30 Kasım 2011 Çarşamba

Yağmur Çizmeleri

Bunlardan istiyorum ben... / I need such a cute pair of shoes



bu siteden
buldum çok harika.
Click to visit this website
Pin It

İşte Süperstar'ın Vitrinine Giden Adres!

Photobucket

Müziği ile olduğu kadar giyim tarzıyla da herkesi kendine hayran bırakan Süperstar Ajda Pekkan, Twist için hazırladığı yepyeni 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren alışveriş sitesi 1V1Y.COM, bu kez Ajda Pekkan for Twist Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nu internette moda severlerle buluşturan tek adres olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Photobucket

1V1Y.COM, sadece Ajda Pekkan for Twist koleksiyonu ile değil, Koton, Hotiç, Derimod, Twist, Saat&Saat, Tekin Acar, Kiğılı, İpekyol, Desa, Diesel, Converse ve daha birçok ünlü markanın sezon ürünlerindeki cazip avantajlarıyla da öne çıkıyor. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen stil editörlerince hazırlanmış, moda tutkunları için benzersiz bir rehber niteliğinde olan online dergiye de mag.1v1y.com’dan ulaşabilir, beğendiğiniz ürünleri tek bir tıkla satın alabilirsiniz.

Photobucket
Sınırlı sayıda üretilen Ajda Pekkan for Twist koleksiyonunun parçaları, bir öncekinden de çabuk tükeneceğe benziyor. Bu yüzden, fazla vakit kaybetmeden 1V1Y.COM’u ziyaret etmenizi öneririz.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

José Eber Saç Düzleştirme Cihazı /José Eber Therapy RX Conditioning Tool,

Please scroll down to read in English

Kızlar çok uzun zamandır saça zarar vermeden düzleştiren, düzelten bir cihaz arıyordum ve sonunda buldum. Bu mucizevi cihaz, infrared teknolojisini kullanarak. Herhangi bir saç serumunu saça hapsediyor. Therapy RX sistemi saç kütikülünü açıp saç serumu veya yağını saça yükleyerek nem kazandırıyor. Standart ısı vermediği için de saça zarar vermiyor. Bir kaç kullanıdan sonra saç daha sağlıklı ve nemli oluyor. Zaten ultra sonic teknolojisi kullandığı için bu teknoloji ile serumu moleküllerine ayırarak saçın bundan maksimum fayda sağlamasına yardım ediyor. Bu arada hemen belirteyim. Bu cihaz tam olarak düzleştirme işlemi değil saçı düzeltme işi yapıyor :) Yani saça nem yüklüyor :)) Tam benlik bişey. Üzerine de rahatça fön çekebilirsiniz

Tabi bu güzel bebişin fiyatı eğer indirimde değilse 375 USD

Ben görür görmez AŞIK oldum amaaaa

Videosunu da izleyiniz kararı siz veriniz


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

The revolutionary Jose Eber Therapy RX Conditioning Tool is the leading tool to restore the moisture in your hair using state of the art ultra sonic, antimicrobial, and far infra red technology. Used in conjunction with any hair conditioner or oil, the Therapy RX opens the cuticle, breaks down the conditioner or oil into nano particles and pushes it into your hair giving your hair an incredible moisture blast. No heat, no damage, no dry hair. Within a few uses of the Jose Eber Therapy RX, your hair will feel healthier, shinier, and more manageable. Damage to your hair is constant, but now you have the tool to fight back.

What is the need?

Many factors contribute to damaged hair. Hair’s composition is 88% protein, meaning that when hair is damaged it cracks the hair cuticle causing it to lose the natural proteins and moisture which leads to hair that looks and feels dry, brittle, and overworked, making it harder to style and less attractive. In today’s lifestyle, we are routinely damaging our hair:

- Heat Styling is a leading cause in damaged hair

- Friction damages hair most frequently. Simple activities such as combing your hair and sleeping cause friction. The constant rubbing of hair against a surface “breaks” the hair

- Chemicals such as bleaches, perms, and relaxers damage hair greatly

- Environmental conditions affect hair year round. Sun and pollution break the proteins in your hair
Pin It

