2 Şubat 2015 Pazartesi

Kalıcı Oje Uygulaması ve Keratin Maskesi

Selam millet,

Bu yazımda az laf çok fotoğraf var. Son 2 yıldır büyük bir mutlulukla kullandığım kalıcı ojelerden bahsedeceğim. Aynı zamanda gittiğim salonda ellerime uygulanan Keratin maskesinden de bahsediciğm :)

Ellerimizi çok ihmal ediyoruz. Sakın itiraz etmeyin, ojeleri sürüyoruz sürmesine ama cilt bakımı kadar el ve tırnak bakımını önemsemiyoruz. Bu maskelerden ayda 1 yapmak yeterli (tabi haftda 1 de yapılabilir)

Tek kullanımlık paketten çıkan keratin ve bilimum faydalı maddeler içeren eldiveni giydikten sonra yaklaşık 20 dk bekliyorsunuz. Ardından güzellik uzmanı parmak uçlarından keserek paketin içinden çıkan tek kullanımlık tırnak itme çubuklarıyla tırnak etlerini geriye itiyor. Bu işlemden hemen sonra uzman kişi bu ediveni ters giyerek el ve tırnaklara masaj yapıyor. ARdından yeryüzündeki en yumuşak ve pürüzsüz el ve tırnaklara sahip oluyorsunuz. Bu uygulama yaklaşık 20 TL değerinde. Ben Lefkoşa Dereboyu'ndaki Persona'da yaptırıyorum bu işlemi. Herkese duyurulur.






Veee ardından günlerce dayanan (bugün 17. günümdeyim ve hala bozulmadı, kökten tırnağım uzadı sadece) Tuya markalı kalıcı ojelerim. Nasıl olmuş sizce?




Sevgilerimle,

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin