8 Mayıs 2009 Cuma

Plaj Rujları...

Rujlara ara verdim sanmayın. Soft tonlarla karşınızdayım. Özellikle yazın plajlarda tuzlu sudan minimum etkilenmek için, dudak kremi veya ruj kullanmanızı öneririm. Bu rujların dudak koruması olursa ne alâ. Bugün yorumlarını yapacaklarımın spfsi yok ama renk olarak sade ve plajda kullanılabilir renkler olduğunu düşünüyorum.



Clinique Bamboo Pink
NYX Black Label - Dusty Rose

L'oreal Glam Shine - Sweet Rose



Hem iddialı bir göz makyajı ile hem de her ton mayo, bikini ile kombinasyon yapılabilecek renkler...
1. Clinique; uzun süre kalıcı rujlar arasından hem nemlendiren hem de kalıcı olan ruj pek yoktur ama clinique adının hakkını veriyor. Bamboo pink nude makyajlarda veya plajda özellikle beyaz tenlilerin beğenisini kazanabilir.



2. NYX Dusty Rose, nyx markasının içinde sürümü en kolay olan ve hatta en kaliteli ruju. İpeksi bir yapıda, dudaklarınızı yumuşacık yapıyor. Aralarında beğendiğim bazı renkleri de almayı düşünüyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.



3. L'oreal benim emektar rujum; gerçi L'oreal ile aram pek yok son 1-2 yıldır. Bu rujum en az 3-4 yıllık ama ne kokusunda bozulma, ne yapısında değişiklik. Süper kokuyor hala ve dudağa sürümü çok rahat; özellikle iş hayatında giydiğim kıyafetler ve yaptığım makyaj ile çok uyum sağlıyor. Fiyatı 20 TL civarında; verdiği parlaklık ve kokusu güzel. Eğer her gün kullanılırsa erken bitecek bir yapısı var çünkü yumuşacık. En kuru dudakta bile güzelce uygulanabilir.

Pin It

5 çok değerli yorum:

orchide dedi ki...

clinique bamboo pink kullanmıştım nemlendirmesi kalıcılığı çok iidi gerçekten;)

SaR dedi ki...

Nacişim sende süper durmuştur, beyaz tende harika duruyor

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

nyx olan çok güzelmiş saroşcum, loreal de öyle :) denemem lazım senden de onay aldığına göre :))

SaR dedi ki...

marjocum nyx olanın dokusu süper cidden, mac rujlardan farkı yok. amplified serisine benzettim ben

Özge dedi ki...

Loreal'in rengi beni benden aldı Saro'şummmm

Blog Widget by LinkWithin