25 Aralık 2011 Pazar

Bliss Göz Maskesi

2012'Yİ SEKSİ BAKIŞLARINIZLA KARŞILAMAYA VAR MISINIZ?

Bliss kızı sizi çok iyi anladığından dolayı dileğinizi gerçekleştirmeye geliyor! Bu yıl Cumartesi gününe denk gelen yılbaşı gecesi biz iş kadınlarını çok zor ve yorucu bir haftanın sonunda karşılıyor.  Siz de yılbaşı gecesi göz altlarımda şiş olmasın, her daim seksi bakışlara sahip olayım diyorsanız, sadece 15 dakika içerisinde, mucizevî bir şekilde sizi 8 saat uyumuş bakışlara kavuşturacak olan Bilss Triple Oxygen Instant Energizing Eye Mask - Canlandırıcı Oksijen Göz Maskesi, yılbaşı gecesi için hazırlanırken işinize çok yarayacak!


Hassas göz çevresine anında enerji ve nem vermek, koyu renkli halka görünümünü ve şişlikleri azaltmak için özel olarak yaratılmış olan bu ürün; içeriğindeki 3 özel oksijen formu ve C vitamini sayesinde 15 dakika içerisinde göz çevrenizin daha canlı ve aydınlık görünmesini destekler. 


Formülünde yer alan yoğunlaştırılmış salatalık özü ve maskenin uygulandığı petlerin yosundan oluşması sayesinde gözaltı şişliklerini azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki oksijen molekülleri ve detoks etkili formülü ile günlük hayatın koşturmasından dolayı yorgun düşmüş yüzünüzü anında canlandırmaya, cildinizdeki yaşlılık belirtileriyle savaşmaya yardımcı olur... İşte Bliss Spa'nın deneyimi ve ünü ile birleşen, kullandığınıza asla pişman olmayacağınız bu ürün size inanamayacağınız bir enerji verebilir, tek yapmanız gereken denemek!
Fiyatı 159 TL


  • Bu güçlü maske göz çevresini sadece 15 dakikada yeniden canlandırır.
  • Oksijen veren bileşenler, C vitamini ve salatalık özü içerir.
  • Gözlerinize çabucak parlaklık verir, göz altı şişliklerini giderir.
  • İnce çizgileri gözle görülür biçimde azaltır.
  • Aktif bileşenleri en saf halinde tutan eye-tech paketlemeden yararlanılmıştır.
* Bu bir basın bültenidir


Şahsi kanaatim ise göz altı problemi olmayan bir insan olarak ilk kullanımda daha canlı göz altlarına sahip olacağım fikri beni çok cezbetti :)  Özel günler için mutlaka kullanılması gerekir diye düşünüyorum :)
Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin