2 Temmuz 2009 Perşembe

Alınabilesi, Ulaşılabilesi Glosslar

Kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli. Bu aralar yoğun olduğumu söylüyorum sürekli kusura kalmayın ama cidden çok yoğun geçiyor günlerim. Bir yandan iş başvuruları, bir yandan ev kurma çalışmaları derken günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum inanın. Glosslara geçicem ama önce sizden yardım istiyorum bir konuda. Eski model (vintage) bir kanepe arıyorum. İstanbul veya Ankara'da nerelere bakabilirim? Aşağıdaki şekillerde olabilir... Herhangi bir fikri önerisi olan var mı? Tek kollu olmasını tercih ederim tabi :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Gelelim esas konumuza efenim, önce dudaklarımdaki glosslar konuşsun diye fotoları en baştan veriyorum:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eveeet bir glossta ne ararız? öncelikle kalıcı olsun, yapış yapış yapış olmasın bi de pahalı olmasın isteriz değil mi? Bazıları için de glossun uygulama aplikatörü önemlidir. Kimisi sünger gibi olanı kimisi de oje fırçası ucu gibi olanı sever. Efendim burda her cins gloss var.

Öncelikle Max Factor den başlayalım, kokusu, dokusu ve verdiği nem hissi harika, sünger uçlu aplikatörü var. Kalıcılık yönünden vasat sayılır ancak içerdiği vanilya esansları için yeniden alabilirim. Bu arada yeterli miktarda ürünü almak için biraz uğraşmak gerekebilir. Asla yapış yapış olmuyor.

Beyu'nun kokusu çok hoş değil hatta hiç değil. Ama dudakları daha kalın gösteriyor gerçekten. Cam parlaklığı veriyor. Yeterli miktarda ürün almak koley. Oje fırçası gibi bir aplikatörü var. Çok uzun süre kullanabileceğiniz bir gloss. Ancak yapış yapış diyebilirim. Ama bence bu rengi, kalıcılığı ve uzun süre kullanımı sevenler tercih edebilir.

Sephora, renk seçenekleri çok güzel, sürümü rahat ve hafif. Sünger uçlu aplikatörü var. Yapış yapış değil ama ağır bir parfüm kokusu var. Sürdükten sonra hiç burnunuza gelmiyor ama sürerken nefesimi tutuyorum ben. Parfüm içeren bazı ürünlerle barışamıyorum işte. Yine de bu rengi çok sevdiğimden bitince alabilirim.

Flormarın bu dudak parlatıcısını 4 TL'ye almıştım. Kristal parlalığını sevenler için birebir. Kokusu güzel değil ve yapış yapışlık da var biraz ama dudaklardaki duruşu çok orjinal bence bazı makyajlarla güzel kombinler yapılabilir. Üstelik bu fiyata gloss bulmak da çok zor. Sünger uçlu aplikatörü var. Tüp gibi bir şişesi var. Kalıcılık konusunda ise bu listede 1 numara haberiniz olsun.

Photobucket

Not: Bu resimlerin hepsi flaş kullanılmadan penceremin önünde gün ışığında çekilmiştir.

Yorumlarınızı bekliyorum bebişler...

Pin It

8 çok değerli yorum:

Unknown dedi ki...

sephora olanın rengine, flormar ında ısılısına bayıldım..

SaR dedi ki...

Cnm eğer görürsen kaçırma flormar standlarında var bunlardan. Sephoranınkini almadan önce kokla öyle karar ver bence :)

ebvatathemua dedi ki...

Gloss-maniadan müzdarip biri olarak bu 4 ürüne de acilen bakılaaa:)))

fruko dedi ki...

merhaba SaR. vintage koltuk için İstanbul'da Modoko'ya bakabilirsin. eğer gezmeye vakit ayırabilirsen enteresan şeyler bulma olasılığın yüksek. bir diğer alternatif olarak da bu işi yapabilecek bir marangoz tanıyorum. kendisi yapamasa bile en azından başka bir ustaya yönlendirir. bu alternatifin kötü yanı fiyatın mağazaya göre biraz daha tuzlu çıkması. ilgilenirsen sana kontakt bilgilerini yollarım. bu tatlı telaş zamanlarında sana bol güç-kuvvet diliyorum :) sevgiler...

Özge dedi ki...

Saro'şum ben de Sephora'nın rengini çok sevdim.
Vintage önerisi sunamayacağım; ama bu koltuk tipine "Afrodit"model diyorlar ve ağabeyim evlenirken Doğtaş'tan almıştı ilkinin aynısını.

ningyo dedi ki...

Enginev'in maltepe E-5 üzerindeki şubesinde kırmızı josefin koltuk vardı yanlış hatırlamıyorsam.

SaR dedi ki...

Fruko, ebuş, ningyo cevaplarınız için çok teşekkür ederim :) Hemen not ettim istanbula gelmeden yine yardım isteyebilirim. Özgüş ve Ebuşum glosslar çok alınası oluyo di mi :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Saroşum ben de bu model koltuklardan çok aradım, tek kolu olmayana hatta Elizabeth Taylor modeli deniyo :P Ama doğru dürüst içime sinen bir model bulamadım, sonra yaptırmaya karar verdim.. Tabii fiyatı yüksek gelince vazgeçtim ama Amerika'da kendi evime kesinlikle yaptırcam bu koltuklardan. ;)

Blog Widget by LinkWithin