5 Nisan 2011 Salı

Diadermine Eye Makeup Remover & Maybelline EyeStudio Gel Liner

Hi sweethearts

In this post, we will consider a bargain eye remover. Diadermine is a drugstore brand which can usually be found in supermarkets or drugstores. Diadermine is not a 2phase remover like many removers. Diadermine has a very liquidish formula that easily takes of any eye or lip makeup without irritating eye area. Besides it does not leave any residue. I strongly recommend to give it a try if you want to go on a budget remover.

Maybelline Eyestudio is my new favorite and I like it even more than mac gel liner. Since this liner is really black as it claims "blackest black" This comes with a very useful brush. This brush is very suitable for both drawing bold or fine lines as you may see the photo below.
This staff is really amazing and long lasting (although I have oily lids). I do not like using pencils, cakes, powders, shadows. But I like using gels or liquid eyeliners and this is my new fav. Give this a try for beautiful tight lining, fancy wings, and even smokey smudging.

BTW: I will keep buying this sweetie

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket




Selam kızlar

Bu yazıda, çok ucuz bir o kadar da güzel bir göz ve dudak makyajı temizleyicisi ile ilgileneceğiz. Diadermine, tüm migros, carrefour ve kozmetikçilerde rahatça bulabileceğimiz bir marka. Üstelik de ucuz! Daha da güzeli oldukça etkili, nazik ve yapısı çoook hafif. ildiğinizde sanki suyla silmişçesine rahat bir his yaratıyor. Yaklaşık 10 TL civarında, göz makyajı temizleyicilerine küçük bir servet ödemek istemeyenler için :)


Maybelline eyestudio jel eyeliner MAC linerın önüne geçti desem yeridir. Beraberinde satılan fırçası, fırçasının süper olması. Kalıcılığı ve kolay çıkması benim aklımı başımdan alan özellikler. Üstelik rengi de gerçek bir siyah. Benim yağlı gçöz kapaklarıma rağmen saatlerce şeklini bozmadan kalıyor. hayret bir olay yani :) TR'de var mı bilmiyorum ben bunu yurtdışından 13 dolara almıştım. Almaya da devam ediciiiim xXx

Pin It

3 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

yapısı gerçekten hafif ama benim makyajımı doğru düzgün temizlemedi,sürmeli sürmeli dolanıyordum :)

SaR dedi ki...

Canım benim far, eyeliner ve rujlarımı çok iyi temizledi. Benimkiler waterproof değil tabi. Bir de makyaj ürünlerinin yapısına göre değişiyordur tabi :) Lancome Bifacil o zaman senin favorin olmaya aday :)

B. dedi ki...

şu jel eyeliner lütfen tr'de de olsun ya :) çok lazım bana kolay sürülen bi eyeliner.

Blog Widget by LinkWithin