12 Aralık 2010 Pazar

Milani Bronzer Radiant

For English Review, please scroll down :D

Dünya üzerinde bu kadar ucuz, kaliteli ve güzel bir bronzer var mı bilmiyorum ama ben bu bronzerı tüm yaz kullandım. Fotoğrafta görüldüğü gibi nerdeyse bitmek üzere. Çok az ışıltılı ve NW 25 cilt tonum için doğru bronzer rengi daha doğrusu renklerinden biri :)
Cherryculture'dan 6 dolara aldım. Yaz-kış kullanıma uygun; içinde sim varmış gibi görünüyor ama yüzünüze sürdüğünüzde mat-ışıltılı arası duruyor. Hatta bende daha ziyade mat gibi görünüyor. 2 daha koyu tonu da var ancak bence bu tu ton Türk kızları için ideal zira genelde açık ya da kumral tenliyiz. Bir de milaninin önerisini burada hatırlatmak isterim. Eğer bronzerınızın daha doğal ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız, mutlaka büyük fırça kullanınız. Ben MAC 134 kullanıyorum bilginize (bir tıkla resmini görebilirsiniz) ;) Aldığım yerden incelemek isterseniz, işte link burada.



Photobucket


This bronzer is a true shade bronzer for any NW tones. This is in radiant shade (lightest shade) and there are two more shades on the market (darker). I bought this one cos I like bronzer to add a natural tan on my face. IMO, other darker shades might look fake if you are NW 25 or more fair. it is matte (few shimmer on it and they disappear on your face). This is ultra light and has a sheer formula. Besides this is buildable. On me, it is neither muddy nor orange just I ve said before: True bronzer shade. Plus it is cheap. Another thing is its formula did not break me up which is an important thing for me :D

Remeber the tip Milani provides you and always keep in mind:

"Tips: It is best to use a big brush when applying bronzer which avoids streak like marks which can make you look dirty rather than luminous. "


FYI: I use MAC 134 (best bronzer brush I ve ever seen) Click to see its picture and review

Pin It

2 çok değerli yorum:

mughetto dedi ki...

Cherry Culture'den çok alışveriş yaptım ama bir türlü Milanı markasına şans vermedim. Bu bronzer aklıma yattı,bir dahakine unutmasam da atsam sepete. :)

SaR dedi ki...

Canım eminim beğenirsin, beğenmesen bile zaten 6 dolar ;) Kesinlikle tavsiye ederim.

Blog Widget by LinkWithin