13 Şubat 2011 Pazar

Alba Botanica Sea Moss Moisturizer SPF 15

Türkçe yorumlar için aşağıya alalım efeemmm :)

Hey there,

This moisturizer is the one that you will instantly fall in love IF

- you have a sensitive and dry skin

- you love organic products (70 % organic and 100 % Vegeterian)

- you are ok with the fragrance of such products (smells different like marine :) )

- you need something that can be absorbed in seconds

- you prefer moisturizers with spf

On the other hand, People with oily or combination skin should be very careful if they really would like to use this product. Since alba underlines that this moisturizer is perfect for all skin type!. In my opinion this moist. is very concentrated and can make skin feel a little heavier and oiler. But it did not break me out. Only my make up faded quickly. So I ended up giving this baby to my mom :)

FYI, I bought them form iherb which my beloved website on the internet.

For a 5 USD discount please use DEM398. to visit iherb please click here.


Photobucket

Photobucket

Kızlar uzun zamandır yazmak istediğim bir nemlendirici ile karşınızdayım.

Bu nemlendiriciyi almak isteyebilecek kızları önce bir tarif edelim...

- Kuru ve hassas ciltli

- Doğal ürünleri seven (70 % organic ve 100 % Vejeteryan)

- Doğal kokusu olan ürünleri kullanabilen (çoğu kişi bu ürünün kokusunu sevdi ama ben pek sevmedim; deniz kokuyor :D )

- Çok kolay emilen ürünleri arayan (emiliyor saniyeler içinde hem de)

- Güneş koruması olmasını çok önemseyen (spf 15)

İşin aslı bu nemlendirici tüm ciltler için uygun (en azından alba öyle diyor). Ben kullanırken şikayetim, gün içinde cildimi yağlandırması oldu. Makyajım erken bozuldu. 1 Hafta kullanıp ardından anneme verdim. Annem kuru ciltli ve severek kullanıyor. Eğer yine de kullanmak veya denemek istiyorum derseniz, yağlı ve karma cildi olanlar ürünü az miktarda uygulasınlar.


Not: Bu ürünü iherb'ten almıştım. O dönemde ekimde almıştım. Bana iherbten teşekkür yazısı yollamışlardı. O açıdan beni okuyan, blgumda iherb'i görereki kodu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. TR'den alışveriş yapan ve bir çok izleyiciye ulaşan bir kod oluşturmuşum. 853 kişi benim ilk yayınımdan sonra alış-veriş yapmış. iherb'i tanıtabildiysem bu kadar insan alış-verişinden mutlu olabildiyse ne mutlu bana. Beni çok mutlu ettiniz. Tüm destekleyenlere sonsuz teşekkür ederim...



Eğer iherb.com dan alışveriş yapacaksanız DEM 398 hala aktifdir ve 5 dolarlık indirim kazanabilirsiniz


iherb sitsesi için tıklayın.


ÖNEMLİ

Alırken 2 tane almıştım ve birini bir okuyucuma vermek istiyorum. Eğer bu ürünü istiyorsanız (KKTC veya TC'den olmanız koşuluyla; diğer yurtdışındaki arkadaşlar için de bişeyler düşünüyorum tabi :D ) lütfen bu post-un altına yorum bırakın. Cumaya kadar yazanlar arasından bir kişiye hediye etmek istiyorum.

Pin It

19 çok değerli yorum:

isabel dedi ki...

denemek isterim, organik ürünler her zaman ilk tercihim :) ayrıca iherb i ben de senin sayende tanımıştım :) teşekkürler sar..

Missha dedi ki...

organik ürünler benim de ilk tercihim ve iherb ü senden öğrenip alışveriş yaptım. oğlumun bütün şampuan ve kremlerini bu siteden aldım sayende. bu ürünüde denemeyi çok isterim.

monika dedi ki...

organik/az kimyasallı ürünler kullanmaya özen gösteriyorum ama tabii türkiyede bulmak epey zor bu ürünleri, kuru ciltli olduğum için denemeyi isterim bu kremi

Sorriso dedi ki...

