7 Ekim 2011 Cuma

Dockers Pantolon / Dockers Trousers

Kocaya, babaya, kardeşe, sevgiliye... Bir marka bu kadar mı herkese yakışır. Ben kocama Dockers pantolon, gömlekleri, ayakkabıları çok yakıştırıyorum ve hediye ediyorum. Yeni çıkardığı pantolonlar en azından denemeye değer. İşte burada yeni sezon pantolonları ve o pantolonların hikayesi...

Dockers trousers are the ultimate gifts for any man around. They really come up with ultra classic-stylish allthe time. Here is the newest trouser of Dockers


Yeni nesil erkeğin yeni Khaki’si:
Dockers® Alpha Khaki ’ler genç, fit ve trendy çizgileriyle öne çıkıyor

Dockers® Alpha Khaki, türünün ilk örneği. Son derece dominant ve maskülen. Rahatına düşkün, trendy erkekler için tasarlandı. Yeni nesil Dockers® Alpha Khaki’ler, jeanin bittiği ve khakilerin başladığı noktada duruyor.


Smart casual tarzı benimseyen modern erkeklerin markası Dockers®, Sonbahar Kış 2011 koleksiyonunda, yepyeni Khaki modelleriyle koleksiyonunu genişletiyor. Dockers® Alpha Khaki, yeni nesil khakilerin ilki olarak karşımıza çıkıyor. Yeni nesil erkekler için dizayn edilen bu yepyeni khakiler, daha genç, daha fit ve daha trendy bir görünüm çiziyor.

Erkeklerin ortak korkusu: Fazla dar pantolon giymek
Pek çok marka erkekler için ya çok dar ya da fazla bol gelen kalıplar sunuyor. Giydiğinizde tam bedeninize göre olacak Dockers® Alpha Khaki’ler ise özlemle beklenen ‘o’ kritik dengeyi yakalayarak fark yaratıyor. Bacaklar ve kalça bölgesini bir jean gibi kavrıyor. Klasik kalıpların dışında, size mükemmel rahatlığı sunuyor. Böylece erkekler Dockers® Alpha Khakiler ile son derece maskülen ve seksi bir erkek görünümü çizerken aynı zamanda cool'luktan da ödün vermiyor

Dockers® Alpha Khaki gençlere özgü isyankarlıkla standartların dışına çıkıyor
Dockers®’ın onlarca yıllık marka geçmişi, işçilik ve tasarımda ustalığı beraberinde getiriyor. Bununla birlikte Dockers® Alpha Khakiler modern çizgilerle güçlendiriliyor. Bu yeni nesil Khakiler, gençlere özgü bir isyankarlıkla standartların dışına çıkıyor ve yumuşak, temiz ve profesyonel dikişlerden sıyrılıyor. Sert, onarılmış, aşınmış ve taşlanmış Dockers® Alpha Khakilerin hepsi de karakterli birer duruş sergiliyor.

Dockers® Khaki pantolon koleksiyonu kendine özgü kesimlerle genişliyor
Khaki’nin denim dünyasından esinlendiği zamanlar geride kaldı. Artık Dockers® Khaki pantolonları yepyeni ve kendine özgü modellerle sahneye çıkıyor. Maskülen ve karakterli tasarımlarının yanı sıra yeni kesimler ve yeni renk seçenekleri ile öne çıkan Dockers® Khaki pantolonlar, efsaneyi sürdürüyor.

Her sezon kalıplarına ve kesimlerine yenilerini ekleyerek ürün portföyünü genişleten Dockers®, yeni nesil Dockers® Alpha Khaki’lerle de erkeklere daha çok seçme özgürlüğü sunuyor.



Dockers® hakkında:
Dockers® 1986 yılından beri, hem ofis yaşantısında takım elbisenin yerini alacak hem de günlük hayatta kullanılabilecek konforlu ve stil sahibi alternatifler sunarak modern erkeğin favorisi haline gelmiştir. Dockers® Khaki pantolonları ise yeni bir giyim tarzının öncülüsü olmuş ve dünya erkeklerini takım elbise zorunluluğundan kurtarmıştır. İş hayatında birçok iş kolunda rahatlıkla giyilebilen çok yönlü kıyafet yelpazesi ile Dockers®, sanayi devrimi sonrasında erkeklerin dünyasına renk katmıştır.

Dockers® Khaki’ler hakkında:
Günümüzde pek çok erkeğin gardırobunda çoktan yerini alan Dockers® Khaki’lere ister kumaş pantolon, ister jean muamaelesi yapabilirsiniz. Her okazyona uyum sağlayacak olan khaki pantolonları, istediğiniz tarz üst ve ayakkabı ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Dockers®’la özdeşleşen Khaki pantolonların ortaya çıkış hikayesi:
Hindistan'da toz anlamına gelen Khaki'nin tarihi, bu ülkedeki İngiliz kolonisine kadar uzanıyor. Khaki, yani toz rengi pantolonlar resmi olarak ilk kez 1867'de Britanya askerleri tarafından giyildi. Daha sonra bütün Britanya Krallığı ordularının ve ABD'nin 1. Dünya Savaşı'na katılan birliklerinin üniforması khaki oldu.

2. Dünya Savaşı'nda ise ABD askeri gücünün Khaki üniformalarının rengi yeşile döndü ve bu olay orijinal Khaki pantolon fikrinin temelini oluşturdu. Bu tarihten sonra Khaki bir rengin ötesinde bir pantolon tarzı oldu. Ardından gelen dönemde militer giyim tarzı Hollywood'da hızla yayıldı.1950'lere gelindiğinde ise Khaki artık üniversitelere girmişti.

1980’lerin ortasında ise ‘Wall Street’ giyim tarzında “Cuma günleri serbest giyinme modası”yla iş dünyasında yeni bir rüzgar esmeye başladı. Dockers®’ın sunduğu Khaki pantolonlar da bu akımın yaratılmasında başrolü oynamıştır. Khaki bir pantolondan fazlasıdır. Bir tavır, bir duruş ve bir yaşam stili olmuştur.
Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin