5 Eylül 2009 Cumartesi

Enteresan mailler Ve Duyuru

Arkadaşlar bugün enteresan 2 mail aldım


Biri M ismiyle diğeri de P ismiyle yorum yollamışlar ikisinin aynı kişi olmadığını umut ederek ikisine de ayrı ayrı cevap vermek istedim.

Arkadaşımız P. bu bahsi geçen yarışmayla ilgili ve özellikle EDM tam boy allıkla ilgili olarak EDM'yi kazanacak olan arkadaşın diğerlerine göre daha şanslı olacağını o yüzden eğer soruyu gerçekten bilen biri varsa bu allığı onun alması gerektiğini söyledi.


Diğer bir arkadaşımız M. de yarışma hediyelerinin kötü ve kalitesiz olduğunu söyledi.


Öncelikle, P. arkadaşımıza hak veriyorum ve EDM allık kadar değerli bir diğer ürünü hediye vermeye karar veriyorum sadece yarışma cevabını doğru bilene.

Büyük hediyemiz...



M. arkadaşımıza da 1 çift sözüm olacak tabi ki;

Öncelikle vakit ayırıp yazdığı ve görüşlerini paylaştığı için teşekkür ederim. Benim için pozitif veya negatif her yorum önemlidir.

Ancak şunu da hatırlamakda fayda var;

Bu blog tamamiyle şahsidir ve çıkar sağlmak amaçlı yapılmamaktadır.
Bu kadar çok ürün tanıtıyorum bunun bir sebebi de kendi deneyimlerimi paylaşmak ve benzer istekteki kişilere rehberlik etmektir.
Yarışma hediyelerini tabi ki herkes beğenmek zorunda değildir ve yarışmaya katılmak zorunda değildir.
Hatta blogdan herkesin yararlanabilmesi için maddi kazancım hiç olmamasına rağmen resimleri görebilmeniz için aylık bir ücret ödemekteyim. Ve bu beni fazlasıyla mutlu etmektedir çünkü bana ayrılan limiti çok aştığım için para ödüyorum. Bu da demektir ki insanlar blogumu ziyaret ediyor fotoğraflara tıklayıp bakıyor.

Dolayısıyla herkesi memnun etmenin imkansız olduğu bu dünyada beni anlayışla karşılamanızı bekliyorum


Bu arada blogu takip edip en çok yorum yapan kişiye de yine naçizhane bir yılbaşı hediyesi yollayacağım burdan söylemiş olayım. Yarışmanın süresini uzatmak isterdim ama 7 Eylülü bitiren 23:59 saatinde sona ermiş olacak.

Sevgiler...

Pin It

10 çok değerli yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Saroşcum boşver aldırma bu maillere. Yeni bir internet kullanıcısı türü türedi, millete kırıcı mesajlar bırakıp bundan haz duyuyorlar, eminim kaale aldığını görünce doyuma ulaşıyorlardır. sanki parayla satıyorsun, adı üstünde hediye. beğenmeyen katılmaz. bu kadar basit.

ebvatathemua dedi ki...

Çok veren maldan, az veren candan derler,ama bazısına nerden verirsen ver,ne verirsen ver gene hayra geçmez.

Özge dedi ki...

Hediye veriyorsun, üstelik hiç tanımadığın kişilere ve beğenilmiyor;))) Ben artık şaşıramıyorum bile;)

SaR dedi ki...

Evet arkadaşlar kompleksli insan çok kendi kompleksli olduğu için başkalarının da kompleksli olduğunu düşünüyor ona gmre yorum yapıyor. Acaba EDM veya Benefit veya Revlon Markalarını duydu mu? Zira glosslar revlon marka, 3lü allık Benefit ve diğeri EDM neyse o kadar önemli değil. Kendisi güya açık sözlü olduğu için mutlu oluyor. Olsun önemli değil blogu kimseye silah zoruyla okutmuyorum ya yorum yapın diye tehdit etmiyorum. İsteyen okur istemeyen okumaz. O açıdan özellikle M arkadaşımızdan bir 2. maili aldım. Kendisi memnun değilse bu blogu okumamasını tavsiye ediyorum. Herhangi bi yorumunun da yayınlanmayacağını bilmesini isterim. Burası tartışma yeri değil, paylaşım yeri. Tartışma latformu isteyen blogumu lütfen ziyaret etmesin. P. arkadaşımızdan da teşekkür emaili aldım benefiti hediye olarak koyduğum için. Ben de kendisine teşekkür ederim. Herkese sevgiler...

Prima Donna dedi ki...

Bu yorumlar ortalıkta çok dolaşmaya başladı. Artık tek bi manyağın bunu yaptığını düşünüyorum. Çok biliyosa arkadaşı hediye vermeye davet ediyorum:D Ayrıca ona noluyosa alan memnun veren memnun.

SaR dedi ki...

Prima Donna beni çok güldürdün cnm. Diğer arkadaşlar da email attılar destek vermek için bloglara dadanan böyle tipler varmış. O yüzden en güzeli kale almamak :) Valla beğenmeyen kendi blogunu açsın da pahalı hediyeler versin biz onu takip edelim haha :)

a. gizem dedi ki...

blogunu yeni keşfettim, ve okudugum ilk yazıda boyle bir şeyle karşılaşmak şaşırttı beni.. yaptıgın yarışma,ve bloguna verdiğin önem için seni tebrik ediyorum ama bu mail atan kişilere de sadece acıyorum...
verdiğin emek için teşekkürler :)
sevgiler

SaR dedi ki...

Gizemcim o kadar mutlu ettin ki beni. Desteğin için teşekkür ederim. Blogu beğenmene sevindim
Sevgiler

Syhn dedi ki...

komik ya!
kişi kendi değerini ortaya koyar bu şekilde...
sen ne güzel cevabını vermişsin ama anlıyana!!!

Adsız dedi ki...

allahım ne tuhaf insnlar var ya
sanki mecbursun hediye dağıtmaya çok komikk :D

Blog Widget by LinkWithin