22 Temmuz 2012 Pazar

Pinterest Picks: DIY Projects



Selam millet, öncelikle benim gibi herşeyi kafasına çok takan insanlar için pinterestte bir laf buldum hemen paylaşıyorum... (NOT: Çeviri birebir değildir ben kendimce çevirdim ama anlamsal olarak aynı)


Çok sevdim ve paylaşmak istedim, siz de lütfen herşeyi kafanıza takmayın özellikle de sağlık dışındaki diğer teferruatları :
Hey folks, today let me start by saying a few words about life, please notice that life has many chapters not only one!

Harika bir hediye paketleme yöntemi yine! Hediye vereceğiniz kişi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı paketin üzerine yapıştırıyorsunuz. Özellikle yılbaşları için harika bir fikir, üstelik bence siyah beyaz olması ya da renkli olması farketmiyor. Siyah-beyaz fotoğraf çıktısı alıp süper bir hediye paketi verebilirsiniz

This gift packing is idea is really cool. All you do is taking a printout (a photo of you and your friend or etc) and stick it to the wrap paper


Bir sonraki beni bayıldığım fikir :) Özellikle yapılacaklar listesinde çok iş varsa siz de bu "kova listesi" nden yapabilirsiniz. Tam çevirdiğiniz zaman adı kova listesi oluyor. aşağıdaki materyalin mantığı ise yaptıklarınızı alıp kovanın içine atmak. Mesela benim yapılacaklar listemden bir örnek vereyim,
1. Kimsesiz çocuklara giysi dağıtımı (önümüzdeki hafta)
2. Fırın makarnasının nasıl yapıldığını öğrenmek (inşallah 1 ay içinde)
3. İstanbul kaçamağı (inşallah 2-3 hafta sonra)....

Bu materyal için bir tel örgü, herhangi minik tutma yeri olan kova, tel veya ip lazım :)

This DIY project is really awesome and very motivating. Besides it is very easy to do. All you need is a frame, a mini bucket and wire or string :)

Here is my top 3

1. Bearing hand to orphan children (i m going to make a donation)
2. Learning how to cook pasta (hopefully in a month)
3. Go to İstanbul (hopefully in 3 weeks)



Herkes deniz kenarlarındadır şimdi. Eğer böyle düzgün yüzeyi olan taşlar görürseniz kaçırmayın.. Herangi beyaz bir boya hatta ojeyle bile çok güzel şeyler çizip evde bahçede sergileyebilirsiniz.


I know most of you are planning to go holiday. Do not ignore these stone pieces. You can use them to decorate your house or garden :)



Sevgiyle kalın,
SaR

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin