13 Temmuz 2012 Cuma

Fran Wilson Mood Matcher Lips 12 Hour Lip Color

Please scroll down to read in English


Taa annemin zamanında moda olan bu renk değiştiren rujlar bana çocukluğumu anımsattı yani 80leri. Böyle renkli renkli Gratis standında görünce dayanamayım aldım. Güya doğal nem verecekti dudaklarıma, üstelik kendi sitesine göre de turuncu pembeye dönmeyecekti ya neyse... Hislerim tek kelime ile hayal kırıklığı... Nemlendirmesi çok az ve turuncu rengin dudaklarıma verdiği renkten nefret ettim çünkü mavi alttonlu bir pembeye dönüşüyor. Üstelik gerçekten de çıkmıyor. Hani 12 saat diyor ya valla gerçek kızlar :D Çıkarmak isteseniz bile nafile.

11 TL olan bu ürün yerine 2 tane watsons magic lip balm almayı tercih ederdim doğrusu. Yine de ilgilenenler olursa çeşitli renkleri de var :)

İlla renk değiştiren bir ruj, dudak rengi istiyorum diyorsanız pazarda 3 TL ye satılan yeşil rujlar da aynı işlevde bilginiz olsun ama nemlendirme aramayın :) Ayrıca tadı da berbat söylemedi demeyin, sevgilinizi, eşinizi bu dudaklardayken öpmeye çalışmayın valla sizi bi daha öpmezler :)

Bunları söyledim ya günah gitti benden :)



Bende turuncu var ve duruşu aşağıdaki gibi :)



Hello everyone, moodmatcher lipsticks are again popular like in the 80s. I remember when i was a kid my mom used to apply a green lipstick which was turning red when applied. So I wanted to gave Fran Wilson moodmatcher lipsticks a try for the sake of old days. However i was disappointed because it did not moisturize my lips. Plus it was very difficult to remove it (so 12 H claim is definitely true:)) Its taste is awful too :(

The color in my lips is not nice in the pic. above. It is a blue based pink which I hate most cuz I have a beige skin shade and bluish pinks never compliment my skin tone :(

Besides these lip colors are a bit expensive for its performance (no moisturizing properties) around 6 USD

Claim: "Each shade changes according to your body chemistry for a truly “personalized” lip color! Super-long-lasting 12-hour formula won't wear off, even when eating, drinking or kissing! Experience the rich, natural moisturizing powers of Aloe Vera and Vitamin "
Pin It

2 çok değerli yorum:

semmma dedi ki...

watson'ın pembesinden ben de çok memnunum, bunları da gözüme kestirmiştim ama şimdi almam bu postu okuduktan sonra(:

1800lerde Yaşayan Kabarık Elbiseli Kız dedi ki...

bende bu rujlara merak salmıştım bir aralar..güzel bir bilgilendirme olmuş bende yeşilini denemiştim fakat bir daha kullanmadım :)

Blog Widget by LinkWithin