26 Nisan 2013 Cuma

Gelin Adaylarına 2013 Trend Raporu


Elbette her gelin güzeldir. Ancak  “ben güzel olmakla yetinemem, gelinliğimde modadan esintiler de olmalı” diyor olabilirsiniz. Dugun.com’un düğün mekanı, organizasyon ve düğün fotoğrafçıları gibi pek çok faydalı konuda derlediklerinden biri olan gelinlik konusunda, 2013 trendlerine göz atmalısınız.



Danteller Geri Döndü
Bu bu baharda, yazın ve hatta önümüzdeki kış... Birçok tasarımcı ve markanın yeni gelinlik katologlarında danteller uçuşuyor. Geçen baharda masalsı bir düğünle evlenen Kate Middleton’un Sarah Burton tarafından tasarlanan efsanevi gelinliğinden sonra tüm dünyadaki gelinlerin bir numaralı tercihi olmaya başlayan dantel gelinliğe zengin bir görüntü katıyor.

Bronz Bir Omuz
Straplez sizce de biraz sıkıcı olmaya başlamadı mı? Gelinlik tasarımcıları da böyle düşünüyor olmalılar ki, bu sene gelinlik modellerinde straplez olduğu kadar tek omuzu açıkta bırakan gelinlikler de mevcut. Askısız ya da tek askılı gelinlikler, bronz omuzlarınızı açıkta bırakacak şekilde kullanın. Ferahlığı ve rahatlığı bir yana, harika bir tarz yakalamanız kaçınılmaz. Tek omuzu açıkta bırakan gelinliklerden kullanan cesur gelinlerden olmanız dileğiyle...

Kemerle İncelik Efekti
Eğer vücudunuza güveniyorsanız, ince belli ve kemerli gelinlik modellerine mutlaka göz atmalısınız. Saten, kadife, taşlı, ya da renkli gelin kuşakları vücudunuzu orantılı gösterecek ve tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Vücudunuzun tüm hatlarını göz önüne çıkartacak bu gelinlikler ile şıklığı yakalamamanız mümkün değil.

Vintage Esintiler
Ellili yıllar dekorasyonda oldugu gibi gelinlikte de geri döndü. Açın bakalım anneannelerin sandıklarını. Vintage akımına kapılan bir gelin olmak için gelinliğinizin kabarık eteği ayak bileğinizden bir karış yukarıda bitmeli. Bir de küçük dantel eldivenler takarsanız, bir anda tamamsınız.

Daha Fazlası Düğün.com’da
Daha fazla, dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse buyrun Dugun.com’un davetiye, nikah şekeri, damatlık ve gelin saçı gibi pek çok konuda fikir veren sayfalarına... Yeni evlenecek çiftlerin ihtiyacı olan herşeyi bir tık yakınlarına getirmek amacıyla kurulmuş olan bu portalda gelinlik modelleri arasında kendinizi kaybedebilir; şehrinizdeki en iyi gelinlik firmalarından fiyat, randevu ve bilgi alabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

11 Nisan 2013 Perşembe

Lavanta Kokulu El Kremi ama Baykuşun İçinde!

İşte bu harika ötesi hediye bana Sürey'ciğimden geldi. Kullanması acaip keyifli. Galiba tantitoniden aldı ama bana söylemiyor :) Bu arada el kremi de oldukça güzelmiş

Look at my lovely bday gift. Its hand cream is also nice :)



Love, 
 photo fash-001.jpg
Pin It

9 Nisan 2013 Salı

Bugün Ne Giydim

İşte uzun zamandan sonra 3 kilo almış ben!

 I put 3 kg on me :(

Tight pantolon/ Skinny Pants: ZARA
Deri ceket / Jacket: Bershka
Ayakkabı / Shoes: OXXO
Bordo bluz / Top: ZARA
Çanta / Bag . Ben yapmıştım (bilmeyenler için bir tık) It was my DIY project. Click to explore
Bilezik / Bracelet: TOPSHOP fotoğraflarını bu akşam koyacağım(photos will be added soon)





Lots of Love,
Sevgi ve Güzellikle kalın...
 photo fash-001.jpg
Pin It

8 Nisan 2013 Pazartesi

Kiehl's: Ultra Facial Cleanser Review / Yorumu

Kiehl's 1851'den beridir kozmetik üreten çok köklü bir firma. Dünya çapında duyulmuş bir adı ve bir çok ünlü fanı var. Leighton Meester,  Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Sienna Miller ve Kate Moss bunlardan yalnızca bir kaçı!

Kiehl's is a worldwide known brand since 1851! This brand has its celeb fans like Kate Moss, Leighton Meester,  Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Sienna Miller and more.


Besides Kiehl's also specializes in making premium hair, and body care products, and its formulas utilize extensive herbal and pharmaceutical knowledge passed on through generations of manufacture


 photo Kate-Moss-201298-1-402_zps598dffe4.jpg
 photo interesting_facts_about_sienna_miller_and_her_career_zps4a9a8b1b.jpg
 photo 091009-drew-barrymore-COV-400_zpsc0da4dcd.jpg
 photo 19_gwyneth_paltrow-901019-large_image_zps7dc7fdc1.jpg
 photo leighton-meester_zps41c9bddb.png



Kiehl's bugüne kadar denediğim en güzel nemlendiricilerden biri. Bir çok yönüyle diğer nemlendiricilerden farkı var. Peki nedir bu farklar?

This is one of the greatest creams I ve ever used and has some advantages over other moisturizes i ve used before.