29 Kasım 2011 Salı

Çalmanın Çırpmanın Böylesi

Şu anda sinirden deliye dönmüş durumdayım

Gölge gibi blogumda beni izleyen, ne yapıyorsam aynısnı yapan, ve hatta hatta profilde kendimi tanıttığım cümleleri sadece yer ve meslek olarak değiştiren şahsiyeti kutlarım. Bu kadarı da olmamalı yaa cidden. Biraz düşünüp kendi hakkındaki cümleleri de sen kendin kur. Yazık

Eğer böyle yapmaya devam ederse bu arkadaşı açıklayacağım kararı da benim değerli izleyicilerim ve arkadaşlarım verecek

ÖNEMLİ NOT: Burda yazdığım şahıs KESİNLİKLE benim izleyicilerimden biri değildir. Bu durumu yeni farketmiş durumdayım ve kendi izleyicilerimi, arkadaşlarımı dostlarımı bu olayda tenzih ederim.

Sizleri çok seviyorum. Her gün değerli yorumlarınız olmasa, beni izlemeye almasanız kesinlikle kendimde bu blogda yazacak güç ve motivasyon göremezdim. Hepinize çok teşekkür ederim. 619 üyemin hepsi benim için tek tek değerli ve "TEK"tir

Bugün başka bir yazıyla katılacağım size,

sevgiler

SaR

Pin It

28 Kasım 2011 Pazartesi

Bershka ETEK - Bugün ne giydim / My outfit 2day (OOTD)

Bugünkü iş kombinim, az önce eve geldim. Aşırı yoğun bir gündü benim için, hemen eşimden rica ettim fotoğrafları çekti sağolsun. Gün içinde makyaj tazelemeye vakit bulamadığımdan ruh gibi çıktım. Artık kusuruma bakmazsınız. Bu arada shirom da beni her kapıdan girdiğimde ayaklarıma dolandığı için foto.larda o da görünüyor :) Halbuki ilk önce onu sevip okşamalıyım, sonra diğer işlerime bakmalıyım. Yoksa dibimden ayrılmıyor istediğini alana kadar :)

Neyse;

Skirt / Etek : Bershka
Top / Üst : Bershka
Handbag / Çanta : ZARA
Bracelett / Bilezik : Tally Weijl

Resimlerin üzerine tıklayarak daha büyük görebilirsiniz. Click on the image to see larger



Pin It

27 Kasım 2011 Pazar

Bugün ne giydim / My outfit 2day (OOTD)

Bluz / Top: Berhska
Kemer / Belt: MANGO
Short: ZARA
Tight: Bershka
Şal / Scarves: Tally Weijl
Botlar / Boots: UGG
Çanta / Handbag: Pull & Bear
Gözlük / Sunglasses: Tom Ford

üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz. (Click to view larger)

Pin It

26 Kasım 2011 Cumartesi

Artık bir satış blogum var

Satış bloguma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Henüz üyesi yok yeni açtığım bir blog ve aşağıda resimde görülen tüm kozmetiklerimi satıyorum. Aralarında kullanılmamış olanlar da var. En çok kullandığım 5-6 kez kullanmış olduğum NARS allığımdır. Dilerseniz buyurun kendiniz bakın...

Pin It

25 Kasım 2011 Cuma

Vero Moda'dan Elbise Aldım!! /OOTD My Outfit Today

Bu elbiseyi okulda şal ile giydim. Rahat iş elbisesi arayanlara tavsiye edeyim dedim :)
Vero Moda'dan 84.95 TL'ye aldım. Kullanımı çok rahat, işte giyebilmek için "M" aldım çünkü small bedeni tam üzerime oturmuştu ve boyu biraz kısaydı :) M'nin boyu iyi ama beni biraz kilolu gösterdi. Artık o da olur ne yapiim :D


Üzerine tıklayarak resmi büyütebilirsiniz. (Please click to see larger)
Pin It

24 Kasım 2011 Perşembe

Rihanna'nın Saç Şekilleri & Rihanna's Hair Styles

Sizce hangisi en çok yakışıyor? Bence Bob kesimli ve siyah saç en güzeli

Which one do you think is the most beautiful? Bob styled, black hair is my fave.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pin It

NevaCare Saç Serumu



International Readers, please scroll down to read in English.

Kızlar bugün size çok sıkı bir ürün tanıtacağım, Türk Malı müthiş bir Saç serumu.

