20 Temmuz 2009 Pazartesi

Keçeli Göz Kalemlerinden Bir Demet

Eğer o gün makyaj yapmayı canınız istemiyorsa gözlerinize kalem çekmeyi deneyin, göz bakışlarınıza anlam kazandıracak ve tüm dikkati gözlere çekecektir. Hele rimelle birlikte sürüldüğü zaman, ruj, pudra, allık, vs ihtiyaç bile duymayabilirsiniz. Ben de bugün kçeli göz kalemleri ile ilgili bir post yapayım da, beni izleyen kızlar tatile giderken bir fikir edinsinler diye düşündüm. (Tatile çıkmayanlar için tabi :p)

Photobucket

Öncelikle en favorim olan Kajal'ı anlatmalıyım; heryerde bulmak zor olsa da, çok uzun ömürlü dove sabun ile rahatça çıkan ama deniz, havuz gibi yerlerde bulaşma bozulma yapmayan bir kalem (tabi gözlerinizi çok ovuşturmamanız lazım) Hassas gözler için uygun mu bilmiyorum ancak fiyatı 10 TL ve aylarca kullanabiliyorsunuz. Kozmetikçilerden ısrarla isteyiniz :D

ELF'in kalemi denizde biraz daha dayanıklı, KAJAL kadar uzun süre kullanamıyorsunuz ancak ucundan dolayı daha esnek bir kullanım sunuyor. Zaten ABD sitesinde 1 Dolar, İngiltere sitesinde de 1.5 Pound dolayısıyla verdiğiniz paranın kat ve kat daha iyi bir ürününüz olmuş oluyor.

Flormar, tek çekişte simsiyah bir çizgi yapabiliyor ancak 1 ayda bitiyor. Fiyatı 3 TL ve aslında tam tatillik çünkü denize havuza çok dayanıklı üstelik simsiyah yapıyor tek çekişte.

Nivea da Kajal kadar uzun süreli, hatta belki daha da uzun bir kullanım süresi var ancak 1 Nivea alacağım parayla 2 Kajal alırım zira fiyatı 20 TL idi en son. Tek farkları niveanın kalemi dove sabunla biraz daha zor çıkıyor, gözleri ovuşturmak gerekebilir. O açıdan hassas gözleri olanlar, ovuşturunca kızaranlar için çok uygun olmayabilir. Hemen şunu da eklemeliyim ki Kajal bulamadığım zaman Nivea almayı tercih ediyorum çünkü gerçekten de kaliteli.

Photobucket

Aşağıda gözümde gördüğünüz Kajal bitmek üzere olan bir kalem yine de hem de bir kerede istediğim incelikte çizgi çekebiliyorum.

Photobucket

Burda elimde gördüğünüz kalemleri dove kullanarak hafifçe silmek suretiyle yıkadım ve farkı görün istedim.
Photobucket

Bi de uçlarını gösterdim mi bu iş tamamdır :D

Photobucket

Photobucket

Pin It

8 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

flormar hoşuma gitti..ben çok iyi sürerim bunu gözlerime ama tam dibe çekemiyorum böyle kirpik diplerim gözükünce hiç hoşuma gitmiyor :)

SaR dedi ki...

cnm onu da halledersin bence keçeli kalem ile çok kolay ve dipliner ile de halledebilirsin

Beauty Love dedi ki...

Evet flormar gerçekten çok güzel yalnız ben ojeye takıldım markası numarası nedir acaba :)

SaR dedi ki...

Cnm ojeyi de yarının konusu yapiim o zaman ne dersin?

mel dedi ki...

ben de flormarı kullanıyorum ama çok çabuk kuruyor :( kajal da baya siyah görünüyor ona ve elf'e bakim en iyisi ;)

SaR dedi ki...

cnm Kajalı tavsiye ederim gerçekten bu kajalın 9 aylık kullanımdan sonraki siyahlığı bir de; flormarı geçen hafta almıştım. Flormarı çantamda taşıyorum ve sık kullanmıyorum, acil durumlar için alıyorum yani

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

heyoo bende de var kajaldan.. hatta yazını okur okumaz buldum, hala sağlam, kaliteli çıktı gerçekten. nivea'yı merak ediyordum ben de ama yazından sonra almam büyük ihtimalle. tam da tester'dan gördüğüm gibi simsiyah değil rengi. bu arada maybelline aldım ben bi de, o da çok güzel, indirimde 5 euro verdim Türkiye fiyatını bilemiyorum :/

UÇURTMA;) dedi ki...

flormar benimde hoşuma gitti

Blog Widget by LinkWithin