26 Eylül 2012 Çarşamba

Buharla Temizlik Dünyası


Daha iyi, daha hızlı, daha kolay!

Arçelik Buharika ile kimyasal madde kullanmadan hijyenik temizlik, deodorizasyon




Zemin, Döşemeler, Camlar ve Perdeler



Cihazla birlikte verilen mikrofiber havluyu silici veya üçgen fırçaya takarak, seramik, taş, laminat, parke, halı, kilim, koltuk ve kanepe yüzeylerini buhar gücü ile herhangi bir temizlik maddesi kullanmadan hijyenik olarak temizler ve onları adeta yenilersiniz. Mikrofiber havlu, ipek elyafın onda biri inceliğinde özel bir elyafla  üretilmiş olup, toz ve kirleri adeta üzerine çeker, temizler, silerken onları geri bırakmaz. Camlar,  önce  cam silicisi  ile buhar  verilip,  sonra yukarıdan aşağıya çekilerek en kolay ve en iyi şekilde temizlenir. Perdeler asılı oldukları yerde,  cam silicisi ile buhar verilerek ütülenebilir.




Tekstil ürünlerinin temizliğinde tercihinizi özel havlulu aksesuarlardan yana kullanın; direkt buhar uçlarını kullanmamaya özen gösterin.



Bebek ve Çocuk Odaları


Buharla temizlik, bebek ve çocuk odaları için daha da önem kazanmaktadır. Mama sandalyesi, mama kapları, biberon, oyuncaklar, ayakkabı tabanları ve daha birçok malzeme, püskürtücüler ve fırçalar yardımı ile, herhangi bir kimyasal temizleyiciye gerek olmaksızın temizlenir. 100 °C’nin üzerindeki buhar sıcaklığı ile gerçek hijyenik temizlik sağlanır.





Mutfak, Banyo
 
Mutfak, banyo temizliğinde püskürtücüler ve fırça kullanılır. Bu aksesuarlarla temizlenecek yüzeye sıcak buhar püskürtülür ve yapışmış, yerleşmiş kirler, yağlar kabartılır, daha sonra kuru bir bezle silinir veya su ile yıkanır. Bu işlem sırasında mikroorganizmalar da çok büyük oranda ölür, sinmiş kokular yok olur.



Banyo ve mutfak duvar fayansları cam silicisi ile temizlenir. Fayanslar buhar gücü ile pırıl pırıl olurken, koku, kir ve mikroorganizmalardan da arındırılır.


Otomobil, Bisiklet

 Buharlı temizleyiciyi ev dışında da birçok alanda kullanabilirsiniz. Otomobilinizin motoru, jantları, koltukları, bisikletiniz, buhar gücü ile çok kolay temizlenir. Koltukları üçgen fırça ve havlu ile, diğer bölümleri uygun aksesuarlarla buhar püskürterek, kuru bir bezle temizleyiniz.






Buharı daha birçok alanda kullanabilirsiniz.

Panjurlar, jaluziler, havuz kenarları, seramik derzleri, mücevherlerin temizliği ve daha pek çok alanda buharla temizlik yapılabilir. Çiçeklerinizin yapraklarını da uzaktan buhar tutarak temizleyebilir, tazeleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için; http://www.arcelik.com.tr/ev-aletleri-buharli-temizleyici.html

• 444 0 888

• Arçelik Yetkili Satıcıları

arcelik.com.tr /onlinesatis

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

21 Eylül 2012 Cuma

Vichy'nin Yeni Harikası: Idealia



Her kadının kendine özgü ideal bir cilt görünümü vardır ve buna kavuşmak, içindeki ışıltıyı dışarıya yansıtmak hepimizin en doğal hakkı. Zamanla cildin yapısı değişmeye başlıyor. Yapısı değişince olması gereken ideal görünümünden uzaklaşıyor. Peki İdeal görünümünden uzaklaştıran özellikler nelerdir? Gözeneklerin genişlemesi, cilt renk tonunun düzenli olmaması, ilk kırışıklıkların görülmeye başlanması ve aynı zamanda hepimizin korkulu rüyası; cildin ışıltısını kaybetmeye başlaması... Vichy’nin yeni kremi Idealia – yeni nesil bakım kremi olarak tüm bu problemlerin karşısına geçmenizi ve pürüzsüz, ışıltılı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Peki bunu nasıl sağlıyor diye merak edebilirsiniz. Idealia, bu problemlerin görülmeye başladığı dönemde devreye girerek kadınların ideal cilt görünümlerinden uzaklaşmamasını sağlıyor. Kremin yapısında bulunan ve biyoteknoloji ile elde edilen eşsiz bileşimi cilde katman katman etki ediyor. Kremin bileşiğindeki Kombucha adlı aktif maddenin içeriğinde vitamin, polifenol ve doğal olarak AHA bulunuyor. Ciltlerin genel görünümü ve işleyisi üzerinde etkinlik sağlayarak  daha kaliteli (gözenek görünümü azalmış, renk tonu düzenli, ilk  kırışıklıkları azalmış ve ışıltılı) bir cilde kavuşmalarını sağlıyor. Idealia ile tanışmaya hazırsan Vichy’nin Facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek; ürün kazanma şansını yakalayabilir, #idealiabenimkremim hashtag’i ile Twitter üzerinden konuşmaya dahil olabilirsin.








