15 Ekim 2011 Cumartesi

Watsons Mud Therapy MASK

Please scroll down for the review in English... (coming soon)

Geçen gün watsonsı gezerken bu tatlışı buldum fiyatı sadece 4.95Ti min 10 dk harcadım standın önünde hangisini seçsem diye..

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Neyse seçtim ve daha ilk akşamdan hemen kullandım dün akşam 3. kez kullandım ve çok sevdim diyebilirim. özellikle makyaj yapan kızlar için ciltleri derinlemesine çok güzel temizliyor. Önerilen kullanım haftada 1-2 kez. Kullandıktan sonra cilt yumuş yumuş oluyor. Maske yüzünüzdeyken değişikk bir ferahlık hissi veriyor. Üstelik çok kolay çıkmasıyla benim gönlümü kazandım. Çamur maskelerine dünya kadar para vermeye gerek yok. Artık superdrug markası benim sevgimi kazandıııı

Photobucket
(bardağıma dikkat :))
Photobucket

Üzerinde ne yazıyor

Ölü deniz çamurunun doğal mineral katkılarını içeren, Superdrug Aloe Veralı derinlemesine temizleyen kil maskesi cildinizi doğal şekilde toksinlerden arındırır ve cildinize mineral kazandırır. Nemlendirici ve arındırıcı aloe vera içeren bu maske daha temiz ve yumuşak bir tene kavuşmanıza yardımcı olur.

Mutlaka deneyin derim zira bu fiyata bu kalite kesinlikle kaçmaz.

NOT: Yarınki yazımda Flormar Ruj ve fırça olacak. Ardından da organik saç ürünlerini tanıtacağım bilginize... :) Lütfen izlemeye devam edin.

Pin It

2 çok değerli yorum:

What's Next dedi ki...

ben de denicem! :)

EMC dedi ki...

Bende morunu kullanıyorum.Eğer fırsatın olursa green tea serisindeki maskeyi de dene inan bana bayıcalacaksın

webcapkini.com

Blog Widget by LinkWithin