24 Ocak 2012 Salı

Kendi Parfümünüzü Yaratın...

Bazen küçük bir ülkede yaşadığım için çok üzülüyorum... İşte bir sebep daha çıktı

Ben de sevgilime parfüm tasarlamak istiyorum, ben de kendime parfüm yaratmak istiyorum, workshoplara katılmak istiyorum :(

Sevgililer Günü’nde sevgilinize formülü sadece ona özel olarak hazırlanan, kendi imzası olacak özel bir  koku yaratmaya ne dersiniz? Türkiye’nin İlk Tasarım Parfüm Butiği La Déesse, kişiye özel olarak gerçekleştirdiği workshoplar ile sadece sevdiğinize özel bir parfüm yaratmanın ayrıcalığını sunuyor.


La Déesse workshop alanında, exper bir parfümer eşliğinde gerçekleştirilen iki buçuk saatlik benzersiz deneyim sonucunda sizin yarattığınız parfüm, şişelenerek isminize özel olarak paketleniyor.  Workshop’un ilk aşamasında tarzınız ve hangi tip kokulardan hoşlandığınız belirleniyor, tarzınıza göre önerilen yüzlerce seçenek içerisinden, sizi ifade eden akorlar seçiliyor. Akorlar, parfümerin belirttiği oranlara göre sizin tarafınızdan kombine ediliyor.



Deneyimleyerek ve kokuları hissederek geçirdiğiniz bu süre üç aşamada tekrarlanıyor. Dip notlar, orta notlar ve üst notlar... Her yeni aşamada, parfümünüze yeni akorlar ekleniyor. Ve karışımınız hazır hale geliyor.

Geriye sadece parfümünüzün ismini belirlemek kalıyor. Parfümünüz; isim etiketi yazıldıktan ve özel kutusuna konulduktan sonra, sizi anlatmaya hazır hale geliyor.

Workshop sonunda yaratılan koku, sizden izler taşıyor ve farkınızı ortaya koyuyor.
Sevgililer Günü’nde aşkınızı ona özel yarattığınız koku ile gösterebilir ya da ona La Déesse’ten workshop armağan edebilirsiniz.            



*Bu bir basın bültenidir
Photobucket
Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin