23 Şubat 2009 Pazartesi

EveryDay Minerals Allık Renkleri

Makyaj malzemelerim parfümsüz, paraben içermeyen, kimyasal boya içermeyen ve asla hayvanlar üstünde deney yapmayan bir marka olsun diyorsanız, bir çok mineral makyaj markası sizin aradığınız ürünleri barındırıyor. Özellikle doğal makyajı tercih edenlerin ilk sırasında mineral makyaj markaları var. En önde gelen ve benim de 4 yıldır kullandığım bir marka olan Everyday Minerals (EDM) mineral makyaj meraklılarına allıktan-fondötene, kapatıcıdan sabitleyici pudralara, makyaj bazından cilt bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Özellikle allıklarıyla ve fondöteni ile ünlü olan markanın elimde olan allık renklerine bakacağız.


Theme Park: Bol simli şeftali-pembe bir allık. Her cilt tonu rahatlıkla kullanabilir.

Raw Sugar: Altın simleri olan bakır rengi. Hem bronzlaştırıcı hem de kontür için rahatlıkla kullanılabilir buğday ve esmer tenli kızlar için ideal. Kullanırken fırça ucuna çok az almaya özen gösterin.

Email me: Toprak alt tonunda mat bir şeftali, özellikle makyaj yapmadığınız günlerde sağlıkla parlayan bir cilt istediğinizde kullanın. Bayılacaksınız.

Soft Bronzer: Çok açık tenliler için aydınlatıcı bir bronzluk sağlıyor. Özellikle tüm yüze uygulandığında anında sağlıklı bir ışıltı katıyor. Fondöten veya baz olarak da rahatlıkla kullanılabilir.

Flannel PJ's: Çok güzel ışıltılı bir leylak rengi. Kullanırken çok az kullanmaya gayret edin çünkü çok yoğun renk veriyor.

Bouquet: Müthiş bir toprak tonu. Şeftali alt tonunda mat toprak tonu. Özellikle açık tenliler için ideal.

Chit-Chat: Artık üretimi yapılmayan ve piyasada zor bulunan bir renk. Gümüş ışıltılı mükemmel bir pembe, yakışmadığı kız olamaz. EDM buna yakın olan yeni bir renk üretiyor artık. Walkie-Talkie. Chit-chat i denemek isteyenler için en yakın alternatif

Snuggle: Pembe-şeftali allık sınıfından ışıltılı bir renk. Sim ile karıştırılmaması için tekrar söylüyorum; bu allık olabilecek en güzel ışıltılı pembe-şeftali arası ton. Her cilt ile uyumlu ve göz alıcı.




Favorite Hoodie: Altın ışıltılı bronz renginde buğday ve esmer tenli kızlara çok yakışacak bir renk.

Nick Nack: Pastel tonlarında mat pembe, her cilt tonunda çok güzel durabilecek popüler bir pembe rengi.

Summer Stroll: Işıltılı bir koral rengi, özellikle yaz aylarında yanaklarınıza sağlıklı bir ışıltı kazandırır. Her cilt tonu ile uyumlu.

Evening Out: Hafif ışıltılı pembe alt tonlu bronz bir renk. Yaz geceleri için mükemmel. Buğday ve esmer tenli kişilerde çok güzel durabilir

All Smiles: EDM'in en çok satan renklerinden biri pembe-şeftali arasında mat bir ton. Her durumda, her yerde ve sezonda severek kullanacağınız bir allık.

Apple: Şu ana kadar en çok satanlarda 1 numara tam bir gül kurusu rengi. Yanakta çok tatlı mat bir pembe. Alıp da pişman olmayacağınız bir renk. Her makyaj severin bir tane edinmesi gerek.

Everyday Bronzer: Mat bronz, toprak alt tonunda özellikle esmerler için yaratılmış bir bronzlaştırıcı.

Snooze Bar: Simli toprak rengi, şeftali alt tonunda. Özellikle açık ve orta koyuluktaki kızlara hitap ediyor.

New Car Smell: Altın ışıltılı koral renginde, şeftali alt tonlarına sahip. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Pink Ribbon: Açık tenlilerin vazgeçemediği gümüş ışıltılı bebek pembesi. Eğer açık tenliyseniz ve ışıltılı pembelere bayılıyorsanız, piyasadaki en güzel bebek pemesi bu.

Waffle Cone: Açık toprak tonunda ışıltılı bir allık. Ne zaman kullansam herkes bana allığımın ne olduğunu sorar. Her cilt tonunda harikalar yaratır. Mutlaka deneyin.
Opening Day: Koyu gül kurusu rengi içinde çok küçük ışıltılar var.






Pin It

4 çok değerli yorum:

camellia dedi ki...

saremcim bende soft bronzer aldım ama henüz kullanmadım.olumlu yorumunu görünce bi sevindirik oldum:)

La Santa Roja dedi ki...

Bende allık sample'ı var birkaç tane ama mineral makyajın cildi çok kuruttuğunu duyduğum için hiç elim gitmedi denemeye bile. Çok kuru bir cildim var zaten. Kapatıcısı göz altlarımı çorak toprak gibi yapmıştı hakkaten. Kurutma problemi allıkta da var mı, tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum :)

SaR dedi ki...

La Sontacım, ben yıllardır kullanıyorum kurutma problemi olmadı. Ancak cildi çok iyi nemlendirmen gerekiyor ki toz olduğundan iyice kayabilsin cildinde. Ne allıkta, ne de kapatıcısında kurutma problemi yaşamdım ama tabi her cilt farklı. Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun?

duygu dedi ki...

Acaba fiyatları nedir tam aradığım renkler var içinde. Çok uğraşılmış ve güzel bu yazı için teşekkürler :)

Blog Widget by LinkWithin