Nevacare'in bu saç ür ününü ilk deneyeceğimde eline küçük bir damla aldım. Pompasını bir kere tam basmak yerine yarım bastım ve elime aldığım ürün saçımın tamamına yetti. İlk önce buna çok şaşırdım. Hiç bu kadar az ürünün bu koca saça yeteceğini ummazdım. Hemen ardından gelen 2. şoku ise ürünün kokusunda yaşadım. Bir parfümden daha güzel kokusu var, keşke parfümü çıksa :) Eşim de bu mükemmel kokuyu farketti saçlarımda.

Ardından saçımdaki ışıltı bir yana saçlarımın hiç kabarmaması da benim bu ürün hakkındaki son noktayı koymama sebep oldu.

Fiyatı: 17 TL

Nevacare'in saç serumunu çok sevdim. Kendimce (+) ve (-) ler yaptım.

Önce (+)lar

+ Saçı çok güzel parlatıyor
+ Mis gibi kokuyor (saça parfüm sıkma huyu olanları, huyundan vazgeçirecek kadar güzel kokuyor)
+ Saçları yatıştırıyor, kabarmasını önlüyor
+ Saç uçlarını yumuşatıyor (benim böyle bir problemim var her zaman saç uçlarım biraz sert olur)
+ Fön sonrası da kullanılabiliyor, böyle zamanlarda saçı daha çok parlatıyor
+ Ambalajı bir harika; transparan ve pompası çok kullanışlı rahatça kullanılıyor; miktar ayarlamasını çok kolay yapabiliyorsunuz.
+ Belinize kadar saçlarınız olsa bile size çoook uzun bir süre gider. Çok az bir ürün deneyin ve neler başardığını görün.

Şimdi (-)ler

-Bu ürün ıslak saça uygulandığında kuruyana kadar herhangi ısı veren bir alet kullanılamıyor. Ürünün arkasında kocaman, saça uyguladıktan sonra ısıya maruz bırakmayın diye yazıyor. Fön makinesi ile kullanılamıyor ama saçlar kuruduktan sonra saç düzleştiricilerle kullanılabilir; çünkü saç düzleştiriciler zaten kuru saça uygulanabiliyor.

EDIT: Bunun mantığı da ürün saçı 200 derece ısıya kadar koruduğundan dolayı ürünün saça tutunabilmesi için saçın kurumasını beklemek gerekiyor.

Yani ürünün saçı ısının yıpratmasından koruması için, uygulandıktan sonra bir süre kurumasını beklemek gerekiyor.

-Eğer kullanacağınız ürün miktarını ayarlayamazsanız, saçınızı normalden daha erken yağlandırabilir (bu da aşılabilecek bir problem)

Kısacası denemeye değer bir ürün özellikle parlaklık ve güzel kokan saçlar arıyorsanız ☺

Kendi tanımına göre

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlarınızın daha yumuşak, ipeksi olduğunu, güçlendiğini, elektriklenmediğini ve kolay şekil aldığını anında fark edeceksiniz.

Türkiye’nin en çok tercih edilen saç bakım markası Neva Kozmetik, yüksek ısıda şekillendirilen saçları yıpranmaya karşı koruyan ve bakım sağlayan ideal bir ürün sunuyor: Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile, saçlar her zaman parlak ve bakımlı görünüyor.

İlk kullanımdan itibaren farkını hissedeceksiniz

Yıkamalardan sonra, fön öncesi veya ardından kullanılan Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlar, yüksek sıcağa maruz kaldıktan sonra bile parlak, sağlıklı ve göz alıcı görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum formülündeki özel aktif maddelerle saç telini bakım yaparak koruyor, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Her tip saça uygulanabilecek Glossing Serum’dan sadece 1 damla kullanmanız yeterli.

Glossing Serum’un muhteşem yumuşak dokusu ve nefis kokusu ile kendinizi iyi hissetmenin zevkini yaşayın.



