29 Ağustos 2009 Cumartesi

Badger Balm Cuticle Care

Badger balmın en sevdiğim ürünü tırnak etlerim için mucize yaratan ürünü. Fotoğrafta da görüldüğü gibi bir porsuk tırnaklarını gösteriyor. Kimbilir ne çok kütikül derdi var garibin, ağaç içlerini oyarken eller yıpranıyo tabi :)

Genelde tırnak etlerimle sorun yaşamam ama evden taşındığım dönem, çok fazla ev işi yapmıştım ve tırnak etlerim feci durumdaydı. İnternetten araştırdım ve en iyi kütikül kremlerinden birinin de badger balm olduğunu öğrendim. Hatta 3lü seti sırf bu krem için aldım diyebilirim. Sonuç ise harika hem ellerde hem de ayaklarla 2 gecede kaybolan tırnak etleri. Özellikle de benim gibi manikür ve pediküre gidemeyenlerdenseniz bu ürün tam size göre. Bende küçük boyu olmasına rağmen sonsuza dek gidecekmiş gibi geliyor.


Ürünün içeriğinde; shea yağı, saf zeytinyağı, hintyağı, balmumu, geranyum, mandalina, lemongrass (taze soğana benzeyen bir bitki hatta t.soğan da olabilir), cardamom (kakule), biberiye çeşitleri, zencefil ve sea buckthorn diye bilinen bir ağacın özünü barındırıyor. Bu malzemeler çok ilginç ama inanılmaz işe yarıyor. Ne de olsa doğadan geliyor.

Daha önce be belirttiğim gibi Badger Balm sertifikalı bir organik marka o yüzden içiniz rahat alabilirsiniz.





Pin It

4 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

Canım nerden, kaça aldın ve setteki diğer iki ürün neydi? Çok derinlemesine sordum; ama merak ;)

SaR dedi ki...

cnm ebayde 1 adamdan aldım, diğeri bali balm daha önce tanıtmıştım blogda henüz tanıtmadığım bir de nemlendirici var :)siz soru sorunca ben mutlu oluyorum hep sor cnm :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

saroşum yine süper bi ürün tanıtmışsın canım merak ettim denemek istiyorum :)) bu arada big mama paletinden memnun kalmadım :'( çok üzüldüm :((( gerçi çok detaylı deneyemedim ama :(((

SaR dedi ki...

cnm big mama palet olarak biilmiyorum neler vardı içinde?

Blog Widget by LinkWithin