecektim.sarem istersen sana gönderiyim.bir pudra 2 fondoten fotografı mevcut.koyu geldi bana ama sürünce öyle koyuda durmuyor.

SaR dedi ki...

Simaycım memnun olurum tabi.Umarım bu kapak sistemini daha da iyi bi noktaya taşırlar

Adsız dedi ki...

Saroşumm;bu rehber benlik olmuş teşekkür ederim,kayınvaliden güzel günlerde kullansın cnm:)Yeni ambalaj ve kapaklarınıda çooook sevdim

Blog Widget by LinkWithin