18 Ekim 2011 Salı

Live Clean Shampoo & Leave-in Conditioner

LIVE CLEAN


Please scroll down to read in English...

Kızlar çok uzun zamandır bu marka şampuan ve saç kremine diş biliyorum :) Alış-veriş canavarı olmanın verdiği güç ile sonunda emelime ulaştım. Ulaşmakla kalmayıp alır almaz; daha ORGANİX argan yağı serisi bitmeden bunu denedim.

Allahım neden bu markayı daha önce almadım neden neden neden....

Evet çok seviyorum Organixi ama fiyat açısından çok pahalı. Bu marka ise Organix ile tıpkı aynı kalitede. Üstelik şampuanı daha bile iyi diyebilirim.
(Saç yağları için daha farklı düşünüyorum; Organix Argan yağı ve Live Clean Argan yağını karşılaştırmalı anlatacağım bu hafta)

Şampuan Sodium Laureth Sulfate ve Paraben içermeyen bir şampuan için oldukça müthiş köpürüyor. Resmen gıcır gıcır parlıyor saç :)) Üstelik daha az ürünle köpürüyor. Hele o kokusu yok mu kokusu miss gibi, yemek istiyor insan resmen.

İçinde % 100 Argan yağı, üzüm çekirdeği ve zeytinyağları içeriyor. Bu içerik saçı UV'ye karşı koruyor ve kaybettiği nemi kazandırıyor. İlk kullanımdan itibaren saçtaki yumuşaklığı farkettim ben...

Saçta durulanmadan kalan conditioner ise tam bir kurtarıcı, aynı harika koku ve yumuşaklığı saça hapsediyor. Saçımı hiç ağırlaştırmaması da ayrıca en sevdiğim yönü. Tabi ne kadar sıkacağınızı bilmeniz lazım, dozu kaçırmadan sıkmak lazım :)
Tam dozunda kullanıldığı zaman elektriklenme ve kabarmayı önlediği kesinnn.

SLS ve Paraben içermiyor, doğa dostu bir şampuan ve conditioner. Kanada markası ve oldukça kaliteli

Kısaca söylemek gerekirse...,

Kısacası ben bayıldımmmmmm ve sürekli vaziyette aliciğm şampuan 20 TL Conditioner 24 TL


I was planning to buy Lİve Clean argan oil line for a while and last week i achieved my goal :) Actually i was not in need of buying other sls and paraben free shampoo. But i am a shopaholic and i can't stop myself buying beauty staff.
Anyways,
I am very happy I bought these.

This shampoo has literally transformed my hair in just three uses. I have been using ORGANIX Argan Oil line...
.
Although it is sls and paraben free it lathers very well. I feel it deeply cleans my hair and I use a little amount of product.

I definitely recommend this shampoo (and the conditioner) to anyone who needs to have healthy hair. This made my hair shiny and healthy in just 3 uses. This shampoo will not dry your hair like any other drugstore shampoo. And the smell is divine, definitely awesome...

"Exotic Nectar Restorative Shampoo gently cleanses while restoring natural shine and lustre. The conditioner hydrates and nourishes without adding any excess weight. Enriched with 100% pure Argan Oil and certified organic grape seed and olive oils for enhanced long term conditioning, shine and UV protection".


Leave-in conditioner is my greatest find for a while. It really helpd to prevent frizz and flyaways. Moisture is locked in my hair. This created really soft hair for me. It is a 2-phased leave in spray and seems to finish soon since i loved it a lot.
Leave-In Conditioner Spray with certified Organic grape seed and olive oils is a weightless leave-in treatment that seals in moisture to provide enhanced long-term conditioning, shine and UV protection

Yeni sloganım/ My new slogan

Pin It

2 çok değerli yorum:

Aquaris Blog dedi ki...

sürekli yağlanan saclar için önerirmisin.
watsosndan indirime girsin alırım

j.d. dedi ki...

İşte ben bu yazıyı bekliyordum..Uzun zamandır aklımda olan bi seri ama kararsız kalıyordum..Elimdeki şampuanlarım bitsin bende bundan alıcam ;)

Blog Widget by LinkWithin