25 Mart 2012 Pazar

İstanbullulara Bir Hediyem Var!

Merhaba herkese,

Markafoni ve Misspera birlikte harika bir etkinliğe imza atıyor. Alanında uzman renk analisti Oya Komar (Color fit firmasının kurucu ve renk analisti) renk ve  danışmanlık hizmeti verecek. İstanbul Balmumcu’da bulunan home ofiste benim blogumdan seçtiğim bir kişiyi de ağırlayacak.


Renk analizi nedir diyorsanız

Renk analizi, farklı tonlarda kumaşların cilde yansımalarını izleyerek, cilt rengini değiştirmeyen tonlara ulaşmak ve kişiyi dört ana renk grubundan birine dahil etmek olarak özetlenebilir.

Amaç, görüntüde “en iyi”ye ulaşmaktır; renk dengesizliklerini gidermek, kusurları kapatmak, daha fit ve genç görüntüye ulaşmak ve elbette alışverişi kolaylaştırmak..

1-  Uyum üç boyutta değerlendirilir; kontrast, derinlik, sıcak/soğuk baskınlığı…
2-  Uyumlu allık ve ruj kullanımı sonrası renk grubundaki gardırobunun demirbaşları sayılabilecek ideal 5 renk belirlenir.
3-  Kişinin genel renk skalasını temsil eden, seans boyunca kişiye uygunluğu tespit edilmiş 30 civarında renkten oluşan bi "renk kartelası"  alışverişlerde renk tonlarını kıyaslamaya yardımcı olması amacıyla satın alınabilir.


  
KAZANILACAK OLAN HEDİYE

Bu buluşmada;
Kişiye uygun renkler ve ne ton makyaj yapılmalı gibi keyifli süreçler yaşanacak. ..

*Komar "Kimse tek renge mahkûm edilmiyor, herkesin kendine yakışan farklı tonda bir mavisi, yeşili, kırmızısı, grisi var. İstenen, giysinizin değil yüzünüzün hatırlanır olması. Özellikle yüze yakın yerde kullanılan yanlış renklerden kaçınarak, ilk izlenimlerden artı puan alabilirsiniz." diyor

Oya Komar'a göre

*“Üzerinizde o kurumda çalışıyormuşsunuz gibi, zaten oraya aitmişsiniz gibi iş kıyafeti olmalı. Bir finans kurumuna yapılan iş başvurusunda ciddi, koyu renklerde, kontrastın hakim olduğu, otoriter görüntü vereceğiniz giysiler tercih edilmeli. İnsan ilişkilerinin daha dostça olması gereken konumlar için ulaşılabilir olduğunuz imajını veren, kontrast içermeyen renklere önem verilmeli. Birçok aday içerisinde yer alınıyorsa, doğru şekilde hatırlanabilir olmak önemlidir.” diyor.

350 TL lik olan bu uygulama, blogumun izleyicisi olup, bu haberi sosyal medyada paylaşmanız durumunda sizin olacak.  Bu hediye ile ilgileniyorsanız lütfen yazının altına sosyal medya linkini yapıştırıp yorum yazın. Hediyeyi kazanabilmek için 3 haftanız var :)







* Zaman gazetesinden alıntıdır

Pin It

1 çok değerli yorum:

sevda s. dedi ki...

Canım güzel bir hediyeymiş ben giderim zevkle
Duyurumu da yaptım
http://sevdanindunyasi.blogspot.com/2012/04/cekilis-haberleri-6.html

Blog Widget by LinkWithin