21 Ekim 2011 Cuma

Golden Rose Rujlar / Golden Rose Lipsticks

Golden Rose 2000 Rujlar

Kısaca anlatıp yeri fotoğraflara bırakacağım. Golden Rose standaından 2.95 TL ye aldığım bu rujlar. Yumuşak ve kremsi bir yapısı var. Kalıclığı oldukça başarılı. Kuru dudaklarda istenen sonucu vermeyebilir ama kesinlikle dudakları kurutmadı bende.
Ambalajı başarısız olsa da fiyat/performans çok yüksek. Zaten bu fiyata çok da iyi bir ambalaj sunması beklenemez.

Dedim ya bu gidişle hiç yabancı markalara para vermiycem ben. Hem renkler hem de kalite çoook başarılı

Golden Rose produces high quality lip products for a while. This 2000 line is both inexpensive and long lasting. There are lots of different colors and shades in the range. Their texture is soft and creamy. It will not moisturize your lips and will dry either .
Packaging need to be revised though. But still GR offers quality lip products

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Golden Rose 2000 NO: 132
Photobucket
Photobucket

Golden Rose NO: 122

Photobucket

Golden Rose No: 104

Photobucket
Photobucket

Pin It

10 çok değerli yorum:

Junkhead dedi ki...

Ben en çok kırmızıyı yakıştırdım sana ;) Dudakların da çok güzelmiiiş :)

SaR dedi ki...

canım çok teşekkür ederim beni şımartıyorsun :)

kitten dedi ki...

122ye bayıldım ama benim tenimde kötü durur kesin:(

darkbluekitty.blogspot.com

ÖZ dedi ki...

2 mağazaya uğradım ikisinin de bu seriden haberi bile yoktu. Golden Rose 2000 diyorum 2.95 TL'miş diyorum ı ıhhh anlatamadım ve bulamadım ürünü, bulsam 132'yi o an kapıp kaçıcam...

SaR dedi ki...

Öznurcum çok şaşırdım canım. Nerdesin sen? Yani bu rujlar golden rose un en eski rujları ankarada bile her yerde vardı. Bu arada eğer golden rose standı değilse fiyatı 2.95 TL nin üzerinde (8 TL civarında)
Taksim Erkul Kozmetikte envayi çeşidini bulabilirsin canım :)

ÖZ dedi ki...

Mağazaların biri Gratis diğeri bizim burdaki büyük bir kozmetik ama ayrı bir stand olarak değillerdi tabi. Ben İzmitteyim de söylediğin iyi oldu canım haftaya İstanbul'a gidicem, Erkul'u biliyorum uğrarım ;)

SaR dedi ki...

Öznurcum benim için de gez dolaş bu arada bu hafta bir başka ruj postu yapıcam yine golden rose 2000 onu da mutlaka değerlendir cnm :) öptüm

ÖZ dedi ki...

Takipteyim ; ) öpüyoruum...

ÖZ dedi ki...

Ve 132'yi aldım. Golden Rose ne kadar şaşırtıyor beni, gümrük yasağı geldiğinden beri yerli markalara yöneldikçe bunu daha net fark ettim :)

Erkul'da fiyatı 3.95 liraydı, bu fiyata bu kaliteye hala inanamıyorum. Rujun yapısı şa-ha-ne. Ki benim dudaklarım kurudur, ağır ve kurutan rujlarda hepten kabuk kabuk olurlar, bu üründe kesinlikle kuruma olmuyor ve dediğin gibi kalıcılığı da hayretler edici. İyi ki bu postu yapmışsın Sarcımm ; ) İlk GoldenRose rujum Ultra Rich serisinde 49 numarayı kullanıyordum (pembeye dönüşmeyen harika net kırmızı), onda da aynen bu şoku yaşadım aynı kalıcılık aynı kremsi yapı falan, yani marka neymiş de haberimiz yokmuş gerçekten... Ben clinique'in rujundan bile böyle memnun kalmamıştım üstelik en az 3 katı para vermiştim, yazıklarım olsun :)

SaR dedi ki...

Canım güle güle kullan beğenemene çok sevindim. Çok teşekkür ederim canım inşallah hep işine yarayan "post"lar yapabilirim. Dediğim kadar varmış değil mi :)

Bu arada ben de seninle aynı fikirdeyim. Boşuna rujlara para vermişiz, marka marka diye. Ben artık Türk markalarının müdavimiyim :)

Bu arada ben 2.95e almıştım demek 1 TL zam gelmiş :D

Blog Widget by LinkWithin