27 Mayıs 2009 Çarşamba

3 Ruj 2 Oje

Photobucket

Kızlar gün geçmiyor ki ruj koleksiyonuma bir yenisi katılmasın. Hele aralarından biri var ki kaybetmiştim, taşınma vesilesiyle yeniden buldum. Yeni almış kadar sevindim valla. Pastel ojeyi bir rüşvet olarak aldım. Efendim şöyle anlatayım ismi lazım değil bir kozmetikçiye girdim geçenlerde kız her standda beni izleyip pastelde indirim var efendim yeni rujlar geldi bir bakın dedi. Bunu 20. tekrarlamasında iki seçeneğim vardı


1. Kızı standa doğru var gücümle ittirmek
2. Kendimi sakinleştirip, ağzını kapatmak ve alış-verişime devam etmek için bir ruj almak

Tabi ki 2. seçeneği tercih ettim ve bu ruju aldım. Rengini çok sevdim, sürümü de rahat ve kalıcı ama kokusu için iyi şeyler söyleyemem. Fiyatı indirimli hali ile 7.5 TL

Photobucket

Diğer she ruj daha önceden de bildiğimiz üzere 6.50 TL, bu kaliteye bu fiyat, dokusu, kokusu kalıclığı ve sınırlı ama süper renkleriyle çantanızda mutlaka taşımanız gerek bir ruj markası. Ambalajları şipşirin.

Photobucket

MAC'in ruju da kolay sürülüp, dudağıma nem verio. Rengi korkunç gibi göürnse de dudakta çok doğal ve güzel. Mor bikinimle kombinlerim artıkım. BBR koleksiyonundan (Hatırlatma ve uyarı için teşekkürler Tugunacım)

Photobucket

Photobucket

Artık yaz geldi, ayaklar da fora. Oje alış-verişine çıkmanın vakti. She nin ojeleri tek katla bile çok yoğun durdu. Fiyatı 1.60 TL Galiba her renginden alıcam.
Rimmelin ojesi de French manikürü evde yapmaktan hoşlanan kızlar için ideal. Fırçası açılı olduğundan ince bir çizgi çekmeyi kolaylaştırıyor. Fiyatı 6 TL

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Bazen kopardığımız bir takvim yaprağı, bazen küçüklüğünü bildiğimiz çocuğun lise mezuniyeti, bazen de arabanızın kilometresi size yılların hızlı geçtiğini anlatmak için yeterlidir. Bugün arabamızdan çektiğimiz 111111. km beni çok hüzünlendirdi yine. Melankoliğim bu aralar elimde değil.

Photobucket


Önümüzdeki ay flaş bi konu var bana gelen 3 kişinin isteği üzerine yorumlayacağım ürünlerin fotoğraflarını çektim. Havalı olur belki, Haziranda BURADA :))

Photobucket

Pin It

14 çok değerli yorum:

Shopaholic dedi ki...

Pastelin ruj rengine bayıldım! :)
Mac rujda da pozun kurbanı olmuşsun bence, yoksa çok güzel ruj ;)
Rimmel beyaz oje bende 14230489 aydır var ama renkli oje sürmekten daha 1kez bile kullanmadım kendisini, kolay mı gerçekten bilemiyorum :) Kullanınca tanıtacaktım ben de blogta sen önce davranmışsın, benden uzun yaşayacaksın ;) Hehe ama benim bloga koymama da daha bi 3 yıl var herhalde böyle giderse :)

Güzel günlerde kullan hepsini canım :) :***

ebvatathemua dedi ki...

Saroşum,güle güle kullan canım.Rimmel'in bu ojesine bakıcam haftasonu kesin:))

SaR dedi ki...

Sağolun kızlar. Shopaholic öldürdün beni gülmekten yaa :p 3 yıla kadar zaten dayanmaz french makinesi çıkar bence artık :p Pastelin rengi güzel ah o kokusu olmasa. Ebvatamın dediğini uygulayacağım ben de isopropyl alkole batırıp silicem. Gerçi bulamadım ya neyse. Bulucam inşallah

Unknown dedi ki...

resimdeki dudaklar senin mi?

SaR dedi ki...

Mozale beni çok güldürdün gerçekten de :) Yazın pek makyaj yapamayınca rujlar ve ojeler ön plana çıkıyor tabi. Bu arada evet kendi dudaklarımı kullanıyorum kendi blogumun modeliyim yani :)

Adsız dedi ki...

saroşcumm nezamandır yorum yazmıodum ayıp bana:(

shelere ben bayılıorum bılıosun rujlarını cook sewerek kullanıorum bu sendekı bendede var:)
golden roseler kötü kokuo cıdden ama ben okadar takıntılı olmadıgımdan rahatsız etmıo:)

DİDEM

tuguna dedi ki...

Sarcim all's fair bende de var ben bayiliyorum kendisine, zati bbr'den bi onnu almistim. Bir de ona sen frost demissin ama lustre yapida degil miydi kusum o?

rusi dedi ki...

saroşçum bendede aynısı var pastel rujun pastelin yaptığı hediye anketinde kazanmıştım:)çok sevinmiştim tabii pek şanslı değilimdirde.rujların çok güzel iyi günlerde sürüştür inşallah:)

SaR dedi ki...

Didemcim valla çok özlettin kendini. Arayı açma cnm. Tugunacım çoook haklısın cnm lustre o ama frost yazmışım aklım 5 karış havada cuma günkü sınavı düşünüyorum hep Hemen düzeltiiim şimdi:(

Rusi çok süper cnm ben de doldurmuştum o anketi. Bildiğim birine çıkmasına çok sevindim sen de güle güle sür sürüştür cnm.

HUYSUZBALIK dedi ki...

Ben de özellikle She ruju çok beğendim. Pastel de üniversite yıllarında 62 rengi çok moda idi hepimizin çantasındabirer tane olurdu.Geçenlerde nostalji yaptım aldım yine. Güzel renktir denemeni isterim :) Sevgiler...

SaR dedi ki...

Esincim 62 dediğimizi böyle doğal nude bir renkse eğer, zira çok popülerdi ben lisedeyken filan, hepimizde vardı ondan. Hatta sadece doğum günü partilerinde bir ruj sürmeme izin vardı ve onu sürerdim eğer aynı rujdan bahsediyosak :)

Özge dedi ki...

Saro'şum Pastel'in rengi çok güzelmiş. Ama M.A.C ne kadar kötü çıkmış öyle:(

She ojeye de bayıldım.
Bu arada, 111.111 km. beni de hüzünlendirdi be;)

ozerella dedi ki...

she rujun rengine bayıldım ama sevmem diye she ruj almayı hiç denememiştim madem memnun olanlar var bugün gidip alıcam
She nin ojelerini seviyorum ama hiç kalıcı diil maalesef

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Saroşuuum canım harikasın yine! Bayıldım konulara. Ruj zevkine güveniyorum biliyosun, L25 kesin alınacak listeme yazıldı şu anda. Rimmel oje ve she ojelere haftasonu ebvata ile bakarız, haftaya malum gidiyorum :'( badger'ları bir an önce yaz lütfen :))

Blog Widget by LinkWithin