12 Mart 2012 Pazartesi

Blake Lively Turuncu Gucci Elbise İçinde!

Please scroll down to read in English

Blake Lively ne giyerse giysin içinde harika görünüyor. Bu kızı giydiren her kimse bu işi çok iyi bildiği kesin. Turuncu deri elbisenin sadeliği Blake'in masum duruşuyla birleşiyor. Saçı, makyajı, bilezikleri ve ayakkabısı mükemmel bir uyum içinde. Özellikle saçlarını ve ayakkabısını çok sevdim. Burada giydiği ayakkabıları Christian Louboutin Pigalle python (bir yılanın derisi esinlenerek dizayn edilmiş) Küpeleri sevmedim.








Blake Lively's style is one of my fave. in Hollywood. She look s stunning in this leather dress of Gucci. Her hair and makeup is so simple and elegant which makes her orange dress pop on her beautiful body. Shoes are beautiful too. She rocked the look with Christian Louboutin Pigalle python pumps and Lorraine Schwartz jewelry.

Pin It

3 çok değerli yorum:

Jellybelly dedi ki...

I love this look; the leather dress, the snake skin shoes, I simply want it all! The bracelets are also gorgeous but I don't like the earrings either.
I am looking for a pair of snake skin shoes that don't have such a high heel.
Your blog is very interesting, keep up the hard work!

monika dedi ki...

bi röportajında okumuştum blake'in, stil danışmanı falan yokmuş, kendi zevkine göre giyiniyormuş, baya zevkli belli ki :) hatta çoğu zaman saçını makyajını bile kendi yapıyormuş. iyice hayran kaldım kendisine :)

SaR dedi ki...

Jellybelly, I will keep you updated for the shoes you r looking for ;)
Thanx for your lovely comment.

MOnika canım çok şaştım şimdi o zaman çook zevkli kızmış harika :)

Blog Widget by LinkWithin