16 Şubat 2010 Salı

L.A girl Perfecting Liquid Make-up (Beige)

Sakın 4 dolara kaliteli fondöten olur mu demeyin...

Ben de şaşırdım çünkü; ama olur!! Son yaptığım cherryculture alışverişimde bu fondöteni de sepete attım kaybedecek sadece 4,8 dolarım olduğu için. Şunu da söylemeliyim LA Girl markası ABD'de günden güne ününü arttıran bir marka. Ama bir de ne göreyim bende yarattığı etki aynı MAC Studio Fix Fluid gibi. Kapatıcılık deseniz harika bu fondöteni 1 haftadır sürüyorum ve 3 farklı kişi de sürdüğümde "aa makyajın harika olmuş dedi" (bu kişiler iş arkadaşlarımdır :)). Şunu belirtmeliyim bu fond. oil-free yani yağ içermiyor ve C, E vitaminlerini içeriyor. Tüm cilt tipleri için uygun. Ama yine de kuru ciltlere önermem (cildinizi çok iyi nemlendiriyorsanız alabilirsiniz tabi). Sürdüğünüz zaman hafif bir fondöten olmadığını anlayabilirsiniz. Ancak MAC fondötenleri de zaten pek hafif değil. Ben 1 haftadır sürüyorum bende sivilcelenme yapmadı. En çok da şişesini sevdim. Şeffaf ve ne zaman biteceğini görebiliyorsunuz. Pompası pek kaliteli değil ama fondötenin camın içinde olması fikrine bayıldım. Kısacası, kesinlikle fiyatı sizi yanıltmasın iddia ediyorum bu fondöteni denedikten sonra bana hak evereceksiniz. Cildiniz çok problemli değilse 4,80 USD gözden çıkarıp bunu deneyin derim. Ben bu fondöteni özellikle dışarda max. 3-4 saatlik işim olduğunda sürmeyi düşünüyorum. Zira pek hafif bir yapısı yok çok ağır da değiül ama performansına hayran kaldığımdan sürekli kullanmayı düşündüğüm bir fondöten. Üstelik bu ton tam da cildimin tonuyla aynı, yani doğallık derseniz, yüzümdeyken çook doğal duruyor.

Photobucket

I bought this for $4.80 US from cherryculture.com As you may guess I had no big expectations for it and and just gave a chance to LA Girl. BUUUTTT, This liquid found. was really better than any other drugstore brands. It especially reminded MAC foundations for me (MAC Studio Fix Fluid) For me coverage is medium to high and it has lots of shades find the one that is just for you. It's oil free and includes C and E vitamins. Besides it has a matte finish. It did not break me out (I ve used this for a week. It comes in a glass container with a not-bad pump. I like the idea that it is a glass sou you can easily see it. It is not a very heavy foundation but it is not light either. However, I will keep buying it since it has a great performance on my skin and creates a flawless skin for 5 USD. You can think how a 5 USD Foundation perform great. You cant believe it just let it be yours and don't let the price fool you. You will like it. I dont recommend it for dry-skinned girls cos it may be hard to blend it unless you moisturize your skin nicely. My orimary foundation never changes Giorigio Armani Luminious Silk Found., but my secondary foundation has changed :)

Pin It

12 çok değerli yorum:

mughetto dedi ki...

Cherryculture den alışverişin ne zaman eline ulaştı,ben de beklemedeyimde.. :)

rusi dedi ki...

bence 4-5 gün önce cherry siparişi verdim keşke o zamn haberim olsaydıda verseydim.aslında birçok şeyde gözüm kaldı ama bir yandanda l.a yada amuse bakarken bunların memleketimdeki hiç adını sanını duymadığım markalardan ne farkı var diye düşündüm önüne getim iştahımın ama birdahaki siparişimde sepete atıcam birde saroşçum çok kuru ciltlere olmaz demişsin köpük fondoten dokusunamı sahip o zman pek kullanamam sanırım..ay ne uzun yazmışım canımcım kusura bakma..

SaR dedi ki...

mughettocum bana 5 iş gününde gelio genelde.

Ruşencim köpük gibi değil likit fondöten gibi, tek problem olabilecek şey şu, nemlendirilmemiş kuru ciltte kötü durabilir. Ha bu fondötenden en iyi sonucu elf powder brush ile alıyorum onu da söylemeden geçmiim :)

link burda:
http://beauty-n-fashionlove.blogspot.com/search/label/brushes

mughetto dedi ki...

Yaa benim 5 iş gününü geçti bile :(
USPS in track nosunu verdi site ordan da şurda,burda diye bir sonuç çıkmadı :/
Bir problemmi var
Birde ptt ile takipsiz kargo şekLindemi gelio,bizim burdaki ptt kargocusu paketleri sağa sola atmaya bayılıyorda.

SaR dedi ki...

canım benim de geçenlerde bir ABD paketim 35 günde geldi. İş tamamen postacıya kalıo, ona uyduğu günde getiriyor. PTT kargocusu çok önemli mutlaka tanışıp ciddiyetini belirt, tabi yakalayabilirsen. Ben Ankaradayken benim postacıyla tanışmıştım, postalar gecikmiyodu hiç ama yine de postacının olaya bakışı önemli...

Adsız dedi ki...

Dün gece bende verdim siparişi SAR'cım,denemekten zarar çıkmaz ;) Sen beğenip paylaştığına göre iyi birşeydir ;)Ha birde elf'in powder brush'ından da sipariş ettim onu da senden duydum ;)Teşekkürler memnun kaldığın ürünleri paylaştığın için =))

SaR dedi ki...

Canım ne demek benim için bir zevk umarım memnun kalırsın. Görüşlerini bizlerle burda paylaşırsan çok seviniriz. Kocaman öpüldün

gul dedi ki...

elf studıoürünlerinde %20 indirim olduğunda fırça aldım tabi daha gelmedi beklemediyim ,senin bu powder brushı çok övdüğün aklıma geldi ama vazgeçip complexion brush aldım yaaa bak okuyunca çok pişman oldum onunlada fondöten sürebilirmiyim sence ... tabi gelirse. ayrıca bu postacı olayıda çok önemli ben kendisiyle tanıştım işyerime istiyorum postaları. genelde çilekten alışveriş ediyorum ve kayıtlı olduu için sorun olmuyo ama bi elf siparişim kaybolmuştu. iki kere işyerine geldi sadece bu olayı konuşmak için. çok ilgileniyor artık paketlerin benim için önemli olduğunu biliyor ve gelir gelmez hemen sana getiriyorum diyor. ayrıca geçen birşey daha öğrendim kayıtlı postalarınız eğer geciktiyse postaneyi birkaç kez arayıp sorarsanız ve tabi ulaştığı halde keyfi bekletiyolarsa ptt bunu şikayet olarak kabul edip aynı gün posta dağıtım bölgesi listesinde olmasanız bile size getiriyorlar aklınızda olsun.

SaR dedi ki...

Canım çok teşekkür ederi önerilerin için. Powder brushı da bi ara almalısın sadece onu söyleyebilirim. Aldığın fırça ile mükemmel allık ve bronzer sürebilirsin bu arada. Kısacası çok isabetli bir alışveriş oldu yine de

mughetto dedi ki...

Benim paketim geldi 2 gün önce :)
Haber veriyim dedim.
Cevaplar için teşekkürler.
Blogda yayınladım alışverişimi ;)

hayal perest dedi ki...

bence tam benlik bi tonmuş hemen not alıyorum

Tgcvn dedi ki...

canım kargosu ne kadar tutuo we kaç günde gelio??

Blog Widget by LinkWithin