20 Mayıs 2009 Çarşamba

3 Hediyem var...



Arkadaşlarrr, 3 ödülüm var vermek istediğim. Bu ödülü almak için üye olmak ve kayda yorum yapmak yeterli. Zaten üyeyseniz sadece yorum bırakabilirsiniz. Bu blogda olmasını istediğiniz veya eksik gördüğünüz herhangi bir noktayı veya noktaları belirtmeniz halinde kuraya adınız girmiş olacak. İnternet ortamında 6 isim belirlenecek ve bunların 3 ü şanslı, 3 de yedek kişiler olacak. Hediyeler de aşağıdaki gibi olacak tam 30 Mayısa kadar süreniz var. 31 Mayısta şşanslı kişiler belirlenecek ve kazanan kişilerden email aldığım anda hediyeleri yollanacak. Şimdiden teşekkürler ve bol şans...

İşte ödüller,





Pin It

25 çok değerli yorum:

beetlejuice dedi ki...

Sar, blogunda ürün tanıtımı yanında kendi hayatınla ilgili daha çok yazı görmek güzel olurdu. Blogları, bilgi edinmenin yanında başkalarını tanıma, hayatlarına misafir olma niyetiyle takip eden biri olarak naçizane tavsiyem budur:)
Sevgiler

SaR dedi ki...

Beetlejuice çok teşekkür ederim cnm. Şİmdiden tüm yorumlara çok çok teşekkür ederim, her yorum paha piçilmez değerde benim için.
Sevgiyle kalın

babyangel dedi ki...

bugün ne giydim köşesi olabilir mesela:)çok beğeniyorum kim nasıl giyiniyo,ne takıyo:)biraz fazla mı meraklıyım ne:)

Adsız dedi ki...

bu bloga daha çok kozmetik gördüğümüz için 'bugün ne giydim' gibi bir şey hoş olmaz bence...VE bence blogda hiç bir eksik yok..şablonun biraz dağınık olması haricinde daha çok makyaj malzemesi görmek isteriz ama blogun yine de harika...

rusi dedi ki...

bence blogun çok iyi saroşçum fakat dizaynın sanırım göz yoruyo...birde daha çok swatch yapılırsa daha çok faydalanılırmış gibi geliyo.ama tekrar söliyim mükemmelsin en çok bilgilendiğim blog diyebilirim hatta iherb i hayatıma soktuğun için sağol:)

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Arka duvar rengi çok hoş ancak postları okurken bence zorlaştırıyor. Postuna koyduğun ürün fotografı çarpıcı durmuyor bu şekilde iken. Bir de kendi blogumda da yapmak istedğim göz makyajı için tutorial yapmak istiyorum ama daha makyajın bitmiş halini fotografta renklerini tam yansıtamıyorken başkasından bunu istemek ya da öenermek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama yapsan ve de yapabilsem çok hoş olurdu bence (:

zivizivi dedi ki...

ben bayıldım bloguna kısa bi süre önce olmama rağmen :D bende belki video yapmanı isteyebilirim tabi eğer koşullar uygunsa.. çünkü her göz yapısı farklı ve buna uygun makyaj ve teknik önemli. o yüzden senin tekniklerini fırçaları kullanış şeklini de görmek isterim. vee elbette hediyelere bayıldım. heyecanla sonucu bekleyecğim. :D

Adsız dedi ki...

İçerik çok iyi ancak sayfa tasarımında bir profesyonelden yardım alınsa 1 numara olacak....Her sabah Mutlaka açıp baktığım sitelerden birisi burası ve sahibine verdiği faydalı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Kayıt olmayı beceremedim galiba ben nly_valencia@yahoo.com

Adsız dedi ki...

Saroşum, ben zaten senin hayranınım :) Gelin makyajım için kullanacağım fondötenin alışverişine bile seninle çıktım,daha nolsun canım :)Yazılarını da ilgiyle takip ediyorum, hani ne olsa daha güzel olurdu dersen de, ben de şablonun biraz daha derli toplu olmasını isterdim, mesela NARS diye bir başlığın yok,ama NARS allık tanıtımı yapmışsın, ayrıca NARSa benzer allık da tanıtmışsın, bunun gibi ayrıntılar.Bir de düzeltilebilir mi bilmiyorum ama, ben yazıların uzun ince olmasını pek sevmiyorum,böyle geniş geniş ferah okumayı seviyorum.Bir de bol bol swatch seviyorum, hatta direkt uygulama
Dynera :)

Adsız dedi ki...

arka planın çok güzel ama göz yoruyor maalesef:(ark planı sade yaparsan renkli resimlerini daha iyi algılayabiliriz..

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

saroşum eskisi gibi giydiklerini koysan acayip hoş olur ama koymak istemezsen de haklısın canım :) ben zaten senin hayranınım, zaten hediye için yazmıyorum biliyosun yurtdışında olacam yazın, beni sayma o yüzden :)

Hacer Sayıner dedi ki...

Sarcım,

Benim gibi makyaj delisi bir kızın bu blogda görmek isteyeceği tek şey daha fazla ürün ve daha fazla makyaj olacaktır. O kadar güzel bir yüzün var ki, blogu takip etmek daha da zevkli hale geliyor.

Sayfa dizaynı konusunda diğer kızlara katılıyorum. Göz yorucu olabiliyor malesef.

