13 Mayıs 2009 Çarşamba

Maybelline Colossal Volume Express Rimel



Yıllar önce Diorshow rimel almıştım. Büyük fırçalıydı ve ben hiç hazzetmemiştim. Yıllardır büyük fırçalı rimellere karşı bir önyargım vardı. Geçen gün watsonsda dolanırken daha önceden ambalajının şirinliğine bayıldığım ama almaya cesaret edemediğim bu rimel fiyatı 12 TL ye düşmüşken alayım dedim.

Sonuç ise şaşırtıcı derecede memnuniyet verici. Sadece dolgunluk arayanların herşeyi bulabileceği bir rimel. Asla topaklanma yapmıyor. Kocaman fırçasını kullanmak da kolay. Kirpiklerinize sürerken hafif bir gül kokusu hissediyorsunuz. Formülünün hafifliği ise en çok hoşuma giden şey. Gözlerinizde rimel yokmuş gibi hissettiriyor. 2 kat sürmeme rağmen halâ hafif. Kolayca dove sabun ile dahi çıkması da cabası. Renk olarak ise parlak siyah. Özellikle yazın tatilde kullanacağım çünkü bugünkü göz makyajıma parlak siyahı ile hoşuk kattı. Ancak kıvrıklık ve uzunluk arıyorsanız bu rimel aradığınız rimel değil. Eğer kirpik kıvırıcı ile kullanırsanız sonuç benim kirpiklerimdekine benzer olabilir.

Bu rimelde en çok; ne kadar sürersen sür topaklanma yapmamasını, hafifliğini ve kolayca çıkmasını sevdim

Bu rimelde hafif gül kokusu olmasından ise pek de hoşlanmadım (ama katlanılabilir bir koku kesinlilkle)





Not: Göz makyajım 8 saatin sonunda çekildiğinden göz içine çektiğim siyah kalemin çoğu akmıştı :(
Günün sonunda bu rimel ile büyük fırçalı rimel fobimi yenmiş gibiyim. Sıradaki büyük fırçalı rimel lütfen :)




































Pin It

7 çok değerli yorum:

rusi dedi ki...

saroşçum mükemmel olmuş bence önceki göz resimlerindeki rimellerden çok daha ii duruyo çok beğendim duruşunu istek listesine ekliyorum::)öpüyorum

SaR dedi ki...

Rusi çok teşekkür ederim cnm. Özellikle parlak siyah olması ayrı bir hava katıyor rimele. Çok öptüm ben de :)

D dedi ki...

saroşum ben büyük fırçalı rimellere bayılırım bir de parlak siyahmış ki bu rimellerde aradığım ilk özellik kıvrıklık ve uzunluksa hiç aramam :D bu rimel tam benlik duruyor kesinlikle denemeliyim :D çok sağol yazın için canım :*

SaR dedi ki...

Fragariac beğenmene çok sevindim cnm. Bir işe yaradığımı hissedince çok mutlu oluyorum :)

ebvatathemua dedi ki...

Bugün ben de aldım bun rimelden,itiraf ediyorum ben bir rimel bağımlısıyımmmm:))))

SaR dedi ki...

Canım güle güle kullan nasıl buldun?

Rimel bağımlıları kulubüne hoşgeldin :)

ebvatathemua dedi ki...

Saroşum,teşekkürler.Biz rimel bağımlıları olarak rimellerimizin toplu aile fotoğraflarını mı koysak bloglarımıza,ne dersin :))

Bu sabah sürdüm,tek katı bile acaip gürleştirdi,hafiften kıvırıyo da zaten.Gülsuyu kokusu fena değil ve yapısı çok hafif kıvamı yani,seviyorum böyle tüy gibi birikmeyen rimelleri.:))

Blog Widget by LinkWithin