22 Aralık 2013 Pazar

Lush: Ultrabland Cleanser (Makyaj Çıkarıcı)

Selam millet,

Biliyorm az yazıyorum bu aralar ama yine de yazıyorum :) Yıkılmadım ayaktayım diyorum anlayacağınız.

Bugün sizinle LUSH'ın en popüler ürünlerinden birini konuşacağım.

Cevahir'e gittiğim zaman o muhteşem LUSH store'a büyülenmiş şekilde girdim. Aslında almak istediğim ünlü bir maskeleriydi ama kalmamıştı...

Elim boş çıkmak istemeyince ordaki kız bana bu ürünü önerdi.

Yıllardır Body Shop'un yüz temizleme köpüğünü büyük bir mutlulukla kullanıyorum. Hala duşa girdiğimde severek kullanıyorum duyurulur :)  Ancak bu ürünün kült olduğunu duyunca deneme sürecim başlamış oldu...

Üründen bir miktar elinize alıp tüm yüzünüze krem sürer gibi sürüyorsunuz. Göz çevresinde dahi kullanılabiliyor.

İçeriğinde cilt için gerekli yağlar ve yanında bal ile balmumu içeriyor. Aynı zamanda gül suyu ve iris özleri de içeriyor.

Yüzünüze krem gibi sürdükten sonra pamuğu tonik veya ılık suyla ıslatıp cildinizi temizliyorsunuz. Ben gördüklerime inanamadım çünkü ciddi anlamda tertemiz oldu cildim. Üstelik durulamaya gerek yok. Cildiniz yumuşacık oluyor... Kullandığım günden beridir sivilce de çıkmıyor ki bu ürünün en önemli iddialarından biri de cilt dengesini yerine getirmek.

Uygulaması başlangıçta biraz zahmetli ama sonuçları görünce asla bunu dert etmeyeceksiniz. Fiyatı yaklaşık 30 TL ama verdiği ürün bol bol kullanırsanız ancak 9-10 ayda bitecek gibi.










Lütfen aklınızda olsun, siz de denerseniz veya denediyseniz bu yazının altına yorum bırakın. Çok merak ediyorum sizlerin yorumlarını.

Herkesi kocaman öpüyorum...

 photo fash-001.jpg

Pin It

5 Aralık 2013 Perşembe

Steve Madden Bootielerim

Herkese sıcacık bir merhaba :)

Bana kızgınsınız biliyorum... Çünkü bloguma hiç vakit ayıramıyorum. Ne deseniz haklısınız...İnşallah telafi edeceğim. Hatta ilk adımı atıyorum. Yeni aldığım Steve Madden kısa botlarımı sizlerle paylaşarak :)

Kıbrıs'ta Steve Madden nerde bulurum diyenlere: Golden Tulip karşısındaki shoes & more'da yeni modelleri ve eski sezonu bulabilirsiniz kızlar benden söylemesi

Nasıl buldunuz?




What do you think about my Steve Madden booties :)

Love,

 photo fash-001.jpg







Pin It

Blog Widget by LinkWithin