2 Ağustos 2011 Salı

The Body Shop Vitamin C Daily Mositurizer SPF 30

Photobucket
Photobucket


Kızlar Türkçe yorum hemen altta.

Girls,

I was looking for a good moisturizer that I can reach easily. I guess I have found it. Moreover I ve found it incidentally :))

For reference, uneven skin tone, acne-prone and combination skin

Pros:

+ good for any skin type (except very oily ones)
+ has 30 spf
+ smells great
+ a little product goes long
+ makes skin glow after regular use (min. 1 month)
+ wonderful base for make-up
+ makes your skin soft
+ no break out
+ helps to even skin tone ( my skin tone is a little evened out)

Cons:
I could not find any since even the price is ok
Please try this moisturizer you will love it.

Kızlar, uzun zamandır kolayca ulaşabileceğim bir nemlendirici arıyordum ve şans eseri buldum onu :) Bir seyahatimde yanıma nemlendirici almayı unuttum ve bunu aldım. İyi ki unutmuşum çünkü hastası oldum. 2 aydır kullanıyorum ve kullanmaya doyamıyorum.

O kadar sevdim ki hiç kötü yön bulamadım. Hatta stok yapmayı planlıyorum

(+) yanları

+ Çok yağlı ciltler hariç her cilt tipi için uygun
+ 30 spfli
+ Müthiş kokuyor
+ mis gibi portakal kokuyor
+ çok az bir ürün tüm yüze yetiyor
+ Cildiniz düzenli kullanımdan sonra resmen parlıyor (benimki bile parladı)
+ müthiş bir makyaj bazı
+ cildi yumuşacık yapıyor
+ sivilcelenme kesinlikle yapmadı bende
+ Cildimi tek ton yapma aşamasında yardımcı oldu (az da olsa bir gelişme gördüm yani % 15 diyebilirim hatta)

(-)

Galiba bulamadım fiyatı bile iyi :)
Kızlar mutlaka gidin deneyin derim asla pişman olmayacaksınız.

Pin It

16 çok değerli yorum:

Drama Queen dedi ki...

bir zamanlar sanırım avalon organics in yine c vit. serisini kullanıyordun, ona kıyasla bu ürün nasıl:)

SaR dedi ki...

Canım evet avalon kullanıyodum bunun spfli olması, cildi tek ton etmesi, anlamında avantajları da var hatta. O seri bittikten sonra bunu buldum doğruyu söylemek gerekirse, ambalajının kolayı kullanımı, rahatça ulaşmak, yüksek spf bu ürünü benim gözümde 1 tık öne itti. zaren artık alış-veriş de yapamıyoruz. Ama tabi o ürün organikti bu değil canım :)
Zaten içinde c vitamini olan ürünlere bayılıyorum ben :)

SaR dedi ki...

Bu ürünü bir dene cnm senin de yorumlarını alayım :D

Turquazria dedi ki...

ya ben bu ürüne iki ay önce TBS'a sampuan amaya gittigimde bir göz atmistim ama dandik görünüyor diye almamistim. hatta magazada makyaj uzmani vardi ve o bunu önermisti ama ben ikna olmamistim. sendende duyunca keske alip deneseymisim dedim içimden (: gelecek hafta ilk isim TBS'a gidip bu ürünü almak, olacak :D

SaR dedi ki...

Canım keşke orda kıvamına baksaymışsın. 30 koruma faktörü bile almaya değer bence. özellikle sonbahar-kış-ilkbahar döneminde sadec bunu sürüp çıkabiliyorsun. Hatta ben Kıbrıs'ta bile geçen aya kadar sadece bunu sürüp çıktım. Şimdi 1 ay boyunca 50 faktör kullanmaya karar verdim ama çok beğendim ben ürünü. İnşallah herkes de beğenir. Alırsan veya denersen yine yazarsan beni çok sevindirirsin :)

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Saroşum bu C vitaminli ürünler güneşle temas edince ciltte lekelenme yapıyormu hani öle deniliyor ya C vitaminli ürünler ciltte leke yapar diye..

SaR dedi ki...

Canım öyle deniliyor ancak öyle bişey olması pek mantıklı değil. Acid türevi şeyler ve cilt açıcı ürünler için (poly hdroxy acid vb.) güneşte gündüz vakti kullanılması sakıncalı ama C vitamini her cildin ihtiyacı olan kolajen yapımına yardımcı olup, anti-oxidan özelliklerine sahiptir. Ancak C vitaminli ürünlerde en dikkat edilmesi gereken şey, ürünü taze kullanmaktır. Yani belli bir sürede ürünü bitirmen gerekir. Zira C vitaminli ürünler hava ile temasa girince okside olabiliyor. Tabi cnm eğer içinde kuşku varsa sen de araştır öyle kullan. Bunlar benim bildiklerim :D

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Benimde pek bilgim yok zaten aklımda öle kalmış sanırım bunuda bazı ciltbakım ürünü satan mağazaların tezgahtarlarından duymuş olabilirim :)

Drama Queen dedi ki...

Teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsın farklarını:) Şu anda kullandığım bir nemlendirici var ama o bittiğinde bunu deneyeceğim avalondan da çok memnun kalmıştım ben eminim bunu da seveceğim:)

SaR dedi ki...

Drama queen çok teşekkür ederim cnm, inşallah beğenirsin :)

Turquazria dedi ki...

su indirim ayinda o kadar çok alisveris yaptimki ögrenci bütçemi astim annemden ekstra para istedim, neyine yetmiyor onca para diyip kizdi :)) hakli kadin. haftaya gidip alicam dedim ama annem kesenin agzini açmazsa ben bu ürünü anca rüyamda görürüm :D neyse ki bir aylik is buldum. artik kendim çalisip alicam bu moisturizeri, napiyimm :D

EVREN dedi ki...

merhaba sarem bende bir kibrisli olarak blogunu tesadufen gordum bilgiler harika bugun gidip bir tane bu nemlendiriciden kendime aldim kullanayim bende fikirlerimi yazarim sana tesekkur ederim..

SaR dedi ki...

Evren sesini duymak, yorumunu okumak çok güzel inan çok sevindim. Umarım bu nemlendiriciyi seversin. Mutlaka görüşlerini beklerim. Bu arada ben Mağusa'dayım sen de buralardaysan belki bir gün alış-verişe çıkarız.
sevgiler

EVREN dedi ki...

Merhaba tatlim ben de Magusaliyim fakat londrada yasiyorum ben bir sarem taniyorum taaa cocukluk yillarimdan galiba sensin blogunu yenile gordum ilk is elf makyaj fircalarini siparis verdim,bugun ise gidip bu nemlendiriciyi aldim insallah birlikte alisverise cikariz birgun blogunu okurken kendimden cok sey buluyorum..tekrardan tesekkur eerim canim..

SaR dedi ki...

Eğer baykalda bir dönem kaldıysanız evet o benim zaten kıbrıs'ta sarem adı bir bende var bir de adımı beğenip çocuklarına koyan 2 ailede onlar henüz 3-4 yaşlarında :) İnternet güzel ve dünya küçük burda buluştuğumuza sevindim. Kendine çok iyi bak elf fırçalarını seveceğini düşünüyorum :)

EVREN dedi ki...

Siparis vereli 4 gun oldu yogun olduklarindan dolayi daha bugun postaya verilmis umarim yarin en gec pazartesi fircalarim elimde olurlar..Sende kendine cok iyi bak ilgiyle izledigim bir Blog paylasimlarin icin tekrardan tesekkurler..

Blog Widget by LinkWithin