4 Mayıs 2009 Pazartesi

Aubrey Organics Vegecol Tonik



Yine bir tonik ve karşınızda ünlü organik markası Aubrey!!
Bu toniğin üstüne bakarsanız hassas ciltler için olduğunu görürsünüz. Cildi tahriş olmaya çok meyilli, kolay kızaran veya reaksiyon veren kişiler bu toniği sevebilirler.

Çalkalayarak kullanılan bu tonik benim favorilerim arasında değil. Çünkü makyaj kalıntılarını temizlerken nemlendirme özelliklerine aynı anda haiz değil. Ama makyaj yapmayanlar veya sabahları makyaj öncesi tonik kullananların bu toniği sevebileceklerini düşünüyorum. Nemlendirmesi iyi derecede Aubrey Organics Toniğin, ancak temizleme yönünden benim sınıfımda zayıf not aldı. Ayrıca kokusu ve rengi de kötü. Öte yandan alkolsüz, nazik ve irrite etmeyen, sivilceli ciltlere iyi davranan bir tonik olduğu da gün gibi açık. Ne demişler yiğidi öldür hakkını ver. Yine altını çiziyorum;



Ben hassas ciltler için olanını aldığımdan temizlemesi o yüzden yeterli gelmemiş olabilir, o açıdan iherb.com da 8-11 dolar arası bulunan seyahat setlerinden alıp denemeden sizde nasıl bir etki yaratacağını söyleyemem. Ancak benim normalden karmaya dönük cildim için en doğru seçim bu değil

Dipnot: Yarın Racher Perry toniğini yorumlayacağım :)
Pin It

6 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

Beğenmemişsin; ben de soğudum bu üründen o zaman;) Genelde senin önerdiklerinden memnun kalıyorum.
Set içinde denemeyi düşünüyorum; ama büyük boy almam.
En iyisi ben,tonik dosyan bitince karar vereyim;)

SaR dedi ki...

Cnm senin cildin hassas değilse diğer seriyi deneyebilirsin. Aslında diğer kullanan kişiler % 80 memnun. Belki diğer seriler daha iyidir

Özge dedi ki...

Hassas değil kuşum; bir deneyeceğim bakalım. Yves Rocher de almalıyım;)

camellia dedi ki...

saroşum bnm cildim hassas ama bende sogudum bu üründen.aynen özgüşün dedigi gibi senin tavsiye ettiklerinden memnun kaldım bende.yeşil çaylı serisini denemeyi düşünüyorum memnuniyet fazla o seriden.sen yeşil çaylı serinin toniğini vs denedin mi hiç?

SaR dedi ki...

Kamelyacım yeşil çaylı seriyi bilmiyorum. Vegecol serisinin de sadece hassas cilt için olanını kullandığımdan tam bişey diyemiyorum belki de sana yarar.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar AUBREY ORGANIC ürünleri benim için piyasadaki hiç bir ürünle kıyaslanamaz belki bende inanılmaz işe yaradı diyeceğim ve çevremde tavsiye ederek kullanan arkadaşlarımda memnun kaldılar önemli olan doğru ürünü seçmek. Mesela şampuanda saçım yağlı diye Green Tea Finishing Cream Şampuan ve Krem serisini kullandım saçımı tertemiz ve hareketli bir hale getirdi ve birgün içinde kirlenen saçlarım bu şampuandan sonra yağlı görüntüsünden kurtuldu. Fakat saçımı yıkadıktan sonra tarama aşamasında biraz zorluyordu...Daha sonra aklıma saçlarımın boyalı olması nedeniyle zorluk çıkarmış olabileceği geldi ve Rosa Mosqueta Nourishing serisini yani boyalı saçlar serisini kullanmaya başladım ve inanılmaz memnunum.Yani doğru ürünü seçmek önemli.
Sizde söz konusu olan Vegecol Facial Toneri kullanırken önce ihtiyaçlarınızı belirlemenizi tavsiye ederim o zaman sizinde vazgeçilmeziniz olacaktır eminim. Mesela ben makyajımı temizlemek için Herbessence Makeup Removerı kullanıyorum. bununla göz ve yüz için ayrı ayrı temizleyiciler kullanmama gerek kalmıyor.Ayrıca Organic Jojoba Oil de bu konuda çok işlevsel hem makyaj temizleyici hem nemlendirici hem de kuru yada kırık saçlarda mükemmel bir bakım yağı.
Green Tea serisine gelince dediğim gibi cildim karma yağlı ve bende bu seriyi kullanıyorum Green Tea Ginko Facial yüz temizleme losyonu, toniği ve maskesinden çok memnunum. Losyonu ile yüzünüzü yıkadığınızda hissettiğiniz heraflık harika, maskesi ile de cildimdeki lekelerden kurtuldum.Çok ama çok memnunum.
Son olarak daha önce amerikadan sipariş veriyordum ya da gidenlere getittiriyordum fakat artık Türkiyede kendi internet sayfası üzerinden alabiliyorsunuz bu kolaylığı açısından AUBREY i daha bir çok seviyorummmmm...

Blog Widget by LinkWithin