1. Bendeki ürün deneme boyu olmasına ve 2 aydır kullanmama rağmen, ürün henüz kullanılmamış gibi duruyor. Çünkü minicik bir miktar tüm yüze fazlasıyla yetiyor

1. I ve been using this cream since two months but it looks like it has not been used yet cose you only need a tiny amount for your face


2. Ben bu nemlendiriciyi tretin kullandığım dönemde kullandım (tretini bıraktım kıbrısa yaz geldi çünkü :)) ve tüm deri pullanmalarına karşı beni korudu. Onu sürmeden makyaj yaptığım gün fondöten yüzümde durmadı

2. I have been using tretinoin for the past 5 months and my skin was peeling very bad. But this cream def made my face better. Plus the days i did not use this my makeup didn't last long


3. Uzun süre nemlendirme sağladığını hissettim. Üstelik sürerken sanki bir pamuğu sürer gibi hissetiriyor. Ayrıca koku diye bişey yok!!! Tamamen kokusuz bir nemlendirici

3. Moisturizes skin for a very long period in a day and goes smoothly on face. And it has no fragrance (literally)


4. Bir de elinize alırken kremin yapısı orta yumuşaklıkta duruyor ama cildinize sürdüğünüz an resmen eriyip yumuşacık oluyor çok sevdim :)

First you take it with your fingers it will not feel smooth but as you put it on your face it will glide and make your skin very soft

Kiehl's i deneme şansını bana verdiği için Merih  hanıma çok teşekkür ederim :)
 

What they say? Kiehl's Ultra Facial Cream is our iconic light-textured, up to 24-hour moisturizer that helps to retain moisture within the skin, leaving skin feeling comfortable and well-balanced.


İyi haber ise şu:

Nisan ayı boyunca Kiehl's mağazarına giderek ücretsizcilt analizi yaptırırsanız, sonra cilt programınızda olması gereken ürünlerin deneme boyuna sahip oluyorunuz


Kiehl's in söylemi ise şöyle

Bu 24 saat etkili hafif dokulu günlük nemlendirici, özellikle sert hava koşullarında cildin rahatlamasını ve dengelenmesini sağlar. Antarcticine (deniz buzullarındaki mikroorganizmalardan elde edilen, cildi soğuk sıcaklık değerlerinde koruması ile bilinen bir glikoprotein) ve de susuz koşullarda mükemmel su tutma özelliklerine sahip, Avustralya çöllerine özgü bir bitki olan Imperata Cylindrica içerir. Havadan nem çekip emerek nem kaybını azaltır.


50 mL 70 TL,

125 mL ise 126 TL


Çooook uzun süre mutlu mutlu kullanabileceğiniz bir nemlendirici veya ürünler grubu için Kiehl's mağazalarının yolunu tutalım mı kızlar?


Sevgiyle ve Güzelikle kalın
Love,
 photo fash-001.jpg
Pin It

7 Nisan 2013 Pazar

Siyah Sabun Mucizesi: Nubian Heritage - African Black Soap

Çooook uzun bir aradan sonra merhaba herkese. (english review, coming soon)

Uzun bir ara olunca bomba gibi bir yazıyla dönmem gerekiyordu ve işte burdayım. Aylar önce yaptığım iherb alşverişini beni takip edenler bilir (burada 14 numara)

Sabunu binlerce olumlu yorum sonrasında alıp denedim ve hala gözlerime inanamıyorum desem yeridir.

Şimdi diyeceksiniz ki ya abartma altı üstü bir sabun! Ama inanın öyle değil.

Önce biraz bilgi verelim bu sabun hakkında:

Afrika siyah sabun sinirotu bitkisinin külleri, shea yağıyla karıştırılmış kakao çekirdekleri, demirhindi özü, shea ağaç kabukları, palmiye ve kakao yağıyla yapılmıştır. İçinde yine shea yağıyla karıştırılmış çeşitli bitkiler de var. Batı Afrikalı insanların yüzyıllardır cilt temizliği, akne iyileştirici özelliği, egzema ve diğer çeşitli cilt hastalıklarının tedavisinde kullandıkları biliniyor.  

Ben yaklaşık 3 aydır bu sabunu sabah-akşam kullanıyorum. 


1. Bundan daha güzel kokan bir sabun olamaz. Mis gibi shea kokuyor.

2. İçinde yulaf zerrecekleri olduğundan cilde zararsız peeling de sağlıyor.
3. Elinizde köpürttüğünüzde sanki pis bir kömürmüş gibi oluyor ama yüzünüze sürdüğünüz anda yumuşacık bir his oluşuyor.
4. Göz makyajını bile temizliyor
5. Yüzünüzü yıkadıktan sonra böyle bir yumuşak ve tertemiz bir his yok!

Etkilerine gelince


1. Aylardır sivilcelenme problemi yaşamadım (belli günlerde yüzeysel bir iki komedon o kadar)

2. Gerçekten de yüzüm aydınlandı 
3. Tonikle son bir kez cildimi sildiğimde tek bir kir bile çıkmıyor.
4. Cildi hafif kurutma meyili olsa da (nadiren) hemen ardına nemlendirici ya da güneş koruma kremi sürdüğünüz zaman çok yumuşak bir cilde kavuluyorsunuz.

Ayrıca hayvan üstünde deney yapmayan ve 100de 100 bitkisel saf bir sabun olduğunu da belirtmeliyim.


Benim cilt temizliği rutinimde yerini aldı. Yaşasın iherb :) DEM 398 kodu hala aktif ve 5 USD lık indirim alabilirsiniz. Sabun 3.27 Dolar sadece ve aylarca kullanıyorsunuz.


Tüm ciltlerle uyumlu ve tedavi edici özetle....... Siz de deneyin kuzum :)












Okuyun ve Paylaşın Lütfen
Sevgi ve güzellikle kalın,
 photo fash-001.jpg

Yarın: Kiehl's Ultra Facial Cream
Pin It

Blog Widget by LinkWithin