23 Aralık 2011 Cuma

Avene Skin Recovery Cream

Please scroll down to read in English

Hassas, Tahriş Olmuş ve Problemli Ciltlere Nemlendirici

Bu tester eşim tarafından verildi bana. İyi ki de verildi bu kreme bayıldım. Sıkıntılı dönem geçirdiğimde genelde sivilce kremi kullanıyorum ve cildimi soyup hassaslaştırıyor. Nemlendirmek de çok zor oluyor. Doğal yağlar iyi güzel ama makyaj bazı olamaacak kadar yoğun oluyor. Ama bu krem benim imdadıma yetişiyor. Örneğin dönemsel sivilcelerden çekiyorum son 3 haftadır, sivilce kremini kullandığımdan cildim tahriş oluyor ama bu krem sayesinde çok rahatladım. Kuru ciltler, alerjik ve hassas ciltler için birebir. Artık bu kremi buldum bırakmam. Üstelik sürdüğünüzde cildi anında kadife gibi yapıyor. Eczanenizde sample varsa alıp deneyin derim. Bu arada sample oldukça bereketli çıktı 3 haftadır kullanıyorum :) Zaten üründen çok az kullanıyorsunuz. Eczanelerde 40 TL civarında ama internette çok daha düşük fiyata buldum. Bir göz atın :)


Perfect Moisturizer for Intolerant, Problematic and Allergic Skins

This cream came to rescue me since i was suffering occasional acne. Acne treatment gel makes my skin red and itchy. Plus my skin was flakey. Within 3 weeks using this product in conjucting with the extremely gentle cleanser and thermal spring water - my skin is much more better. Its soothing effect immediately eliminates burning feeling and your skin becomes very smooth like silk. Please ask your chemist for samples. This cream is kinda expensive but it worths every penny. Besides only a small amount is required to hydrate skin so a little goes long.



Pin It

6 çok değerli yorum:

makeuparfume dedi ki...

canım aynısını bana eczane alışverişi yaptığım bir site 5 mllik numunesini göndermiş, benimde cildim hem kuru hem hassas olduğu için çok iyi geldi, çok güzel nemlendiriyor.ah birde fransız malı olmasaydı ama:)

Adsız dedi ki...

Avene´in bu kremini denemedim, ama elimdekiler bitince senin sayende mutlaka bunuda deneyecegim ; )

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

cildim yaglı ama problemlı hassasdır kızarır hemen her seyı sevmez
cok yaglı değilse kullanıyım bari

SaR dedi ki...

makeupparfume çok haklısın cnm fransız malı ama çalışanların hepsi fransız değil :)

Viva cnm cildin hassas ise çok beğeneceksin bunu

Kova Kadını, cnm hiç yağlı değil hem de kadife gibi yapıo cildi hemen. Önce sample al ama yine de :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

hadi ya yaglı değilse cok iyi o zamn :)

sevda s. dedi ki...

Ben de merak ettim, denemem lazım :)

Blog Widget by LinkWithin