2 Mart 2012 Cuma

Burt's Bees Day Lotion Radiance

Please scroll down to read in English


Biraz uzun bir yazı olacak gibi çünkü önce "BAL" hakkında bir kaç araştırdığım şeyi söylemek istiyorum...

"Bal, gerek içinde barındırdığı vitaminler ve minerallerle, gerekse yapısal özellikleri sebebiyle insanlar için tam bir şifa niteliğindedir ve Kuran'da da bu konuya dikkat çekilmiştir:

Rabbin balarısına vahyetti: Dağlarda, ağaçlarda ve onların kurdukları çardaklarda kendine evler edin. Sonra meyvelerin tümünden ye, böylece Rabbinin sana kolaylaştırdığı yollarda yürü-uçuver. Onların karınlarından türlü renklerde şerbetler çıkar, onda insanlar için bir şifa vardır. Şüphesiz düşünen bir topluluk için gerçekten bunda bir ayet vardır. (Nahl Suresi, 68-69)
"
 Arı sütü hakkında bilinmesi gereken çok önemli bir bilgi

"Arı sütü son derece kompleks ve henüz tanımlanamayan bazı bileşikler içerdiği için sentetik olarak üretilemeyen bir maddedir. Doğal hormonlar, mineraller, B vitaminleri, folik asit, yağ asitleri, vücutta eksikliği Parkinson, Alzheimer ve benzeri diğer sinir sistemi hastalıklarına sebep olan acetylcholine maddesi, amino asitler, proteinler, yağlar ve karbonhidratlar bakımından zengindir. Ayrıca vücuttaki doku yenilemesinde ve büyümesinde önemli bir rolü olan aspartik asiti de içermektedir"

Ayrıca
yaşlanma etkisini geciktirmek için,
menopoz,
beslenme yetersizliğinin düzeltilmesi,
eklem iltihabı,
damar hastalıkları,
peptik ülserler,
karaciğer rahatsızlıkları gibi rahatsızlıklarda ve genel olarak daha sağlıklı olmak için doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.


Öncelikle şunu ifade edeyim. Ben bir ürnü yeterince kullanmadan asla yorum yapmadım bugüne kadar. Bu ürünün de bitmesini bekledim yorumlamak için.
 
Burt's Bees'in bu ürünü bir çok cildi mutlu edebilecek şekilde tasarlanmış,

Özellikle, normal, karma, akneye eğilimli ve hafif kuruluğu olan ciltler bu gündüz kremini çok sevebilirler ancak çok kuru ciltler için yeterli olmayabilir.

Ben son 3 haftadır çok kuru ciltli (bazı ilaç tedavilerinden dolayı) ama normalde karma ciltli birisi olduğum için her iki şekilde de ürünü test ettim :)

Bu ürünü alınabilir kılan en önemli etkenler

+ Ürün içeriğinin % 98.2'si tamamen doğal
+ Nemlendirirken yüzünüzü parlatmıyor
+ Kokusu mükemmel
+ Cilt tarafından beyaz bir film bırakmadan emiliyor
+ Cildi yumuşacık yapıyor
+ Çok çok az bir miktar bile tüm yüze yetiyor (ilk kez bu kadar az miktar ürünün bu kadar çok iş yaptığını görüyorum)
+ Kullandığım sürece cildimin tek tona yaklaştığını hissettim; dolayısyla ilacımı bırakınca bu nemlendiriciye geri dönmeyi düşünüyorum
+ Özellikle akşam üstü dışarıya çıkmadan SPF kullanmadan direk cildime sürdüğümde makyajım çok güzel görünüyor
+ Yumuşacık bir dokusu var

Ancak,

Çok kuru ciltler
SPF içerik arayan kişiler
Parfüm kokusunu sevmeyen kişiler bu ürünü almadan önce denemek isteyebilirler

Benden bu kadar ama Burt's Bees'in ağzından duyalım iddiayı bir de

Hafif yapısıyla cildinize aydınlık sağlamaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya destek olur. 
 
Cildinizin temel nem ihtiyacını karşılamak için Arı Poleni, Burdock ve Birch Özleri ile özel olarak formüle edilmiştir. 
 
Cildinize doğal bir ışıltı ve güzellik kazandırmak için doğanın en besleyici özlerinden olan Arı Sütü içermektedir.

Italik yazılan yazılar alıntıdır

 
 
 
 
 
 
Hi Everyone,
 
Ok I will cut it short here are pros and cons make your own decision. 
 
Reasons to love this product
 
+ Not greasy at all
+ Smells awesome
+ No residue
+ Makes skin so soft
+ Even a tiny amount is enough for your whole face (I mean it a very tiny product)
+ As I have used this moisturized I noticed that my skin looks more even. I will definitely buy again after my Tretinoin treatment.
+ A good makeup primer is you use it on bare skin
+ Texture is awesome
+ 98.2% natural


I have been using Tretinoin for 1.5 months ans last 3 weeks was really hard for me since my skin is flakey...

I kept using this moisturizer but my skin was very dry and this did not help a lot. This is why if you have a very dry skin this might not be the one you are looking for.

However,

This cream is suitable for normal, combination, oily, acne prone or dry skin...

HTH

According to Burt's Bees

Enhance your skin's natural glow. This light-weight natural moisturiser is specially formulated with royal jelly, one of nature's most nutritious substances, and botanical oils and extracts to help enhance skin's natural radiance. With bee pollen to maintain essential moisture, wild cherry bark extract to calm and soothe, and burdock and birch extracts to help minimise the appearance of fine lines, you'll get naturally radiant, younger-looking skin.
 
Royal jelly is made by worker bees and fed to the queen in her first days of life to ensure her growth and fertility. It's considered to be one of the world's most nutrient-rich substances, packed with 134 nutrients, including essential amino acids, minerals and Vitamins B1, B2, B5, B6, C, E along with Biotin, Niacin and Folic Acid. No wonder it helps the queen grow to 40 times the size of worker bees and live 50 times longer.

This natural ingredient is widely used around the world, where it is known for its ability to enhance skin texture and smoothness. We use royal jelly in many of our natural skin care products because it is known to help enhance skin's texture and reduce the appearance of fine lines. Royal jelly has also been found to have antioxidant properties and be beneficial to over-all health and anti-aging programs.

To ensure that the bees and their hive are never harmed by our harvesting practices, we source royal jelly from only the queen larvae. Their food source is never compromised during the harvesting process because these larvae are continually stocked with the substance at a rate much faster than they could ever consume it. That means both you and the queen can reap the benefits of royal jelly.
 
* Italic text is quotation 
* Ürün bana denemem için gönderilmiş olup, yorumları tamamen benim deneyimlere dayanmaktadır
 
Photobucket
 
 
Pin It

3 çok değerli yorum:

Nora dedi ki...

fiyatı nedir acaba ? bir ürününü tanıtırken en önemli şeylerden biri bence fiyatı. ürünlerin fiyatlarını da yazmanı rica ediyorum :)

SaR dedi ki...

Nora çok haklısın kusura bakma yazmayı unutmuşum. Fiyatı 110 TL civarında :)

semagunluk dedi ki...

ben kullanıyorum gerçekten çok iyi nemlendiriyor

Blog Widget by LinkWithin