Hi Gals this product is made in Turkey and only is available for people in Turkey. Please let me know if you are interested in this product :)

"Protects hair fibres with special active materials in the formula by renewing. Refreshes and nourishes hair. Perfect protection against blow dryer heat. "

* Nevacare'e bu ürünü bana deneme amaçlı gönderdikleri için çok teşekkür ederim. Yukarıda yazan yorumlar benim kendi kişisel deneyimlere dayanmaktadır.
Pin It

23 Kasım 2011 Çarşamba

Sephora'nın Makyaj Videosu / Holiday Make up by Sephora

Ben bu makyajı çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim. Kullanılan ürünler bir harika...

Pin It

Brigitte Bardot Hair and Makeup

Bu kadının sarı saçlarını ve koyu göz makyajını, açık ruj tonunu beğenmeyen var mıdır? Az önce youtube'da gezerken bu videoyu buldum ve beğendim. Kız ingilizce anlatıyor ama yine de başarılı bir anlatımı var :)

I love BB's inspirational hair and make up. Check out this great vid

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pin It

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.

Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com‘da binlerce giyim ve aksesuar ürünleri bulunuyor. Artık modayı takip ederken aynı zamanda Yeniçarşım.com’u da takip etmemiz gerekecek çünkü ayakkabıdan çantaya, giyimden aksesuara kadar en güzel moda ürünleri Yeniçarşım.com’da.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

22 Kasım 2011 Salı

Physician's Formula Bronze Booster (Med to Dark)

International readers, please scroll down to read in English

Yazın ardından bronzer kullananlar hala varsa elini kaldırsın. Zira ben bunlardan biriyim. Kışın gelmesiye daha hafif bronzerlara geçiş yapıyorum. Bronzer yanakta çok güzel duruyor ve sağlıklı bir hava katıyor.

Bu bronzer'a gelince

Yapısı çok yumuşacık
Pigmenti çok fazla değil
İçinde belli belirsiz ışıltıları var ama çok doğal duruyor ve ışıltısı yüzde kayboluyor
Yüzünüzde belli olması için birden çok fırça darbesine ihtiyacınız olacak
Birden fazla kez sürmek zorunda kalsanız bile sürmesi çok kolay
Sivilcelenme ve yağlanma asla yapmıyor.
Eğer koyu renkli bir cilde sahipseniz, pudra olarak ya da ıslak süngerle fondöten olarak bile kullanabilirsiniz.
Ambalajı çok güzel; iki katlı bir kutusu var ve kendi içinde ayna ve fırçası da var

Ben NW 20 olmama rağmen med to dark benim için açık sayılır. O yüzden denemeden almayın. Yine de alırım diyorsanız, TR'de bu linkte satıllıyor :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Hi everyone :)
I love using such a bronzer in winter time. On the label it says ("Medium-to-Dark") But I think this shade is ok for NW 25 or lighter girls. Anyway it has subtle shimmer which you probably can not see when you apply. I liked the way how nice and not orangey color is this bronzer. Looks very natural, shimmer is not strong, quite subtle. In short, it is not very pigmented but stays put for hours. You have to use more amount than the regular use of another bronzers. There is a built in mirror and a little brush in the package. I had a good luck with this little brush but I m in the minority. BTW; i never had break out or oiliness problems with this bronzer.

If you have a super pale skin shade, then this bronzer can look a little glowy on your face (but never shimmery)
Overall, I'm happy with this product. I'd definitely recommend it to someone with sensitive acne prone skin, looking for a natural and/or glowy bronzer.

Pin It

21 Kasım 2011 Pazartesi

Bugün ne giydim / My outfit 2day (OOTD)

Elbise / Dress : Bershka
Çorap / Socks : Penti
Ayakkabı / Shoes : Debenhams
Ceket / Jacket: Bershka
Çanta / Handbag: MANGO
Kolye / Necklace: Swarovski
Bilezik / Bracelet: Ankara Moda Pasajı
Oje / Nail Colors: Jordana Creamy Fuschia
Ruj / Lipstick: MAC Impassioned






Pin It

20 Kasım 2011 Pazar

2 süper çizme ve Çoraplar

Kızlar çorap ve bootieleri burdan buldum. Bilmeyenler için kargosu bedava bir İngiliz sitesi. Biraz pahalı ama harika şeyler var...
Hi everyone, maybe you all know this website. But i would like to remind you. They offer Free worldwide shipping. I love thier products. I love these booties and socks as well.

Pin It

Blog Widget by LinkWithin