26 Şubat 2013 Salı

Bedük'ten Parti gibi Klip


Bedük yeni albümü Overload'un ilk klibini hareketli şarkısı Beatfreak için çekti. Adı gibi hareketli görüntülerden oluşan klip yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi topladı.




Her şarkısıyla kendi alanında ilklerin öncüsü olan elektronik dans müziğinin Türkiye'deki en özgün temsilcisi Bedük, yeni albümünün ilk klibini BeatFreak isimli şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini çektiği parti ve gece hayatı fotoğraflarıyla ünü kulaktan kulağa yayılan Tchane Okuyan üstlendi.


Üç günde pek çok farklı mekanda çekilen klipteki görüntülerin bir kısmı Bedük'ün geçtiğimiz haftalarda İndigo'da gerçekleştirilen konserinden alındı. Konserde spontane bir şekilde izleyicilere "hadi klip çekiyoruz" diyip kendini seyircilerin arasına atan Bedük, hayranlarıyla birlikte eğlenceli görüntülere imza attı.


Beatfreak şarkısının adına yakışan video klibindeki diğer görüntüler ise Türkiye'nin en iyi dansçı ve koreograflarından Uğur Yıldıran'ın sahibi olduğu Hasköy'deki Acaip İşler Müdürlüğü'nde çekildi. Bedük, şarkı söylediği bölümlerde de lazerle özel ışık tasarımının kullanıldığı klibi için "Klip tam anlamıyla şarkıyı izleyicilere aksettirmek ve benim konserime geldiklerinde yaşayacakları eğlenceyi birebir yansıtabilmek için tasarlandı. Biz çekimlerde çok eğlendik, umarım seyredenler de eğlenirler" dedi.




Konserleri:
7 Mart Ankara Jolly Joker Ankara
9 Mart Kayseri Hilton Otel
22 Mart Konya Rixos Otel

http://www.biletix.com/etkinlik-grup/47511461/TURKIYE/tr

www.facebook.com/beduk
www.twitter.com/beduk
http://instagram.com/beduk
https://soundcloud.com/beduk

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

18 Şubat 2013 Pazartesi

2013 Modası / Fashion

Çingene Modası / Gypsy Soul

Ralph Lauren


Dolce Gabbana


Etro


Versace



Nina Ricci



Kenzo


Gladiator Shoes / Gladyatör Ayakkabılar

Tom Ford



Altuzzara

Versace



Siyah - Beyazın Uyumu / Black & White

Balenciaga


Chanel

Schouler

Philip Lim



Marc Jacobs

Victoria Beckham


Marni

 Rodriguez



Michael Kors


Fendi


Van Noten 



Givenchy




Van Noten


Balenciaga


Bottega

Lanvin




Dolce Gabbana

T. Hilfiger




Giorgio Armani


Miu Miu


Rochas


C. Dior



Chloe

Prada

 The Row

Her yer transparan / All Clear

Burberry


Gucci



Chanel


Givenchy


Michael Kors




Nina Ricci



Stella Maccartney


Love,
 photo fash-001.jpg
Pin It

17 Şubat 2013 Pazar

2 Trendy Tops / 2 Güzel Bluz



Tasarımcılardan benzerlerini bekliyorum...

Sevgilerle
 photo fash-001.jpg
Pin It

16 Şubat 2013 Cumartesi

NYX Grow Lash EyeLiner

Scroll down to read in English!

Selam millet.

Harika bir haftasonu geçirdiğinizi umut ediyorum :)

NYX benim çook sevdiğim bir markadır. Rujları, bronzerları farları, kalemleri iyidir. Ancak eyeliner söz konusu olunca durum pek parlak değil.

Aşırı derecede sıvı yapısı olan bu ürünü gözünüze sürdüğünüzde hem hemen dağılıyor hem de kuruması için 2-3 dakika gözlerinizi kırpmamanız gerekiyor. Bir de fırçası çok kötü bence. Bu kadar sıvı bir ürünün daha sert ucu olan bir fırçası olması gerekir. Ayrıca sıvımsı yapısından dolayı sürerken kirpikleri birbirine yapıştırdığı için bi de maskara sürmesi zor oluyor

Bu kadarla da bitmiyor! Adı Jet Black olmasına rağmen koyu gri olmaktan öteye gidemiyor. Üstelik gözününzden çıkaracağınızda ise parça parça dökülüyor! Kalıclık deseniz vasatın altı. Beni çok üzdün NYX!

Kirpikleri uzatıcı etkisini ise hiç hissetmedim. Belki de düzenli kulanmadığım içindir!





Bu arada eğer eyeliner arayışı içindeyseniz ve bugün dışarıya çıkarsanız bir Body Shop'a bakın derim. Ben yeni aldım deneme sürecineyim ve şimdilik mutluyum. Post çok yakında....


Hey Folks!

Hope you are having a delightful weekend :)

It s really upsetting me to inform you that NYX Grow Lash Serum does not do what it claims. I am really sorry because I know most of you are NYX lovers.

This eyeliner is the most liquidish eyeliner ever which makes it very difficult to apply properly.Thus, It does not dry in seconds and smudges. IMO the brush should have a felt tip since the formula is liquid! This very liquid eyeliner makes applying mascara a torture. Cos it sticks eyelashes and dries instantly (on the contrary of slow drying on eye lids) which gives you spider lashes like you have 3-4 lashes.

Although its name is jet black the colour is more of a dark grey! Besides it is difficult to remove it from your eyes, you have to rub your eyes :(

You upset me NYX!

BTW I did not observe any grow effect for my lashes! Maybe I did not use it regularly

Never buy again...
Pin It

Blog Widget by LinkWithin