28 Eylül 2013 Cumartesi

2013-2014 Kış Aylarında Ne Almalıyım


Bu sıralar Kıbrıs'ta havalar soğumaya başladı, 2 hafta önce akşamları 28 derece iken 22 derecelere düştü. E tabi hala ılık sayılır ama yine de sonbahar kendini hissettiriyor. Benim alışveriş sepetime atmak istediklerim bunlar. Nasıllar ama?

Here is my shopping list for autumn, what do you think?



Topshop


Topshop



Koton


River Island



River Island





Vero Moda


Deri Ceket / Leather Jacket MANGO 



MANGO


MANGO








ZARA


ZARA

Cheap Monday

Pin It

15 Eylül 2013 Pazar

MUA Makeup Academy Alışverişim






Eveeet, yoruma ilk nerden başlasam? Öncelikle şunu söylemeliyim özellikle dudak ve yanak ürünleri ciddi anlamda başarılı. Bu ürünleri sırayla yorumlayacağım. Öncelik şu çok sevdiğim renkli dudak balmına gelsin.

Blistexin orijinali ve nivanın renk veren dudak kremlerini birleştirin. Ortaya ne çıktı dersiniz?

Aynen!

MUA renkli dudak balmını yapmış! Hem de 1 Pound'a... Sürümü yumuşacık ve kalem gibi oluşu bence uygulama kolaylığı sağlıyor. Kalıcılık pek yok ama dudağımda yarattığı ferahlık ve nemden dolayı benim kalbimi kazandı.  Adındaki iddia pek geçerli değil çünkü rengin yoğun olmadığını düşünüyorum. Yani colour intense değiiiil :)) Bu ucuz ama kaliteli denilebilecek İngiliz markasını çok seveceğe benziyorum. Özellikle de dudak ürünlerini :)

Hey Folks

Hope you are doing great. It s been a long time i did not post in English. I m sorry for this. It s summer in Cyprus and it s really difficult to make something other than swimming, sleeping since temp is around 40 C in july and august. Anyway I am back!

I must say that this brand has some nice cheek and lip products. I' ll start by reviewing lip balm. I have one in Justify. It looks orange but once you apply it turns pink on my lips. Actually i do not care what color it looks on my lips. This is a nice moisturizer that feels comfortable on my lips. It s not long lasting though! Anyway it is only 1 pound. On the other hand their claim (colour intense) is not approved by me since colour is not intense. All in all this is a nice lip balm for 1 







Sıradaki yorum hangi ürüne gelsin? Lütfen siz belirleyin, yorum yapmayı unutmayın

Kocaman öpüyorum
Love,
 photo fash-001.jpg
Pin It

2 Eylül 2013 Pazartesi

Golden Rose Carnival Oje

Herkese merhaba

Oje dünyasında çılgınlık sınır tanımıyor. Golden Rose carnival ojeyle yeni bir hareket kattı bu dünyaya. E deneyip sizinle paylaşmak da benim görevim.

Ojenin içinde kendinen ince veya altıgen şeklinde kesilmiş kağıtlar var. Sanki boya sıçramış gibi duruyor öyle değil mi :)

Aslında mantığı oldukça basit, cilanın için rasgele atılmış ince beyaz kağıtımsı şeyler var... Ama duruşu oldukça orijinal. Çıkarması da bir o kadar basit.

Hem orijinal hem de upuzun bir süre sanki hiç bozulmamış o an sürülmüş gibi duruyor tırnaklarınızda :) Sevdim bu işi. İşte bende 2 kat sürülmüş Carnival ojeler ve markette bulabileceğiniz diğer renkler....







 

 

 

 

 

 

Sevgilerimle...

 photo fash-001.jpg
Pin It

Blog Widget by LinkWithin