10 Temmuz 2012 Salı

L'oreal Telescopic: False Lash Effect Fibres

Herkese merhaba,

Uzun zamandan sonra makyajla ilgili ilk post'a hoşgeldiniz :)

Bugün formülü ve ambalajı yenilenen yeni telescopic ile karşınızdayım...

Uzunluk ve tek tek ayırma konusnda zaten başarılı olan telescopic formülünü değiştirmiş ve çok daha iyi olmuş. Eskiye oranla daha kremsi bir yapısı var ve topaklanma eskiye nispeten daha az. Ambalajı da çok iyi olmuş bence çünkü kurumalara karşı daha güvenli bir ambalaj edinmişler. Biraz da (yani bir tık:)) fırçası da kalınlaşmış gibi geldi bana. Özellikle yaz aylarında gündüz kullandığım bir rimel olmayı başardı. Sade ama yine de görüntüsünden ödün vermeyen kirpikler için benim gönlümü fethetti. Duty free'den 13.5 Euro'ya aldım. İsterseniz bendeki etkisine siz bakıp, karar verin...

1. Kat


2. Kat (aslında çok hafif sürülmüş 1.5. uncu kat da denilebilir :))


Hello gals,

Hope you are doing good. I was very busy with this PhD things but I graduated last week, I became a doctor and I m free now and happy too :)

This will be my first make-up related post after a long time. So please feel free to comment on anything.

L'oreal has changed Telescopic Mascara's formula, now it is more creamy and easier to use. I think its brush is also thicker compared to the previous one. I love this mascara because it gives me natural looking long eyelashes. Plus it is easy to remove (I only use dove soap to remove my eye-makeup). I definitely recommend you to use this mascara especially in these hot summer days for a bright and natural look.

Please visit my blog again
xxx

Photobucket

Pin It

1 çok değerli yorum:

SWL dedi ki...

2 hafta içinde bir kıbrıs cıkartması yapacağım. o zaman dutyfree den hemen bakılacaklar listeme aldım ;)

Blog Widget by LinkWithin