16 Mayıs 2009 Cumartesi

Angels and Demons



Uzun zamandır beklediğim filmlerden biri de buydu. Beklediğime değdi çünkü resmen bayıldım. Tom Hanks her zamanki gibi harikaydı ve tabi ki Ewan MacGregor ise müthişti. Zaten kitabı okuyanlar bilirler kitabın konusu oldukça akıcı ve sürükleyiciydi. Filmi de aynen öyle oldu. Özellikle filmin 2. yarısından sonra aksiyon ve gerilim hiç durmadı. Bu kez kadın oyuncu da rolüne yakışmıştı (Ayelet Zurer)

Hemen belirteyim standarttır kitabı okuyanlar filmini beğenmezler. Bu belki de dopaldır zira kitaplar çok daha fazla detay barındırır ve hayal gücünüzü kullanmak durumundasınızdır kitap boyunca. Ama filmleri kendi sanat kategorilerinde değerlendirmek gerekir. Bence bu filmin kitabı da kendisi de çok güzel. Kocaman detay dolu kitabı filme dökmek o kadar basit olmadıüından ve süreyi uzattığından yorumları buna göre yapmak gerekir diye düşünüyorum. O yüzden ben beğenmedim gitme diyenlere aldırmayın ve gidin. Tabi bu arada çok efekt olmadığından evde de izleyebilirsiniz. Sinema keyfi başka tabi :)

Söylemeden geçemeyeceğim, vatikan ve roma şehirlerinin güzel görüntüleri de filmde yer alıyor.



Pin It

4 çok değerli yorum:

camellia dedi ki...

saroşhum bende bu filmi merakla bekliyordum,demek beğendin.bende gitmek istiyorum.yorumların icin sağol tatlım:)

ebvatathemua dedi ki...

Bu hafta bu film izlenecek,başka yolu yok :)))

SaR dedi ki...

İzlemelisiniz kızlar ama tabi ki kitap zenginliği aranmamalı ;)

Özge dedi ki...

İlk filmi sevmiştim; ama tabii asla kitabındaki tat alınamıyor:(Bu filmi merakla bekliyordum,umarım hayal kırıklığına uğramam:(

Blog Widget by LinkWithin