https://www.facebook.com/VichyTurkiye
https://twitter.com/VichyTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

19 Eylül 2012 Çarşamba

Türkiye'nin Şıklık Öncüsü: MissesDressy

Hepimizin abiye elbiselere sıklıkla ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Düğündü, dernekti, mezuniyetti, kutlamaydı derken hepimiz dönem dönem abiye arayışı içine giriyoruz.

Artık Türkiye'de de oldukça seçkin markaların Elbiseleri ve aksesuarları online olarak satılıyor. Bu harika sitede, özellikle nişan elbiseleri ve gece elbiselerine bayılacaksınız. Renk, renk, model, model kırmızı halı elbiseleri ile kendinizi büyülü bir dünyada hissedeceksiniz. Abiye arıyorsanız. MissesDressy Türkiye'de mutlaka beğeneceğiniz giysiler ve aksesuarlar olacaktır. Ayrıca gelinlik modelleri de oldukça elegant

İşte benim aklıma takılanlardan bir demet :)













Sevgilerle, 


Pin It

18 Eylül 2012 Salı

Easiest DIY Bookmarks / Kitap Ayracı: Kendin Yap

Please scroll down to read in English

Kitap ayraçları 1-15 TL arasında değişen fiyatlara bir çok yerde satılıyor. Ben aynı anda çok kitap okuduğum için daha rahat kullanımı olan (ve tabi süslü olacak) ayraçlara ihtiyaç duydum ve ortaya aşağıdaki gibi, farklı yapım süreleri yaklaşık 5-10 dk olan ayraçlar çıktı. Ben çok sevdim ya siz ?

Bookmarks can be pricey in various stores. I read a lot of book at the same time (I am an academician and lecturing at the university) so I need lots of bookmarks at the same time. Here is some photos of the easiest DIY bookmarks. Hope you like it :)





Malzemeler her evde olan şeyler gördüğünüz üzere :)

Materials are easy to obtain. I am sure you all have these








Kartona A4 kağıdından kulakçıklar yaptım ki; o kulakların üzerine yapıştırayım :)

I have used two pieces of paper to glue another heart shaped carton.





Yapışkanlardan yapış yapış olan yelere eski dergilerden beğendiğiniz bir kaplama ile orijinallik katabilirsiniz :)

You can use old magazines to cover your bookmark






2. ve daha kolayı ise sadece ataç ve renkli kurdele kullanılarak yapılıyor

2. For another easiest ever DIY bookmark you only need different colors of ribbon and a paper clip :) Just tie colorful ribbons up to the paper clip and now you have a dressy bookmark.




Love,

Pin It

16 Eylül 2012 Pazar

Ayakkabılık / Shoe Rack

Hello everybody!

Like many of you storage of shoes is a trouble for me too. I could not find a satisfying solution for this problem for years.
But what is it?

This rack is really amazing. It is both useful and compact. I saw this 10 minutes ago and was thinking if this can be made as a DIY project. I will let you know.

Herkese selam!

Herkes gibi ayakkabılarımı nerelere sığdıracağımı şaşıran ben ve ayakkabı almaktan kendini alıkoyamayan yine ben. Bu ayakkabılığı görünce ne harika fikir dedim. Acaba kendi başıma yapabilir miyim bi düşünmek istiyorum.

Fikri olan var mı?



Love, 



Pin It

15 Eylül 2012 Cumartesi

Eski Coca Cola Reklamları / Old Coke Ads

Eski Coca-Cola reklamlarını bilmeyen, ya da sevmeyen var mı? Eminim yoktur. 2 yıl önce Nevada sokaklarında gezinirken dev bir Coca-Cola mağazası vardı. O mağazada eski reklamların metalden tablosu vardı. Ağır oldukları için ancak 1 tane alabilmiştim ama ne yalan söyleyeyim, bıraksalar da tüm mağazayı komple alsam diye düşündüm. Hele o kutup ayılı pijamalar acaip kaldı aklımda :)

Bu arada itiraf ediyorum! Ben bir kola bağımlısıyım. Sigara bağımılarından farkım yok. Kola bırakma terapileri düzenlensin!


Hello international readers,

If you live in the USA then you are a lucky lucky lucky person. You have millions of cool stores and the coolest is the Coca-Cola store. It is killing me that we do not have such a store in my country. Anyway, as you know Coca-Cola's old ads are very famous because of its vintage look. Today I am going to share a plenty of old ads. Hope you like it

BTW I am a dite coke addict! I know it! I need to quit drinking :p



































Love,

Photobucket
Pin It

Blog Widget by LinkWithin