14 Temmuz 2012 Cumartesi

Avene Triacneal

Please scroll down to read in English

Kızlar bir şehir efsanesidir almış başını gidiyor bu triacneal hakkında. Hazır sample bulmuşken deniyim dedim :) İyi ki de denemişim dönemsel sivilceler üzerinde inanılmaz etkisi varmış...
3 günlük bir sivilceyi 24 saatte % 90 iyileştirdi ve gördüklerime inanamadım. Eğer sivilce çıkıyorken sürülürse sivilceyi söndürüyor. Üstelik ben az miktarda kullandığımdan olsa gerek soyulma olmadı. (İlerleyen günlerde takriben 1 hafta mini bir hediye verme etkinliğim olacak; hediyelerden biri de triacneal olacak bilginize :D)

Bu ürünle ilgli görüşlerimi editleyeceğim ama şimdiki yorumlarım çok olumlu... Piyasa fiyatı 45 TL civarında ama az kullanıldığı için çook uzun gidiyor.

Özellikleri:

  • Akne skarlarının görüntüsünü hafifletir
  • Sivilceleri tahriş etmeden iyileştirir.
  • Kızarıklı ve tahriş yaratmaz
  • Anti-aging özellikleri vardır
  • Yüzeysel peeling yaparak (bunu gözle görmezsiniz zamanla olur) daha tek ton ve yumuşak bir cilt yaratır
  • Paraben içermez, allerjik ya da komedonejik değildir

Ürünün arkasında yazanı sizlerle paylaşıyorum hemeen :)

İçeriğindeki Avene termal suyunun yatıştırıcı ve tahriş giderici özelliği ile yağlı ve akneli ciltlerin ortak problemi olan kızarıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Patentli formülü Effectiose ile aşırı cilt hassasiyetini yatıştırır. Glikoliasitin peeling etkisi ile cilt pürüzlerini gidermeye yardımcı olur. Retinaldehit ise yeni oluşacak ve mevcut olan pürüzleri gidermeye yardımcı olur.  

Yağlı cilde sahip, akneye meyilli kişiler için rahatlıkla önerilen bir gece akne kremidir. Etken maddeleri sayesinde cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.

Gece kullanılması önerilir. Gündüz ise tamamlayıcı , ürünlerle ve tercihen güneş koruma fatörlü ürünlerle tedavi tamamlanır.

Dipnot: Kremi sürdüğünüzde iyice yedirin yoksa sarı lekeler oluyor yastıkta :)


Bu arada Tunalı Hilmi Cad. Ertuğ Pasajı Karşsınında adını bilmediğim bir bijuteri (2 tane yan yana var paşabahçeye daha yakın olan :D) çok sevdiğim 2 bilezik aldım nasıl?



Avene Triacneal  (In English)


It has been a while that I have heard triacneal's reputation. I was hesitating to try it since acne healing products could be irritating. Thanks god I was wrong. I have occasional breakouts (esp. during my pms) which drives me crazy and i decided to give this a try. I am glad I did because only in 12 hours my acne was 90% healed. I guess many people think the same way I think about this product. I mean it is not a miracle but it really works in a short time period.

I will keep this using in the summer months and than will stick to Tretinoin again. But i suggest acne prone or oily skins to give this a chance. This is the best product as a spot and localized area acne treatment I have ever tried. 

Here is what Avene claims

A clinically-proven trio of acne-fighting ingredients, including patented Retinaldehyde® with proven anti-aging benefits, Glycolic Acid and the new patented Efectiose®, formulated with soothing thermal spring water to help eliminate breakouts, abnormal keratinization, acne-related redness and irritation and residual scarring.

  • Helps reduce residual marks/scars
  • Helps eliminate blemishes with little to no irritation
  • Reduces redness and irritation
  • Provides anti-aging benefits
  • Offers superficial exfoliation to smooth skin
  • Paraben-free
  • Hypoallergenic and non-comedogenic

 BTW, i have these bracelets from Ankara, Turkey :)


Love,
XoXo

Pin It

1 çok değerli yorum:

Pencereme Konanlar dedi ki...

Merhaba. Yaklaşık 15 gündür akşamları triacnel kullanıyorum, doktorum vermişti, acmemix kremle birlikte. Yağlı bir cildim var ve o buyuk ve izi kalan sivilcelerin aynısı bende de var. Aknemixi sivilce olan bolgeme, triacneli bütün yüzüme sürüyorum geceleri. Ama bunu kullandıktan sonra , su sıralarda yüzüm pul pul olmaya başladı. Yanak bolgemde ozellike. Bu triacnelin ya etkisi mi yoksa normal birsey de sonrafan geçecek mi? 3 ay kullan demişti doktor. sivilce çıkarabilir dedi ama yüzüm pul pul oldu. Soyuluyor mu acaba? Ne kadar süre böyle olacak. Teşekkürler.

Blog Widget by LinkWithin