Senin blogun yalnızca makyaj ya da sadece moda üzerine kurulu değil. Bu nedenle bence yazdığın konuları genişletebilirsin. Mesela ürün tanıtımı yapacaksan bu yalnızca makyaj malzemeleri ya da yüz bakım ürünlerinin yanı sıra, şampuanlar, diğer bakım kremleri, vücut losyonları... gibi çeşitlilik gösterebilir. Bu çeşitliliği diğer konular için de düşünebilirsin.

Aslında bence önemli olan senin kendi blogunu nasıl beğendiğin. Annem hep der ki, "Yaptığın şey önce senin içine sinmeli. Eğer senin içine siniyorsa, o zaten güzel olmuştur." İçine sinecek yazılar yazman dileğiyle.

Özge dedi ki...

Saro'şum bu blogu kurmaya karar verdiğin o günü hatırladım bu yazıyı okuyunca. Ne kadar heyecanlıydın.
Ve bugün bakıyorum da, harika bir blog oldu burası. Ünlü markaları herkes tanıtıyor, bilindik ürünleri herkes veriyor; ama sen hiç kimsenin kullanmamış olduğu şeyleri de tanıtıyorsun ;en güzeli organik ürünleri de veriyorsun.
En sevdiğim bir yanın da, pahalı- ucuz ayrımı yapmadan, ürünü kalitesine göre sıralaman. Marka bağımlılığın yok.
Ben senden daha çok yazı, daha çok ürün tanıtımı istiyorum. Ve yazılarını daha uzun yazmanı istiyorum aslında, okuyorum, hemen bitiyor;(
Bir de sitenin şu hâli harika; ama ben ilk mavi hâlini istiyorum, sağa dayalıyken daha kolay okuyorum( Evet, solağım;))

Stil Direktoru dedi ki...

Gayet güzel bence bu yarışma mantığı da güzel canım.Ben tema yapğtığım için bence içerik anlamında değilde blogu anlamında eksiğin şu.

Tepeye şık bir header ve orta kolon kesin genişlemeli. Gel bak benim bloguma www.stildirektoru.com

ve tema yaptığım blogda da diğer örnekler var.

sevgiler

Deniz... dedi ki...

hemen hemen hergün bakıyorum blogunuza ama hiç yorum yapmamıştım sanırım. Hehe everyday ürünlerini görünce yazayım dedim :) Ayıp etmedim değil mi :)

Unknown dedi ki...

sar bende diğer arkadaşlar gibi sayfa dizanından şikayetçiyim.Çok fazla göz yoruyor.İçerik çok dolu olduğunda sönük kalmasını sağlıyor.Fotograf çekerken biraz daha net ve flash ışığı olmadan gün ışığında çekersen sanırım daha çarpıcı olucakçTavsiyem tüm renkleri görebilmemiz için gün ışığında çekim yapman.Özellikle hiç bilmediğim bir sürü ürünle senin sayende tanıştım.Doğal içerikli ürünleri tanıtman,satıldığı site,fiyat bilgisi vermen ayakta alkışlanacak bir durum.
tebrik ediyorum
emeğine yüreğine sağlık
simay

anka dedi ki...

Gayet güzel her şeyin.Ben de ne giydim köşesinin meraklılarındanım.Sevgiler canım :)

Amethyst dedi ki...

Ben yorumumu yanlış yere yaptım. Konu bu olacaktı:P. Bir çok sekmede senin yazılarını takip ettiğimi farketmişsindir zaten:)

babyangel dedi ki...

arka plan değişmiş,böyle süper olmuş:)

Alexis dedi ki...

bu blogda eksik olan tek şey senin YÜZün canım.. Görmek isterim :) onun dışında ii bi mekan XD

fragariac dedi ki...

ay ben burayı nasıl kaçırmışım :D ben de hemen yorumlarımı yapayım saroşcum ben de blogunun bu beyaz fonunu sevdim. Ben de u blogda kendinle ilgili daha çok şey paylamanı ve daha çok makyaj fotoğrafı paylaşmanı isterdim.

Adsız dedi ki...

bloğun favorilerimde , beğenerek takip ediyorum, çok klasik bir cümle oldu hayallah:)))))
- arka planın değişmesine sevindim beyaz daha güzel olmuş
- makyaj yaparken detaylı foto olsa süper olur
- mineral makyaj yapımını fotolu ve detaylı anlatman güzel olur
- sayende edm ile tanıştım sample larım bugün geldi ama nasıl kullanıcam hadi anlat bakalım:)))
sevgiler
yildiz111@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba, tecrübe edilmiş ürünleri tanıttığınız için çoook teşekkürler, bu sayede gereksiz masraftan kurtuluyor, tasarrufta ediveriyoruz:)
beğenilene çabucak ulaşıvermekte cabası.....

Bilgentolis dedi ki...

az önce itsbeautyde gördüm bloğunu ve yaklaşık 1.5 saattir kesintisiz okuyorum. inanılmaz keyifli ve dolu içerikli bir blog. beni de tekrar yazmaya özendirdin resmen. açıkçası yapabileceğim hiçbir eleştiri de yok, harika herşey. aynen devam :)

SaR dedi ki...

Canım çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Senin de yazıların var galiba hemen keşife geçmeliyim :)

Blog Widget by LinkWithin