27 Eylül 2011 Salı

ELF Fan Brush

Please sscroll down for the English Review

Yelpaze Fırçanın Kullanım Alanları / Fan Brush'ı Nasıl Kullanmalıyız

Fan brush nedir? Ne değildir? Nerelerde Kullanılır? bu sorular makyaj yapmaya başlayan herkesin merakını cezbeder durur. Alsında çok kullanışlı olan bir fırça olsa da pek değer görmez. Neyse, belki bu yazıdan sonra kullanmayanların bakış açısı değişir.

Hemen maddeler halinde sıralayalım

1. Likit fondöteninizin cildinizde daha doğal durması için yuvarlak hareketlerle fırçayı yüzünüze sürün. Biraz uzun sürebilir amayuvarlak hareketlerle tüm cildinizde gezdirince fondöten daha doğal duracak ve daha taze bir görüntü elde edeceksiniz.

2. Göz makyajı fazla kaçınca makyajınızı bozmadan kalıntıları temizleyebilirsiniz.

3. Allık veya bronzer uygulamalarında hem fazla sürdüyseniz onu düzeltebilirsiniz hem de çok az ve doğal bir görüntü için fan brushınızı sürmek için kullanabilirsiniz.

4. ELF Fan Brush ile olmasa da, daha yoğun kılları olan bir fan brush ile nemlendirici, maske gibi cilt bakımı ürünlerini yüzünüze sürmek için bu fırçayı kullanabilirsiniz.

ELF'in bu fırçası ise 4. madde hariç diğer 3 maddeyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça kaliteli bir fırça ve kılları çok yumuşak








1. Use your fan brush to buff in your foundation. You can create a more dewy and fresh look in minutes. It may take 5 minutes. Be patient :)

2. You can wipe eye makeup flicks away without ruining your makeup

3. Use fan brush to swipe away excess blusher or bronzer or using fan brush can help you to achieve a more natural look.

4. Not with ELF Fan brush but with a more dense brush, you can apply moisturizer or mask on your face.

ELF Fan Brush is very suitable to fulfill the first three items. I love its quality and am thinking to buy more. It is a bargain, low price and high quality.
Pin It

2 çok değerli yorum:

busesinem dedi ki...

yelpaze fırçaların bu kadar işlevsel olduğunu bende bilmiyordum,sadece yoğun pigmetli allıkları hafif uygulamaya yaradığını sanıyordum,bilgilendirci güzel bir yazı olmuş.

SaR dedi ki...

Canım çok teşekkür ederim ne mutlu bana :) yine yaz lütfen :)

Blog Widget by LinkWithin