şansımı deneyeyim ben de :) Merhabalar, sessiz takipçinizim. Ses çıkarmak bugüne kısmetmiş.

aysse dedi ki...

bende annem için istiyorum benim cildim karma bana uygun olmaz ama kuru cildi olan anneme tam uyacaktır diye düşünüyorum.

SWL dedi ki...

yihuuu :) İstiyorum tabiki. Organik, farklı ve yeni olan herşeyi denemeye bayılıyorum ;)

Amethyst dedi ki...

Tam aradığım gibi:) Umarım deneme şansım olur.

Adsız dedi ki...

iherb e bi türlü cesaret edemiyorum ben ya =) umarım bana cıkar da deneme sansi bulurum

ozge dedi ki...

merhaba ben aranıza yeni katıldım organik kozmetik ürünleri arastırırken ilk defa bugün girdim bu siteye :))artık kimyasal icerıklı hic bir ürünü kullanmak istemiyorum bu kremde organik ve cildime uygun olabilecegini düsünüyorum yollarsanız cok memnun olucam.ayrıca simdi sözettiğiniz iherb i de inceleyecegim umuyorumki mutlu bi alısveriş benı bekliyor :)) çok tesekkur ediyorum bizleri bilgilendirdiginiz için

Adsız dedi ki...

geçen yıl organik ürünleri araştırırken bulmuştum blogunu.ondan beride sık kullanılanlar çubuğunda ara ara yeni bir yazı var mı diye bakarım. aktardığın bilgiler için çok teşekkürler:))

legendneverdies dedi ki...

annem için istiyorum bu ürünü.çok kuru bir cildi var.ne denediysek olmadı. inşallah şans bana güler.:):)

marpessa dedi ki...

denemek için güzel bir fırsat
şanssızımdır aslında
ama kim bilir belki de çıkar :)

Özge TANVERDİ

tanverdi@gmail.com

legendneverdies dedi ki...

annem için istiyorum bu ürünü..inşallah bana güler şans :)

Unknown dedi ki...

Ben de sık sık bakıyorum blogunuza ama ilk kez yorum yazıyorum. Cildim normal aslında ancak bu ürünün hem organik hem degüneş koruması olması çok ilgimi çekti belki şans bana güler. Bu arada blogunuzu çok beğeniyorum. S. Yıldız

SaR dedi ki...

Arkadaşlar katkı ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Random org kullanarak 1- 14 arası gelen ilk sayı 14 diğeri de 3. Eğer serenyildizz bana salıya kadar (22 şubat) talihlimiz 3 numaradaki arkadaşımız monika olacak.

Şimdiden hayırlı olsun

Bu arada 500. izleyici şerefine süper bir hediye paketi hazırladım hep bitkisel ürünler. Bu aralar takip etmeye devam ederseniz orada da şansınızı deneyebilirsiniz.

SaR dedi ki...

salıya kadar ulaşmazsa demek istedim :) daha doğrusu demeye çalıştım yukarıda :D

modafobik dedi ki...

Erkek ürünleri de tanıtsan keşke yahu! :)

SaR dedi ki...

Modafobik çok güzel olurdu aslında :) Bu sitedeki tüm nemlendiriciler, güneş koruyucular aslında her iki cinsiyet için de geçerli. Eğer senin bir önerin varsa hemen yazabilirim. Bu fikir çok hoşuma gitti. Mesela erkek modası ve parfümleri olur mu?

Güz Çiğdemi dedi ki...

uzun zmandır sınavlarım dolayısıyla giremiyodum evlnedikten sonra sayfanızı kapatcaksınız diye çok korkmuştum hemen girdim baktım duruyoo.sevindimm :)

Blog Widget by LinkWithin