11 Eylül 2009 Cuma

MAC Fluidline

Kozmetik koleksiyonumda değerli bir parça; MAC fluidline

Öncelikle bu ürünü hayatıma kattığı için Marjoma ne kadar teşekkür etsem azdır; beni mükemmel bir parça ile resmen zorla tanıştırdı.

Hikaye şöyle gelişti, bir gün yine MSN'deyiz Marjo ile ben böyle koyu renkli, akmayan ama suyla kolay çıkan bi göz kalemi arayışında olduğumu söyledim. O da hemen MAC fluidline önerdi tabi ki hatta öyle bir anlattı ki markete gider gibi MAC'e gidip bunlardan aldım. İyi ki de almışım :)


Açılı fırça kullanmak suretiyle bu ürünü istediğiniz incelik veya kalınlıkta gözlerinize çekmeniz mümkün, hem gözün içinde hem de üstüne çok rahat kullanacağınız bir ürün. Yıkayacağınız saate kadar ne bir akma ne de bir bozulma söz konusu. Daha güzel nokta ise herhangi bir yüzyıkama jeliyle kolayca çıkması. Her ne kadar ürün küçük görünse de her gün kullanmanızla bile en az 1.5 yıl giden bir ürün. Fiyatı 33 TL. Eğer göz kalemi arayışınız son bulsun istiyorsanız bu jel eyelinerı deneyin derim. Bağımlısı olacaksınız

Yağlı gözkapaklarında en iyi verimi alabildiğim eyeliner bu. Kolay sürümü olsun, çok kullanım amaçlı olsun bu ürünü seviyorum.

Eğer alacak olursanız kapağını kapalı tutmayı ihmal etmeyin çünkü jel kıvamında ve hemen kuruma riski var...

MAC Fluidline Review in English

This is my first English review of a product. Thanks to a few of my followers encouraged me to review my products in English.

Let's have a look what I have :)

MAC fluidline

MAC always does it! And thanks to Marjo because she made me to buy this.

MAC created this super useful product. You can never go wrong with it. It is very easy to use, you can pick the amount you just need easily. It is also perfect as an eyeshadow so use a proper brush like (MAC 214) and achieve that smokey look. Use MAC 209 for a precise line and in a few seconds smudge it for a smokey look.

Although my lids are mostly oily fluidline stays all day long. Best part is here: You can remove that gel easily. Use any cleansing gel, cream, remover or DOVE and you are done! Trust me you will throw away your eye pencils. I only have this in blacktrack and I guess I don't need any other shade since it is deep dark as you see on my hand and blacktrack has the power to pop any type and colour of eye. If you still think that 15 USD is too much please think again because a little goes very long



Loadtr.Com
Loadtr.Com
Pin It

6 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

cnm önceki yazılarında birinde bloglarda resimler tılandıkça bize para olarak yansıyor demişsin ben mi yanlış anladım yoksa öyle birşey mi var?ben şimdi haftaiçi başka şehirde olacağım ve şu bol bol reklamı olan vınn dan alacağım.1gb alayım diyordum ama yazını okuyunca acaba 1 çok mu az dedim.haftaiçi kışın pek nete girmeye fırsatım olmyor,dizi fln da indrmiyorum.tek başına blog yazmak 1gb ı doldurur mu ki?cahilliğimi mazur gör bilgisayarlardan pek anlamam.:(


bu arada fluidlineı ben de çook sevyrum,yağlı gözlerimde akmıyor hiç.

SaR dedi ki...

Gizmcim eğer photobucket kullanıyosan ve sana verilen limiti aşmışsan blogundaki resimler görünmüyor. Onun yerine bandwidth exceeded diye bir uyarı çıkıyor. Resimlerin görünsün istiyosan aylık para ödüyosun photobuckete. 1 GB işini görür bence rahat ol cnm :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

:) Canımcım memnun kaldıysan ne mutlu bana :))) Güle güle kullan, ben de çok severim fluidline'larımı :)

Adsız dedi ki...

cnm ben resımlere bılgısayara yüklüyorum,resım yükle deyınce gözat çıkıyor,orada resmı bulup yüklüyrum yanı ben neyı kullanmıs oluyorum?kusura bakma çok konu dısı oldu:(

yeliz88 dedi ki...

bende stilanın var buna benzeri o bitince yerini mac alıcak
bu zamana kadar tavsiye ettiğin herşeyi çok beğendim o yüzden sexy mamayı sipariş ettim gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla :))

SaR dedi ki...

Yelizcim teşekkür ederim cnm. Çok sevindim. Sexy mama'yı beğenirsin bence. MAC fluidline ömür boyu vazgeçilmezin olacak ama :)

Blog Widget by LinkWithin